L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Advertisements

Řízení jakosti výrobků ve společnosti TESCOMA s.r.o.
Představení společnosti
Vlastní a franšízingové prodejny … … stejné nebo odlišné kanály?
GOOD DECISIONS – BAD OUTCOMES
Printforum 2011 Přednáška Technologická přeměna – a důsledky pro tiskárny Prof. Dr. Thomas Helbig Poradce podniků v polygrafickém průmyslu
DITA výrobní družstvo invalidů T ÁBOR. H ISTORIE Firma byla založena roku 1956 Výrobní program v počátcích zahrnoval: N ožířství Sklenářství Zámečnickou.
2 Informace o společnosti Výrobní program Certifikace Lisovna plastů Lisovna gumy Významní zákazníci Kontakty Kde nás najdete?
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Nově vzniklá firma v oblasti polygrafie  Založena v roce 1997 dvěma společníky  Disponuje ryze českým kapitálem vytvořeným.
AKCENT TISKÁRNA VIMPERK S.R.O. Jan Syrovátka Jiří Hradský.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
ÚLOHA MARKETINGU V PODNIKU
Informalční technologie jako klíčový faktor pro udržení konkurenceschopnosti společností na trzích EU.
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
Textilie v interiéru.
HOMEWORKING V Praze Práce z domova Přednášející: Jana Malá předsedkyně představenstva Moravská ústředna Brno, d.u.v.
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
SCLLD MAS Pobeskydí ve verzi návrhu Ostrava,
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
Koncepce marketingového řízení
Vstup na zahraniční trhy při výrobě v domácí zemi
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Franchise Days Prague 2012, , Corinthia Hotel Prague Farmářské potraviny v kamenných prodejnách.
MARKETING.
Dentimed s.r.o.
Podnikatelské koncepce
Talent marketingových komunikací
52_INOVACE_ZBO2_4164HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Co je Design for Manufacture and Assembly?
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
KREATIVNĚ ORIENTOVANÁ PÉČE O KLÍČOVÉHO ZÁKAZNÍKA- NOVÁ FIREMNÍ STRATEGIE.
Radioreléové spoje ALCOMA – rychlé spoje
Preferenční kritéria při nákupu potravin Preferential factors affecting food purchases.
Podnikatelský nápad Nejlepším a nejpříjemnějším způsobem, jak vytvořit úžasný produkt či službu, je udělat něco, co chceš sám používat.
Petr Štoček, SPZ, part 11 Strategie prodeje textilního zboží Ing. Petr Štoček LS 2005/ 2006 FT, TM3.
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
FERRERO.
ŘETĚZY VAMBERK.
Model strategie marketingového mixu
Základní fakta o vinařství TARAPACA Založeno v roce 1874, cílem bylo vždy vyrábět vína špičkové a konzistentní kvality. Patří mezi největší a nejdůležitější.
Základní podnikatelské koncepce 1. Výrobní podnikatelská koncepce „čím levnější výrobek, tím lépe se prodá“ představitelé: Henry Ford v USA.
Základy marketingu třetí přednáška Ing. Nina Kudláčková, Ph.D.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
MARKETING 3 Produkt jako nástroj marketingu. Produkt Z pohledu marketingu se člení na: Spotřební zboží Výrobní prostředky.
Pestrá přehlídka tvořivého a chytrého hraní pro rodiny s dětmi od 1 roku do 12 let.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_MARTA_KAFKOVA_PRODEJ_TEXTILNIHO_ZBOZI_VY ROBKY_Z_TKANIN_PREZENTACE_08 Název školy Střední.
Služby Enterprise Europe Network s důrazem na design 1. prosince 2015Ing. Petr Hladík, Ph.D.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Plánování zakázek ve vybraném výrobním podniku ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE Autorka bakalářské.
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Profil společnosti Nový Dvůr
Konzervárenská výroba
Zavádění nových produktů na trh B2B
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
PRÁDLO Z TKANIN- osobní prádlo
Akcent tiskárna Vimperk s.r.o.
PRÁDLO Z TKANIN - obrubované zboží
Slučitelnost zaměstnání a rodiny
ŽĎAS PRO STUDENTY.
Zavádění informačních systémů
Vibrační stůl s nastavitelnou frekvencí a odstředivou silou
Podnikatelské koncepce
Informace o společnosti Přehled společnosti
Transkript prezentace:

L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou na českém trhu, která udává dynamické tempo vývoje - Rozvíjející se export výrobků do zemí EU - Dostupnost produktů na e-shopu a ve vybraných prodejnách bytového textilu. - r. 2012: Nové sídlo společnosti v designové budově, která demonstruje vizi a hodnoty společnosti

k Cesta k úspěchu ZKUŠENOSTI - znalost každého výrobního procesu a pečlivý dohled nad výrobou KVALITA - kladen velký důraz na kvalitní suroviny a hotový výrobek SLUŽBY ZÁKAZNÍKŮM - perfektní zákaznický servis, vstřícnost a rychlost jednání ORIGINALITA A MODERNÍ MATERIÁLY - originální designy, příjemné a praktické materiály CENOVÁ DOSTUPNOST - možnost výběru levnější či dražší varianty

k Originální design - Originální design vzniká ve spolupráci se zahraničními studii především ve Francii, Itálii a Španělsku - Dlouhodobý proces tvorby a inspirace - Neustálý vývoj technologií - Velmi široký výběr designů – klasické, filmové a pohádkové postavy, pro dětské postýlky, i vlastní design podle fotografie na zakázku

j Výrobky LOŽNÍ POVLEČENÍ - Prémium satén, bavlněný satén, bavlna a krep de luxe, flanel de luxe, bambus PROŠÍVANÉ PŘIKRÝVKY NAPÍNACÍ PROSTĚRADLA RUČNÍKY ŽUPANY NOČNÍ PRÁDLO DOPLŇKY…

l 5 důvodů proč jsme nejlepší Zkušenost a tradice –technologie výroby a mnohaletá zkušenost Kvalitní suroviny - za použití nejlepších materiálů ve spojení s moderními požadavky vznikají velice příjemné materiály jak u ručníků,tak u ložního povlečení Kvalita – spolehlivá kvalita, na kterou klademe největší důraz Design – moderní design vzniká v zahraničních studiích Výběr – výběr z nepřekonatelného množství dezénů Všechny naše výrobky splňují zdravotní a ekologické požadavky.

k Pro Váš luxusní spánek ….

l Matějovský Collection …nová značka nočního prádla od firmy Matějovský KVALITNÍ MATERIÁLY – bavlna, satén, jemný tyl a krajka SORTIMENT – pro muže, ženy i děti Noční košilky a komplety, pyžama, pánské spodní prádlo Exkluzivně k dostání pouze na našem e-shopu

l Matějovský Collection - LUXURY COLLECTION První kolekce luxusního saténového nočního prádla - MODERN COLLECTION Moderní design a příjemný materiál pro běžné nošení - FASHION COLLECTION Na trh uvedena v létě 2011 Kvalitní a pohodlné materiály směsi bavlny a modalu Spolupráce s Jitkou Válkovou, č eskou Miss 2010

l Matějovský Collection FILOZOFIE ZNAČKY: kvalita, rafinovanost, luxus, pohodlí