Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Spojené Arabské Perla luxusu, skvelých pláží, teplého more a arabského sveta. Emirát y.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Spojené Arabské Perla luxusu, skvelých pláží, teplého more a arabského sveta. Emirát y."— Transkript prezentace:

1 Spojené Arabské Perla luxusu, skvelých pláží, teplého more a arabského sveta. Emirát y

2 Informace Země se skládá ze sedmi Země se skládá ze sedmi autonomních emirátů: Abú Dhabí Adžmán Dubaj Fudžajra Rás al-Chajma Umm al-Kuvajn Šardžá

3 Emiráty Mezi nejzajímavější města Spojených Emiratů patří: Abu Dhabi – Emirát - Zároveň i hlavní město SAE Dubai – Nejznámější město a vlastně emirát Ajman – Jeden z Emirátů. Počet obyvatel: 8 264 070 Jazyk: Arabština a Angličtina.

4 Poloha Blízký východ, jihozápadní Asie, ze severu pevninu omývají vlny Perského, z východu Ománského zálivu.

5 Budovy <- Burj Dubai Khalifa CN Tower -> <- Empire State Petronas Towers ->

6 Těžba Nejvíce těžebná surovina je ropa. Díky ní jsou Emiráty takové jaké jsou. Všude luxus,bohatství a mnoho dalšího co se tohoto týče.

7 Letecká doprava v Emirátech je jedna z nejuznávanějších. Emirates vlastní největší počet letadel typu Airbus A380, více než kterákoliv jiná letecká společnost. Vlastní jich 19 a mají 71 objednaných. Také vlastní nějvětší počet letounů Boeingů B777-300ER. Emirates svými Airbusmi A380 létají 10 letů denně Londýn -> Dubai a zpět (a samozřejmě i jiné). Boeingem 777 létají i každodenní lety Praha->Dubai (UAE140).

8 Fotky Boeing 777-300ER Airbus A380

9

10

11

12 KONEC


Stáhnout ppt "Spojené Arabské Perla luxusu, skvelých pláží, teplého more a arabského sveta. Emirát y."

Podobné prezentace


Reklamy Google