Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dřevěná káča Bc. Lenka Sokolová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dřevěná káča Bc. Lenka Sokolová."— Transkript prezentace:

1 Dřevěná káča Bc. Lenka Sokolová

2 Víte děti, jak vypadá dřevěná káča?
Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Z čeho si můžeme dřevěnou káču vyrobit?
Zakroužkuj správnou odpověď Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 Co budu k výrobě potřebovat?
Opět zakroužkuji správnou odpověď. Zdůvodním, proč si myslím, že zrovna můj výběr je správný Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 Čím můžu udělat hrot, aby se káča točila?
Vyber správnou pomůcku a odůvodni výběr Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Zkuste si káču vyrobit doma s rodiči…
Odkaz na youtube – korková káča Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Použité odkazy KAI KEISUKE. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: wooden-spinning-top-of-classic-toy.html?src=&ws=1 OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: drink-plast / NEMO. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: oslava-n%C3%A1poj / PAVELFRI. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: houby-na-podzim / TAKEN. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: kuchyn%C4%9B-%C4%8Derven%C3%A1-za%C5%99%C3%ADzen%C3%AD / SILBERFUCHS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: mobiln%C3%AD-telefon-mobil-telefon /

8 Použité odkazy OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: st%C5%99ih-n%C3%A1stroj-d%C5%99evo / OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: n%C3%A1stroj-opat%C5%99en%C3%AD / NEMO. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: elektrick%C3%BD-za%C5%99%C3%ADzen%C3%AD-n%C3%A1stroj / OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: ostr%C3%BD-blade-za%C5%99%C3%ADzen%C3%AD-kuchyn%C4%9B / OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: p%C3%A1ska-p%C3%A1ska-kancel%C3%A1%C5% / Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Metodický pokyn Integrovaný blok: Dítě a jeho tělo
Popis Prezentace v PowerPointu, která obsahuje tři pracovní listy s jednoduchými interaktivními úkoly. Očekávání a cíle Dítě by mělo samostatně uvažovat, co potřebujeme k výrobě zadaného výrobku. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Práce s výukovým materiálem
U každého snímku si přečtěte poznámku, pro inspiraci, jak s materiálem pracovat Na snímcích můžete správné obrázky kroužkovat, špatné škrtat Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

12 Prvky polytechnické výchovy
Přicházet s vlastními nápady Řešení jednoduchých problémů a samostatné rozhodování Spontánně vyprávět zážitky Rozpoznání odlišností v detailech Rozlišení podstatných a nepodstatných předmětů Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

13 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Dřevěná káča Bc. Lenka Sokolová."

Podobné prezentace


Reklamy Google