The Lord of The Rings.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HARRY POTTER.
Advertisements

ŘÍMSKÉ LEGIE.
Bitva u Verdunu Německo vz. Francie
MS Windows.
USA.  mluvčí americké „zlaté mládeže“  generace „jazzového věku“  v USA stoupá životní úroveň, lidé se stěhují do měst, jsou bohatší Povídky jazzového.
Hadronyche modesta chřestýš trpasličí parazitická forma vlka kalašnikov.
TY SLYŠÍŠ KDYŽ VOLÁM TOBĚ ZRÁNA ZPÍVÁM I KDYŽ TMA JE KOLEM TVÉ SVĚTLO NESCHOVÁ KOHO BYCH SE BÁL? NEPŘÁTELE JSI DAL VŠECHNY POD NOHY MÉ TY JSI MŮJ MEČ A.
MMORPG. Lineage II: The Chaotic Chronicles  je počítačová fantasy hromadná online hra na hrdiny (MMORPG) vytvořená korejskou obchodní společností NCsoft.
Po celá staletí, papežové, v případě ohrožení svého života, mohli uprchnout z vatikánských paláců přes tajnou chodbou 800 m dlouhou, která je odvedla.
Světová literatura po 1. světové válce
Lord of the Rings (Pán prstenů).
Bitva u Kurska – operace Citadela největší tanková bitva v dějinách
zápis zápas o republiku 1935 – „Sudetoněmecká strana“ – 15,2% 1935 – E. Beneš nahrazuje v úřadu TGM 1937 – TGM – umírá – s ním obrazně i 1. rep. podzim.
Bitva u Marathonu Dějepis Autor: Pavel Hrstka
Science fiction & fantasy
HESLA TÝDNE „2“
Odhalení CHLÍPNÉHO MASÉRA FOTOSERIÁL Jakákoliv podobnost se známými situacemi či žijícími osobami je čistě náhodná.
Erich Kästner 115. výročí narození. * Drážďany † Mnichov Německý prozaik a básník Autor knih pro děti.
J.R.R Tolkien Pán Prstenu : Společenstvo prstenu
ZNAK MĚSTA PLZEŇ.
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
LISTY SVATÉHO PAVLA Motivační pomůcka CESTY KATECHEZE č. 1/2009.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Prosím zapněte si zvuk a klikněte na ikonku
Napoleon Bonaparte – ruské tažení a pád
Christopher Paolini Spisovatel
Pán prstenů je skvělá fantasy, která uchvátí nejen děti ale díky své propracovanosti se zalíbí i velkému počtu dospělých. Podle této skvělé knihy bylo.
J.R.R. Tolkien Berenika Králíková. John Ronald Reuel Tolkien 1892 – 1973 narodil se v Africe, ale žil v Anglii studoval klasickou angličtinu a literaturu.
První a Druhý : Odkaz Dračích Jezdců
Hans-Joachim Marseille Aneb Luftwaffe v Severní Africe.
Jakub Stojaník,Matouš Falout,Fabián Strecker
Moje vlast, moje bydliště Pověst o Bruncvíkovi VY_32_INOVACE_17 Sada 9
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Tiger Indický Presentace od: Vojtěcha Bence Výskyt
Elves in Arda.
Bitva u Verdunu Dějepis Autor: Pavel Hrstka
QUIZ.…. START KOLAR 6.A.
literatura s prvky SCI–fi, fantazy literatura
Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,
John Ronald Reuel Tolkien
- nejrozsáhlejší online hra na světě
Lipany.  Lipany leží 4 km západně od Kouřimi.  První záznam o vesnici je z roku  Do české historie se zapsala bratrovražednou bitvou.  30.května.
T E C H N I K A P E T R Z E L E N Ý. Tatra… Modrá síla…
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „ Výuka na gymnáziu podporovaná.
II. světová válka 1945 (I.) Petr Machala.
Lidé v Ard ě. Theóden Král Rohanu Eómer Š ť astný Synovec Theódena, rohirský kapitán.
Pán prstenů: Symbolika Ježíšova příběhu?
Svět plný dobrodružství, středověké hrady, města a vesnice, krajina plná skal, lesů potoků a řek. To je Naturalis. Celý příběh začíná v podhradí Naturalisu,
Ovládnutí Itálie Římem
1. Zná Pán ty, kdo jsou jeho, | z všech národů a stran; | ať zbaveni snad všeho, | ví dobře o nich Pán. | Je zhouba nepohltí, | on provede je vším | neb.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_20_Fantastická literatura-opakování TEMA: Fantastická literatura ČÍSLO PROJEKTU:1.07/1.4.00/
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace Název : VY_32_inovace_15 Český jazyk a literatura – Příběh, který nikdy.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_08_John Ronald Reuel Tolkien TEMA: Fantastická literatura ČÍSLO PROJEKTU:
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
J.R.R. Tolkien Společenstvo prstenu Tomáš Kojecký, PO-2A.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Jaroslava Lioliasová NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_LIDOVÁ_SLOVESNOST TEMA: Světová literatura pro.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Francouzská revoluce a napoleonské války
Česká republika - Brněnské pověsti
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
JOHN RONALD REUEL TOLKIEN
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Autor: Mgr. Eva Kotounová Název : VY_32_INOVACE_2C44Čj6_Pověst
Velké historické bitvy starověku 1. část Řecko-perské války
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
VY_32_INOVACE_218_Mykénská civilizace
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Autor.Pigo.Pavel Polách
Transkript prezentace:

The Lord of The Rings

Sady: Gandalfův příchod Útok na Větrov Doly v Morii Kovárna Orků Armáda Uruk – Hai Bitva o Helmův žleb Shelob útočí

Gandalfův příchod Gandalf Šedý se vydává do Kraje oslavit 111.narozeniny svého starého přítele Bilba Pytlíka a zavzpomínat si na počátky Společenstva prstenu! Na své cestě Krajem na koňském povozu se Gandalf setká s mladým nadšeným hobitem Frodem Pytlíkem. Legendární dobrodružství Pána prstenů právě začíná!

Útok na Větrov Během odpočinku v rozvalinách starobylé pevnosti Větrov přepadnou nečekaně Aragorna, Froda a Smíška Černí jezdci temného Saurona! Podaří se Černým jezdcům sebrat Frodovi Prsten, nebo je Aragorn včas zarazí?

Doly v Morii Při své pouti po Středozemi prochází statečné Společenstvo prstenu přes opuštěné Doly Morie. Pippin, Boromir, Gimli a Legolas, kteří jsou pronásledováni zlými obludami Morie a obřím jeskynním trolem, se střetnou se svými pronásledovateli v Balinově hrobce. Podaří se hrdinům tlupě pronásledovatelů zmizet a vyváznout bez zranění?

Kovárna Orků Armáda Uruk-hai se rozrůstá! Skřeti Uruk-hai vyrůstají v doutnajících hlubinách Železného pasu a jejich generál Lurtz vytahuje ze země jednoho skřeta Uruk-hai za druhým. Pomocí navijáku spusť do tavicího kotle kov a vyrob zbraně pro rostoucí armádu. Vykopej Uruk-haie ze země. Během sestavování temné armády není čas na odpočinek!

Armáda Uruk - Hai Starobylá pevnost v Helmově žlebu je posledním útočištěm lidu Rohanu poté, co na ně zaútočí armáda Uruk-hai! Blížící se skřeti Uruk-hai vystřelují šípy s háky ve snaze vyšplhat se na hradby pevnosti. Podaří se Éomerovi a vojákům Rohanu pevnost ubránit před skřety Uruk-hai?

Bitva o Helmův žleb Zdmi obehnanou pevnost v Helmově žlebu napadla armáda Uruk-hai. Muži, elfové a trpaslíci musí spojit síly a udělat všechno proto, aby jim zabránili pevnostní zdi prorazit. Zabrání Berserkským Uruk-hai umístit bombu a vyhodit zdi do povětří? Zastaví nepřátele šplhající po žebřících? Lid Rohanu ještě nikdy tak hrozivému nebezpečí nečelil!

Shelob útočí Ve snaze získat Jeden prsten vláká Glum Froda do náruče obřího pavouka Oduly. Rozprostře Odula své sítě a polapí do nich nebohého Froda, nebo ho včas zachrání jeho statečný hobití přítel Samvěd Křepelka svým elfím mečem zvaným Žihadlo?

Postavy: Společenstvo: Frodo Sam Pipin Smíšek Gandalf Aragorn Legolas Gimli Boromir

Frodo Sam Pipin Smíšek Aragorn Gandalf Legolas Boromir Gimli

Nepřátelé: Glum Nazgúl Mórijský skřet Mordorský skřet Skurut - Hai

Glum Nazgúl Morijský skřet Mordorský skřet Skurut - Hai

The End