Carlos Alberto Bau 6/2/2010 6/2/2010 Na památku su memoria Mendoza okem fotoaparátu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznávací zájezd A n g l i e s cestovní kanceláří.
Advertisements

Teď do Česka přišel crowdfunding. Princip crowdfundingu (skupinového financování) 1. Máte skvělý nápad, chybí vám ale peníze. Zaregistrujte.
Ponoř se do modra ….
Kolja 5. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol? RL8 nová slova.
Český les – místo, kde žiji
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Sociální sítě.
USA.  mluvčí americké „zlaté mládeže“  generace „jazzového věku“  v USA stoupá životní úroveň, lidé se stěhují do měst, jsou bohatší Povídky jazzového.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_596_5TR_CJ Autor: Mgr. Leona Szabó 1.
Francie s cestovní kanceláří Sayonada. U b y t o v á n í Ubytování ve francii je velice útulné ale také levné Za dobře vybavený pokoj dáte v přepočtu.
Vypráví se příhoda, která se odehrála ve městě Džápátí, kde žil Veliký Rhún z Džápátí. Ten měl 59 synů a palác s šedesáti komnatami. Každý syn měl svou.
Kdybych uměl(a) polapit duhu, udělal(a) bych to.
Je bláznovství... Nenávidět všechny růže když ses jednou zranil o trn...
Celostátní setkání mládeže Žďár nad Sázavou.
Rok se nám nachýlil ke svému konci a je čas opět po roce vinšovat šťastné a veselé Vánoce a v novém roce, ale to už vám ukážou následující obrázky.
Skoro denn ě dostávám od svých p ř átel maily. Jsou rozli č né. N ě které krati č ké, jen tak pro informaci, nebo upozorn ě ní, ale také n ě které,
Chci vám ř íci - DĚKUJI ! Za všechny ty v ě ci, o které jsem sice nikdy nežádal,
Fotograf Ladislav Renner
Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.
To funguje..…   Ať mají Tvé ruce vždycky co dělat, Ať je v Tvé peněžence vždycky.
Kdybych uměl polapit duhu, udělal bych to
10 „zadečků“ pro Tebe.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Listy mého stromu V našem životě existují lidé, kteří nás činí šťastnými prostě jen proto, že nám zkřížili cestu. Někteří jdou cestou po našem boku dlouho,
 Facebook. Facebook vlétl na č eský internet doslova jako uragán. B ě hem velice krátké doby si tato komunitní sí ť vytvo ř ila statisíce fanoušk ů,
42.1 Plzeňský kraj– poznáš jeho dominanty?
Svátek Valentýna Hudba.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Svetce.
Posun snímku automaticky. Inspirace na dnes a celý příští rok.
AUTOREM MATERIÁLU A VŠECH JEHO ČÁSTÍ, NENÍ-LI UVEDENO JINAK, JE ZUZANA ŠTĚPÁNKOVÁ Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
AHOJKY.
Spojené Arabské Perla luxusu, skvelých pláží, teplého more a arabského sveta. Emirát y.
47.1 Pardubický kraj – poznáš jeho dominanty?
Automaticky se zvukem Kdybych mohl(a) vzít Tvoje nesnáze do rukou, hodil(a) bych je do moře.
Vyhlášení výsledků 8. ročníku fotografické soutěže Foťte naše město Sponzoři soutěže:
Patronus 10/06 Pobertovi od Veni. Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli.
Claudia Richterová 7.třída
Chráněná krajinná oblast Kokořínsko
Město Plzeň leží v Plzeňském kraji v Západních Čechách.
Jednoho dne jistý nevidomý muž seděl na schodech před budovou s kloboukem na nohou a tabulí s nápisem: "Jsem slepý. Prosím, pomozte mi.“
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Soňa Patočková Název šablonyIII/2.
1. Spása světa dlouhá léta očekávaná dnešní noci lidstvu všemu byla poslána. Všichni spolu písničkami, radujte se, chvalte s námi, zblízka nebo z dáli,
MÍSTA, KTERÁ BYCH CHTĚLA NAVŠTÍVIT
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Kladruby.
Povolání: herečka , zpěvačka Datum narození: Věk:17
Svět plný dobrodružství, středověké hrady, města a vesnice, krajina plná skal, lesů potoků a řek. To je Naturalis. Celý příběh začíná v podhradí Naturalisu,
10 RŮŽÍ JEN PRO TEBE !.
Připravil Michal Kadlec Poloha Informace Zajímavosti Výlety Ubytování Závěr.
Přírodní krása Rakouska...
REMINISCENCE v Domově pro seniory Reynkova Havlíčkův Brod Bc. Martina Moravcová, DiS.
Praha – hl- město ČR Praha je největší a nejvíce obydlené město České republiky Patří mezi nekrásnější města světa Je sídlem prezidenta, vlády a parlamentu.
Vzdělávací oblast: Stupeň základního vzdělávání: Vzdělávací obor: Tematický okruh: Téma: Autor: Období vzniku: Určeno pro ročník: Anotace: 1. INFORMAČNÍ.
AUTOR: MGR. HANA GINTEROVÁ DATUM VYTVOŘENÍ:
BRÁNA, základní škola a mateřská škola Kollárova 456, Nová Paka
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Kdybych uměl(a) polapit duhu, udělal(a) bych to.
Projekt: Moderní výuka Registrační číslo: CZ / /21
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Společnost Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_17_Společnost.
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Je bláznovství....
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
Chci vám říci - DĚKUJI !.
10 „zadečků“ pro Tebe.
Je bláznovství....
Transkript prezentace:

Carlos Alberto Bau 6/2/2010 6/2/2010 Na památku su memoria Mendoza okem fotoaparátu

Clic sólo esta vez para continuar Carlos Alberto Bau byl publicista, povoláním účetní, ale jeho vášeň byla fotografie, jejímž prostřednictvím šířil krásu své rodné provincie. Žil v oblasti Vistalba, asi 20 km od hlavního města Mendozy. Zabil se ve věku 57 let, spolu se dvěma piloty, v sobotu , když malé letadlo narazilo do svahu, v nedostupném místě asi 70 km jihozápadně od města Mendoza. Jeho fotografie mají svou filozofii a jsou sympatické tím, že vypráví jeho životní příběhy. pokud zabarvený

Přátelé z Internetu Kolegové fotografové Mnoho fotografů amatérů AŤ ODPOČÍVÁ V POKOJI Tato pps. Je klíč k využití všech fofografií i hudby. Prosím neprovádějte v ní změny. Díky. Luis pps.sin klíč ke všem mohou využít fotografií a hudby. Prosím, nevkládejte jej změnit. Díky Poslech Fonetický přepis