NABÍDKA ZAMĚSTNÁNÍ Úspěšná společnost hledá schopnou asistentku Požadavky: - Pracovní doba 4 hodiny denně - Začátek v 9:30 hod - snídaně s vedoucími pracovníky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pozvání Na Palubu Dámy a pánové, dovolujeme si vás pozvat na výlet
Advertisements

Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
Prezentace módní značky T-Style
Budova č.1Gen.Závady 118-kapacita200 osob Budova č.2Litomyšlská 66-kapacita30 osob Budova č.3Gen.Závady 383-kapacita70 osob Školní jídelnaGen.Závady 118-kapacita.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
zaměření „Zasilatelství a logistika“
Vývoj marketingových koncepcí
Studijní obory a jejich uplatnění.
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
Předškolka a hlídání dětí
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Projektový záměr IPn Kariérní systém učitelů
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Legislativa a ICT STRUČNÝ PŘEHLED PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ neboli právní východiska pro ICTK.
Co d ě lá chirurg Chirurg je lékař, který se zaměřuje na operativní ošetření a léčbu onemocnění či zranění. Nápl ň práce diagnostika nemoci či zranění.
Úloha personální práce v podniku Organizování procesu změn ve struktuře a kvalitě lidských zdrojů organizace v souladu s potřebami, které jsou dány požadavky.
Stávající stav Normativní financování (rozpočet na mzdy pedagogů je určován podle počtu dětí, stejně jako počet pedagogů na určité množství dětí) 112.
Hospodaření se zaměstnanci 41.hodina. Hospodaření se zaměstnanci Výpočty jednotlivých forem mezd 1.mzda časová = mzdový tarif x počet odpracovaných hodin.
Práce v obchodním oddělení jako motivace a čest Praha, 21. 5
Občanská nauka 2. ročník dvouletého učebního poměru SOU
BĚLÁ POD BEZDĚZEM 8/2012. KEMP POHÁDKA NÁS VÍTÁ… ZA POVŠIMNUTÍ STOJÍ FIKANĚ NARAFIČENÉ MATRACE. ALE PORADILI JSME SI S TÍM.
Kotler-Armstrong: Marketing. Grada 2004, s.783
Vítejte v Základní škole, Praha 4, Květnového vítězství 1554
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:14. září 2012 Číslo.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Cloverleaf Limited s.r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky v rámci Operačního.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky, ale pouze 5 % z obratu  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování příspěvek na.
Inovační marketing. Přenášení inovačních impulzů Je nutná aktivní účast obchodníků nebo marketingových pracovníků Vylepšování a inovace výrobků je možná.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Elderien, s. r. o. Francouzská móda.
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Královéhradecký kraj Ing. Jarmila Halouzková
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
IREL, spol. s r.o.. Historie firmy IREL: Firma IREL byla založena v r.1994 Od začátku je její činnost směřována jako PŘEDZPRACOVÁNÍ SUROVIN pro Farmaceutický.
Evropské jazykové gymnázium s.r.o.
Terénní základnu - Rohanov
Trainee new life for waste. VIZE CÍLE VIZE VIZE HODNOTY CÍLE.
Mezinárodní Obchodní příležitost. 14 zemí světa Evropa Česká Republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko Asie a Pacifik Austrálie, Indonésie, Nový Zéland,
Birmingham Anna Kolářová
Daňové aspekty využívání zaměstnaneckých výhod Autor: Frederik Frey Vedoucí: Ing. et Ing. Pavel Semerád, Ph.D.
Finanční gramotnost ROZPOČET Pan Kouřil je svobodný, bydlí sám v nájemném bytě a má ze zaměstnání pravidelný měsíční příjem korun. Jednou za tři.
DANĚ a jak na ně. daň odvody do veřejných rozpočtů (státu a obce) odvody do veřejných rozpočtů (státu a obce) daň: přímá z příjmů z příjmů z nemovitostí,
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Motivační dopis cíl dopisu: zapůsobit získat pozvání na rozhovor obsah dopisu: vysvětlení zájmu o práci forma dopisu: krátký text zásady při psaní: stručnost,
Vliv podpory na uživatele Bc. Zuzana Thürlová Transformace sociálních služeb: Příležitost pro lidi 4. Prosince 2012, Brno.
Vzdělávání ředitelů středních škol kraje Vysočina Zkrácený název „Ředitel“ „Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš co ochutnáš....“ Forest Gump.
 Dvouletý kariérní program  Komplexní příprava na manažerskou pozici - vedoucí obchodního domu / vedoucí úseku v centrálních oblastech  Seznámení s.
Cestovní náklady podnikatele. Paušální cestovní výdaje  Podnikatel si může do nákladů započítat paušální odpočet 5000 Kč/měs. na jedno firemní vozidlo.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Náš letní rodinný výlet
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Společnost KASI, spol. s r. o
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
ODMĚŇOVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ
Úvěr Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lucie Barillová. Dostupné z Metodického portálu ISSN
FARNÍ CHARITA ČESKÁ LÍPA
Jak obstát na pracovním trhu aneb nalézt zaměstnání
OBCHODNÍ ČINNOST A JEJÍ PSYCHOLOGICKÁ HLEDISKA
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
HLEDÁME KOLEGY DO SVÝCH ŘAD
Lékárny Dr. Max a ekonomické výhody pro Vás
Klientský pracovník Proč si vybrat právě nás?
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
OPERÁTOR V CALL CENTRU MOTIVAČNÍ DOPIS.
Vánoční odměny Tři zaměstnanci velké firmy si povídají, co udělají s vánočními odměnami.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Transkript prezentace:

NABÍDKA ZAMĚSTNÁNÍ Úspěšná společnost hledá schopnou asistentku Požadavky: - Pracovní doba 4 hodiny denně - Začátek v 9:30 hod - snídaně s vedoucími pracovníky - Polední pauza 12:00 – 14:00 hod - oběd s vedoucími pracovníky - Konec pracovní doby v 15:30 - Sympatická, společenská a usměvavá - Ochotná cestovat s kolegy i do zahraničí

Nabízíme : -Prostorný byt s bazénem a plavčíkem - Služební auto i k soukromým účelům (s řidičem) -Základní plat Kč + měsíční odměny

Nyní si dovolujeme Vám predstavit budoucí kolegy:

Řidič

Plavčík

Vedoucí prodeje

Vedoucí Marketingu

a nakonec pan generální ředitel

V případě vašeho zájmu o tuto pozici se probuďte ze sna …