LOPOGOLF

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
odloučené pracoviště Perunova 6 „Škola Perunka“ - 1. stupeň ZŠ
Advertisements

Do hry Do hry Do hry Do hry Pravidla
MHD Žďár nad Sázavou nezávislé internetové stránky
Prezentace členství E R B I A G O L F C L U B o.s
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
 Městská hromadná doprava ve Žďáru nad Sázavou zabezpečuje přepravní potřeby na území města čtrnácti autobusovými linkami (1A-1D, 2A, 2B, 3A-3C, 4A-4C,
Okořín Nicola Čutková.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
PŘEDLOŽKY A PŘEDPONY.
Moderní učebny Atrium s malým vodním prvkem, Zajímavou výuku s …
Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti Český jazyk 3.třída Kopaná-práce s textem.
Prezentace Klubových výletů Jsme sdružení pořádající výlety od roku Jsou určené především fanouškům Městské hromadné dopravy, avšak i ostatní si.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Obchodní prezentace systému PRACANT 2008 Věnujte této prezentaci 3 minuty Vašeho času a sami uvidíte, jak je jednoduché pracovat efektivněji.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Tenis Eva Jiránková. Obsah ∞ Koho hledáme? ∞ Proč hrát tenis? ∞ Přihláška KLIK.
PLÁŽOVÝ VOLEJBAL.
Přehazovaná je míčová hra, která nahrazuje klasický volejbal a současně je k němu vhodnou průpravou. PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.CÍL HRY: - účelem.
TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň.
Nápověda k nalezení místa projektu Úhonice I. a II. etapa
HrušCup 2008 – pravidla kroket 1. Hrací plocha 1. Hrací plocha Terén kam je možno umístit branky a kolíky - trávník, hřiště, antuka, les. Hráč při hře.
Extreme Golf 1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu.
Prezentace pečovatelské služby
BeCafe & BeGamePort Kdo jsme? Vyvíjíme software pro internetové kavárny a počítačové herny Poskytujeme software i kompletní servis ZDARMA.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Textový editor.
Věrnostní klub - ČEDOK.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
RINGO 1.
Florbal Patrik Převrátil.
OBZORY V této prezentaci vás seznámíme s prvními šesti levely hry : Naše obec.
Mobilní salón krásy
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
Tak máme tady jaro… …sněží, mrzne… A rádi bysme vás pozvali zase na nějaké to hraní.
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
LOPOGOLF
VOLEJBAL 1.
Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury. Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům.
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
PYRAMIDA Celá čísla.
Pexeso Projekt sspš Michal Svoboda.
-Seznámení s webem : -Projití různých částí webu -Závěr.
Spustit hru Výukový materiál pro 6.ročník Autor materiálu: Mgr. Martin Holý Další šíření materiálu je možné pouze se souhlasem autora Jak hrát Velká vánoční.
Odčítání desetinných čísel Pexeso Spustit hru Výukový materiál pro 6.ročník Autor materiálu: Mgr. Martin Holý Další šíření materiálu je možné pouze se.
NÁZEV ŠKOLY: Gymnázium Lovosice, Sady pionýrů 600/6 ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_4C_20_Vědomostní soutěž TÉMA.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Indiaca Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Indiaca - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 Badminton CLICK.
DOMOV PRO SENIORY.  Cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Pokoje  Aktivity  Fakultativní služby  Zprostředkovávané.
Turistická Oblast Těšínské Slezsko Petr Kolčárek.
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Domov se zvláštním režimem
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
Pravidla… Kartičky odebírte po jedné z vrchu zamíchaného balíčku, takto vyložte obrázkem vzhůru 12 karet. Kdo z hráčů najde ve vyložených kartách kdekoli.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Ročník:  3. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Odbíjená – základní pravidla
Domov se zvláštním režimem
Jaroslav Kudr pro OATGM
Název události Úvodní informace k události Podnadpis události Datum
Domov se zvláštním režimem
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
VALCÍŘSKÁ 50 LETOS NEBUDE
Transkript prezentace:

LOPOGOLF

Co je to lopogolf?  Lopogolf je zmenšenina golfu s trochu jinými pravidly a hrou  Lopogolf se hraje lopatou na devítijamkovém hřišti  Pokud budete mít nejmenší počet odpalů, vyhrajete!  Kliknutím zde spustíte krátké  video ohledně hry Lopogolf

Kde se nacházíme?  Lopogolf se nachází na zatravněném hřišti, které je na zahradě našeho krásně udržovaného pozemku  Náš areál se nachází v Ostravě- Martinově na ulici Martinovská 3077  Je zde dobrá dostupnost, jak na kole, pěšky, autem, tak i MHD  Zahrada je pravidelně upravována tak, aby bylo na ni možno hrát lopogolf co nejlépe Autobus 51, 69- zastávka U hůry Ulice Martinovská Lopogolf

Náš klub Lopogolf  Být v klubu Lopogolf nese řadu výhod a bonusů pro naše věrné hráče  Karta klubu Lopogolf vypadá takto:  Stačí se pouze zaregistrovat Za návštěvu a hraní získáte body, za které si můžete vybrat dárek, nebo jiné výhody, např. vstupy zdarma atd. Výhody, které můžete čerpat za body, najdete na našich webových stránkách:

LOPOGOLF  TĚŠÍME SE, AŽ VÁS U NÁS UVIDÍME HRÁT LOPOGOLF !!!