Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pokyny k vyplnění přihlášek ke studiu na SŠ. Vyplnění přihlášek ke studiu na SŠ: 1.) vytisknete si první stranu přihlášky (formuláře – přihláška na SŠ)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pokyny k vyplnění přihlášek ke studiu na SŠ. Vyplnění přihlášek ke studiu na SŠ: 1.) vytisknete si první stranu přihlášky (formuláře – přihláška na SŠ)"— Transkript prezentace:

1 Pokyny k vyplnění přihlášek ke studiu na SŠ

2 Vyplnění přihlášek ke studiu na SŠ: 1.) vytisknete si první stranu přihlášky (formuláře – přihláška na SŠ) - přihlášku vyplňují zákonní zástupci spolu s žákem, a to hůlkovým písmem (vyplňujete pouze část A) - vyplňte veškeré údaje o žákovi a zákonných zástupcích, vaši úplnou adresu - ZPS = změněná pracovní schopnost - na jeden tiskopis vyplňujte pouze jednu školu (bez rozdílu zřizovatele) - vyplňte úplnou adresu SŠ včetně PSČ, nezapomeňte na kód oboru (vše najdete v brožuře Atlas školství nebo na internetových stránkách příslušné střední školy) - na přihlášce nesmí chybět podpis žáka i zákonných zástupců, místo a datum vyplnění 2) nebo přinesete úplnou adresu SŠ včetně PSČ, nezapomeňte na kód oboru a obor – přihlášku vám vytisknu

3 - ZŠ vyplní část B, tj. prospěch za 8. ročník a 1. pol. 9. ročníku a chování - žáci se specifickými poruchami učení si mohou nechat vystavit zprávu na pedagogicko-psychologické poradně ohledně případného zohlednění poruchy při přijímací zkoušce (pokud ji škola vyhlásí) - lékařské potvrzení žádejte, pokud to vyžaduje SŠ (najdete v brožuře nebo na stránkách SŠ) -potvrzení vyplní na 1. straně přihlášky dětský lékař Platí se! Nechte potvrdit až po vyplnění přihlášky školou !!!! - pokud žák vyniká v nějakých mimoškolních aktivitách či bylo úspěšné v okresních a vyšších kolech soutěží a olympiád, můžete přiložit ověřené kopie diplomů k přihlášce - na druhé straně přihlášky se podepisuje pouze ředitel ZŠ (vaše dítě není uchazeč, ale žák) - vyplněné přihlášky je nutno předložit výchovnému poradci během února 2014 Mgr. Božena Vintrová výchovný poradce pro 5. – 9. ročník


Stáhnout ppt "Pokyny k vyplnění přihlášek ke studiu na SŠ. Vyplnění přihlášek ke studiu na SŠ: 1.) vytisknete si první stranu přihlášky (formuláře – přihláška na SŠ)"

Podobné prezentace


Reklamy Google