Zase jsme si hráli……... VVP Libavá 8.6.-15.6.2007 Zase jsme si hráli na vojáčky Počasí se vydařilo A zase jsme se bavili jako malý kluci.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
No......tak to teda byla noc !!!. Moji kamarádi i já jsme se výborně bavili….
Advertisements

Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 2. Přírodovědný pobyt 4. skupina.
Centrum pro katechezi, Prosíme Boha, aby se jeho láskyplný plán plně uskutečňoval na zemi, tak jak se to děje v nebi a aby se naše vůle sjednocovala.
Škola v přírodě Horní Lipová
Budeš se dívat na televizi? Zase vysílají ty volební pořady s výzkumy? Je to docela dobré „ZRCADLO“ – a navíc tam zase bude ten Tuček ze STEM/MARK  To.
Kamarádi :o) :o).
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
Výletek kolový 17. června LP Tak jsem se odpoledne rozhodl, že se projedu na kole, v terénu, o kterém jsem již delší dobu uvažoval. Auto jsem nechal.
Lektorky: Andrea Novotná, Kateřina Pintířová Účastníci: Tomáš Karger, Martin Kroupa, Adéla Sanitrová, Zuzana Lechnerová, Miroslav Houška.
Skautské poohlédnutí k pousmání Skauti by pořád něco jedli… …prostě furt !!! To jídlo by bylo ještě lepší kdybyste mě nefotili! Mňam Už se to vaří…
PK 26.
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
Co je štěstí ….
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Expedice Lago d´Idro ( Itálie ) –
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
Udělej si čas na snění…. Udělej si čas na krásné večerní a ranní procházky….
Udělej si čas na snění…. Udělej si čas na krásné večerní procházky….
OBRAZ EXISTUJÍCÍHO SVĚTA Orient Expres se stal pro mnoho filmařů a publicistů vhodným prostředím pro celovečerní filmy, které ukazovaly tehdejší společnost.
Měření teplot v průběhu jednoho týdne..  Ráno: L+N 2°C  Odpoledne: L 10°CN 9°C  Po celý den bylo slunečno a bezvětří  Nejteplejší den z celého měřeného.
Sinice jsou : Autotrofní organizmy, nejstarší organizmy s fotosyntézou rostlinného typu. Některé produkují toxiny, které způsobují alergie, ekzémy. Často.
První Libavá 2007 Cvičení konané ve dnech –
Příroda a já Otázky.
Život není procházka růžovou zahradou… A jen těžko si ho takový můžeme udělat… Ale proč by taková nemohla být prezentace?
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
Začalo to vše dramaticky, jezevec a auto mých páníčků. Jezevec to už nerozchodil, autíčko až po třech dnech čekání na nějaký nový blbý chladič, či co……
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
1. Až potud nám pomáhal Hospodin z milosti, proto k nebes výšinám hleďme s důvěrností, odkud pomoc přichází nám vždy v pravé době, tam, kde duše nachází.
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
Mistrovství Armády České republiky v letním přírodním víceboji Vyškov 2004.
Gmunden Horní Rakousko
Člověk a jeho svět Rozmanitost přírody Mgr. Renata Nogolová
Tak co hoši? Je ten puk za čárou, nebo ne? To je dnes už potřetí! Já říkal, že chci nadhazovat!!
Pár vtípků.
Myšlenky o přátelství. Člověk by chtěl být gigantem a je hovno kamaráde.
Vyhledete Pu a určete jejich druhy:  Velmi se mi u vás líbilo.  Dveře byly zavřeny na klíč.  Šli jsme hledat lepší místo.  Slabostí se mu podlamovaly.
Krása Jen skrze Krásu si člověk hledá cestu ke Svobodě.
Téma: Audience – V. Havel
Moje záliby Přemýšlení Kateřina Veverková
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – sféry Země autor VM:Ondřej Vojáček.
Pravopis přídavných jmen tvrdých
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Je možné cestovat v čase?
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
Sebevědomí Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Sebevědomí staví.
OPTIMALIZACE VOJENSKÝCH ÚJEZDŮ AČR
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Anotace : Výuka předmětu Člověk a příroda Autor : Mgr. Zuzana Šimotová
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Krystýna Cirhanová studentka sekundy Angličtina v Egyptě-2015
Havajský den
Název školy Plavská škola Autor Mgr. Jana Kneřová Název
Příručka TRPĚLIVOSTI Hudba: Songbird – Barbara Streisand.
Sebepoznání a sebepojetí
Termika VY_32_INOVACE_05-42 Ročník: VI. r. Vzdělávací oblast:
Vysočany 30 září Nevěda, jak si zlepšit moje dýchání, vydal jsem se zase k našemu rybníčku, podívat se, jak nám jeho okolí zlátne.
Tak jsem se zase vydal po dlouhé době k našemu rybníčku, Chtěl jsem vidět, jak tam začíná podzim. Tak se také podívejte.
Zuzka Mallátová – Gibraltar 2017 dovolená
Srdečně Vás zveme na 11. ročník pochodu Okolo Bohdanče, který tentokrát bude na sv. Václava září.
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Belojarský.
No tak to teda byla noc !!!.
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

Zase jsme si hráli……..

VVP Libavá Zase jsme si hráli na vojáčky Počasí se vydařilo A zase jsme se bavili jako malý kluci

Kde to bylo?? Celý týden jsme byli na Barnově Jedná se o vodní cvičiště na Odře Dříve se tam nacvičovalo brodění a plavby bojových vozidel Nachází se v severovýchodním cípu vojenského prostoru kousek od Budišova n/B.

Opět jsme jezdili auty

I v terénu

No bláto je bláto….

Jezdilo se v klidu a v pohodě Vždy si člověk musel udělat pohodlí v rámci možností jak to jen šlo Jo jo zbraň jsme museli stále mít při sobě – i za cenu že ten kus železa docela dobře zavazel a vadil. Prostě poraď si jak umíš.

Poradit si voják musel za každé situace Třeba když se jednalo o pokažené auto Nebo třeba o závoru na cestě

Nebo třeba když je hlad !?

Bylo i pěkně ….. Třeba západ slunce nad vodní plochou Nebo naopak – třeba brzké ráno

Na závěr se i lítalo

Tak to byl minulý týden Někdy bylo horko Někdy zase zima Dokonce i sprchlo Prostě pobyt v přírodě kdy se člověk nestará o ošacení a stravu No prostě takový malý „čundr“ na týden Karel