Tematicko odborný a poznávací zájezd FRANCIE 8.6.- 17.6. 2012- cena s dotací 5.000,-Kč +15,-€ na vstupy+140,Kč-(nad 18 let 210,-Kč)pojištění bez stravování.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dovolená s OS Tatry 2012.
Advertisements

Nabídka nemovitostí – červen 2010
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Corigliano Calabro Prázdninový areál Village DUE ELLE *** Kalábrie se rozkládá na samém jihu Itálie, tvoří tzv.„špičku boty“ Turisty láká především čisté,
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Michaela Mrňová Jakub Novotný
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
DM Lovosická a Dittrichova
DOMOV PRO SENIORY Reynkova 3643, Havlíčkův Brod
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
Vatikán,Monako a Lichtenštejnsko
Cestovní kancelář Travel Tour
ALPY - švýcarské - italské - rakouské.
Click. Francouzské turistické lokality uvedené na seznamu kulturního dědictví UNESCO.
ZVU VÁS DO TEPLIC informace výletyzajímavostiubytovánízávěr.
ÚVOD Nizozemsko nebo-li Holandsko, je jednou ze tří zemí Nizozemského království ležící v severozápadní Evropě. Je jednou z nejhustěji osídlených zemí.
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Vážení přítomní. ve dnech až
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
JONÁŠ PETŘÍČEK VÝLETNÍ TRASA ŽENEVA Ženeva leží v jihozápadním cípu Švýcarska na hranici s Francií. Je to jedno z nejdražších měst. Nedaleko Ženevy.
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
 Nejnižší ceny na trhu  Výběr z desítek typů nemovitostí v každé oblasti  Dlouhodobá investice  Možnost celoročního pronájmu  Místo na dovolenou.
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
Evropa – Západní Evropa
Kateřina Brychtová VII.A 2010/2011
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Švýcarsko vlajka a znak.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Ubytování v hotelu na Lido di Jesolo, 40 km od Benátek.
ERASMUS 2014 Estonsko - Tallinn Health Care College
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Vlastivěda 5 Vypracovala: Lucie Holanová, ZŠ a MŠ Višňová.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Praktická stáž „Osvojení odborných kompetencí – uplatnění obecných ekonomických principů při řízení hotelu“ 17. –
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
StaroboleslavskoStaroboleslavsko. - území staroboleslavska se nachází v středočekém kraji, v okolí Staré Boleslavi.
ŠKOLNÍ ZÁJEZD SLOVINSKO Termín:14. – I. Večer odjezd od školy II. Jezírka Zelenci, Planica, Kranjska Gora, jezero Bled III. Soutěska.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
Dovolená s OS Tatry – Starý Smokovec Starý Smokovec – nové místo pro rekreaci členů OS v Tatrách.
PROVENCE pro náročné. Za kouzlem Provence a Azurového pobřeží dovolení v nejkrásnějším francouzském regionu program podle Vašich přání letecky z Prahy.
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
Alpské země B. Hofmanová. mapa č. 1 Osobitý region s příznačnými přírodními a hospodářskými rysy. Práce s atlasem: 1.Do kterých zemí zasahují Alpy? 2.Které.
ŠVÝCARSKÁ MOZAIKA 28.5 – ZÁKLADNÍ INFORMACE Termín: – Cena: 9 300,- Kč Pedagogický dozor: R. Chalupová, K. Belzová V ceně.
NORMANDIE, BRETAŇ – den Odjezd ve večerních hodinách z Teplic a dlouhá noc v autobuse.
Autor: Mgr. Věra Voborníková Datum: Název: VY_52_INOVACE_23_VLASTIVĚDA
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Rekreační zařízení Merkur – Tvarožná Lhota
EVROPA PŘÍRODNÍ POMĚRY - VODSTVO
Švýcarsko.
Chorvatsko – ostrov Murter
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Bára Ševčíková Lucie Šteinerová Filip Vaňha
Název školy. Plavská škola Autor. Mgr. Marcela Hádková Název
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Jitka Jerhotová Škola
Francouzské památky les monuments franÇais
RODINNÝ ROZPOČET VYBAVENÍ DOMÁCNOSTI Mgr. Jakub Karásek
Název školy: Zš a Mš Březno Autor: Marie Hájková Název:
ŠVÉDSKO –
Transkript prezentace:

Tematicko odborný a poznávací zájezd FRANCIE cena s dotací 5.000,-Kč +15,-€ na vstupy+140,Kč-(nad 18 let 210,-Kč)pojištění bez stravování Tematické prohlídky a exkurze : Švýcarsko - Flawil - výroba, technologické postupy, prodej čokolády Francie - Marseillan - technologie výroby vermuthu Noilly Prat - Roquefort – výroba, technologie zpracování zrajících sýrů Roquefort - Seté - výroba, technologie zpracování vinné révy - Eze - výroba, technologie zpracování, prodej kosmetiky Návštěva památek Švýcarsko - Bern - Rosegarden, medvědí příkop, centrum města Ženeva - Ženevské jezero, centrum města Francie - Avignon - historické centrum, knížecí palác, Pont du Gard Narbonne, Carcassonne - historická centra Beziers – Canal di Midi Millau - unikátní nejvyšší most Arles, Les Baux - historická centra měst Monako – knížecí palác, přístav, centrum Odborný a doprovodný servis je zajištěn zkušeným průvodcem.

Cap d Agde

Třípatrová rezidence Agathea se nachází v centru letoviska Cap d´Agde. Poskytuje romantický výhled na přístav Saint Martin. Je vystavěna kolem dvou krásných bazénů se sluneční terasou a lehátky, od písčité je pláže vzdálena cca 500 m. K dispozici je hostům recepce, výtah, vyhřívaný bazén (červen - září), dětský bazén, stolní tenis, Wi-Fi a parkoviště za poplatek. Klimatizované byty s kompletně vybavenou kuchyňkou (vařič, mikrovlnná trouba, lednice), s koupelnou a WC, TV, trezorem, balkónem nebo terasou se zahradním nábytkem.

AVIGNON

NARBONNE

CARCASSONNE

ARLES

EZE-VÝROBA PARFÉMŮ

Roquefort

MONACO