One Direction One direction je britsko-irská chlapecká skupina, tvoří je:Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles a Louis Tomlinson nejdřív,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Namuunaa Ganbaatar 8. B
Advertisements

Johnny Cash.
Dovolte mi představit objev hudebního světa počátku 21.století …
Expressions of Time II Construct phrases based on the following pattern. Vzor: On Monday ne v pondělí, ale v úterý *Taken from Lesson 11, pg. 139, ex.
Sloveso BÝT – minulý čas
Skupina Blue členové: Antony Daniel Costa narozen v Edgware, Middlesex Duncan Mathew James narozen v Salisbury, Wilts Lee Ryan.
ČTYŘČATA. Strom v popředí se jmenuje Dřezovec trojtrnný (Gleditsia Triacanthos). Pochází ze Severní Ameriky, první výsadby u nás jsou datovány rokem 1835.
The Rolling Stones.
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Komunikace Dates
CO POSLOUCHAJÍ LETOŠNÍ DEVÁŤÁCI?
Tereza Látalová.
Excelentní matka měst Praha
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
Oddělení nebe a země Louis Martine 22. srpna července 1894 Zélie Guérinová 23. prosince srpna 1877.
Matěj Műller Přednáška: „Hudba ve školách“.
Aritmetický průměr v úlohách. V rodině Novákových se spotřebovalo v lednu 15 m 3 vody, v únoru 14 m 3 vody a v březnu 19 m 3 vody. Naměřené hodnoty zapiš.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
Projekt BATIKOVÁNÍ aneb experimenty a hraní 5. tř. Šk.rok2008/09.
Chtěla bych být jako… Zdenka Suchánková. Jako Tereza Kerndlová protože: Je hezká Umí zpívat.
Obsah O Simple Plan Členové Ukázka. Obsah O Simple Plan Členové Ukázka.
Jméno a příjmení: Jesse Arthur McCartney Narozen : 9. duben 1987 v New York City Věk: 21 let Sourozenci: bratr Timmy (1996), sestra Lea (1991) Povolání:
Základní informace  Je to australská pop punková a pop rocková skupina  Pochází ze Sydney  Aktivní jsou od roku 2011  Členové: Luke Hemmings, Michael.
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
EGO Michal Straka.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
THE BEATLES. The Beatles Brouci=Anglická rokenrolová kapela z Liverpoolu Brouci=Anglická rokenrolová kapela z LiverpooluAnglickárokenrolováLiverpooluAnglickárokenrolováLiverpoolu.
Kolja 4. Song presentations #2 A-La L11 nová slova.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
Matematické operace - soutěž
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
 American Idol‘s runner up: Adam Lambert.  Kdo je Adam Lambert?  29-letý americký zpěvák (a herec), narozený v Indianapolis (v Indianě), nyní žije.
Moje prázdniny Nikola Dudíková.
Letní dovolená Zpracovaly: Sabina Plevová, Barbora Dvořáková.
Mikuláš Francán.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Jaro Test pro 1.roč. obd.duben. Jaro Test pro 1.roč. obd.duben.
 Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov  Bc. Lucie Ševčíková  VY_22_INOVACE_2.2.2 AJ8,9g_18  Téma: Grammar game 
Mgr. Hana Bergerová Hello, kids! 3. leden 2012 VY_22_INOVACE_1A_05_TOYS Slovní zásoba – hračky. Množné číslo podstatných jmen. Píseň Happy birthday. Shrnutí.
MLÁDÍ Narodil se 14. července 1939 v Plzni. V mládí se toužil stát malířem a po ukončení školní docházky se v Praze neúspěšně pokoušel o studium výtvarného.
One band. One dream.. Je to britsko-irská chlapecká skupina, která vznikla před 2 lety v 7. řadě britského X-factoru. Do něj se přihlásili všichni jako.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
P!nk.
DUM I. / 10. měsíce Bc. Zdeněk Klíma.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Mgr. Věra Tománková Project 2
České hokejové zlato v Naganu 1998
KALENDÁŘ.
Aník a Maky 5.A Ed Sheeran.
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_29_PRVOUKA
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
S heslem roku: Dohnat a předehnat Ameriku
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Angličtina: James I Tematická oblast
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
ROČNÍ OBDOBÍ - TEST Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Katy Perry.
Marie Rottrová
  Klub Tornádo - pracoval od roku 1997 pod bývalým Domem dětí a mládeže u radnice, od roku 2013 pod SVČ Doris Šumperk. V letošním roce zde tancuje na 200.
Anglický jazyk – cvičení na podporu konverzace
Fatboy Slim    /     
Před 100 lety 12. prosince 1915 se narodil nezapomenutelný zpěvák.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Autor: Mgr. Lucie Pospíšilová Datum:
Transkript prezentace:

One Direction One direction je britsko-irská chlapecká skupina, tvoří je:Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles a Louis Tomlinson nejdřív, ale nebyla skupina One direction, ale byli samostatní zpěváci v jedné soutěži (X-Factoru) v Americe roku 2010 a jak postoupili tak se dali do skupiny a skončili na krásném 3. místě a pak jeli do L.A nahrávat desku. Singl se očekával už na jaře, ale kluci si dali na čas. 10.8.2011 se v Radio BBC 1. hrál poprvé jejich dlouho očekávaný singl a po 8 dnech se všem fanouškům dostalo shlédnout i videoklip k tomuto krásnému hitu. Song „What Makes You Beautiful“ se v září vyšplhal na první místo v žebříčku na MTV.CO.UK A v roce 2012 měli turné po celé USA. Harry se narodil (*1. února 1994) Niall se narodil (*13. září 1993) Zayn se narodil (*12. ledna 1993) Liam se narodil (*29. srpna 1993) Louis se narodil (*24. prosince 1991)

Ukázky Ukázka č. 1 Live While We're You Ukázka č. 2 Kiss You Ukázka č. 3 One Thing Ukázka č. 4 What Makes You Beautiful Ukázka č. 5 Save You Tonight

Obrázky

Zdroje http://one-direction-czech-fan-page.webnode.cz/o-nas http://cs.wikipedia.org/wiki/One_Direction

Vytvořily Pavlína Dvořáková Michaela Mihulová Eva Mašková Lucie Juříčková