Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Francie s cestovní kanceláří Sayonada. U b y t o v á n í Ubytování ve francii je velice útulné ale také levné Za dobře vybavený pokoj dáte v přepočtu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Francie s cestovní kanceláří Sayonada. U b y t o v á n í Ubytování ve francii je velice útulné ale také levné Za dobře vybavený pokoj dáte v přepočtu."— Transkript prezentace:

1 Francie s cestovní kanceláří Sayonada

2 U b y t o v á n í Ubytování ve francii je velice útulné ale také levné Za dobře vybavený pokoj dáte v přepočtu : od 7650- 250 000 Kč

3 Doprava Nejlevnější doprava je letecky.Cena letenek se pohybuje od: 3548-198985kč 3548-198985kč

4 Teď něco o francii Francie je zemí vína a sýrů ať už se nacházíte v kterémkoli regionu. Většina turistů jezdí jen do Paříže, Francie však nabízí mnohem víc!

5 Nejznámější místa ve francii Eiffelova věž - 324 metrů vysoká dominanta Paříže Vítězný oblouk - Vybudovaný na počest vítězství Napoleona Versailles - Překrásné zahrady a nádherný zámek Notre Dame - Historická katedrála Sacré Coeur - Římskokatolická bazilika na vrcholku Montmartre Tyto místa můžete za příplatek navštívit.

6 Jak si plně užít dovolenou Francii můžete poznávat buď to „na vlastní pěst“ - v tom případě si od nás můžete půjčit automobil a naplánovat si rozvrh dne sami,nebo se nechat provést krásami Francie námi. A pokud zvolíte druhou možnost mi pro vás vybereme to nejzajímavější co lze ve Francii vidět.

7 Proč jet právě s námi? Francie je turisty velice oblíbená země. Můžete si zde prohlížet památky nebo shlédnout úžasné přírodní scenérie třeba na kole. A naše kancelář vám nabídne oboje a ještě mnohem více. Vaše spokojenost je pro nás vším. Zařídíme pro vás vše potřebné a pokud si nevíte s něčím rady naši pracovníci jsou vám plně k dispozici.

8 Posádka letadla a celého pobytu Kapitán Letadla a velitel akcí : Miloš Vávra Kapitán Letadla a velitel akcí : Miloš Vávra Náhradní pilot a velitel všech akcí pobytu,provádění prostě celá organizace:Bára veselá Náhradní pilot a velitel všech akcí pobytu,provádění prostě celá organizace:Bára veselá Hlavní letuška,prodavačka,náhradní velitel všeho:Kateřina Urbanová Hlavní letuška,prodavačka,náhradní velitel všeho:Kateřina Urbanová Hlavní nosič, třetí kapitán letadla a letuška:Dominika Javůrková Hlavní nosič, třetí kapitán letadla a letuška:Dominika Javůrková Na tyto osoby se můžete v průběhu pobytu kdykoliv obrátit. Na tyto osoby se můžete v průběhu pobytu kdykoliv obrátit.

9 Takže jestli jsme vás nezaujali tak se jděte vycpat a jestli jsme vás zaujali Vítáme vás Děkujeme za přízeň a nashledanou. Takže jestli jsme vás nezaujali tak se jděte vycpat a jestli jsme vás zaujali Vítáme vás Děkujeme za přízeň a nashledanou.


Stáhnout ppt "Francie s cestovní kanceláří Sayonada. U b y t o v á n í Ubytování ve francii je velice útulné ale také levné Za dobře vybavený pokoj dáte v přepočtu."

Podobné prezentace


Reklamy Google