S motokrosem jsem začal v 10 letech. Do tajů tohoto sportu mě zasvětil můj otec, který mě vzal v necelých devíti na první motokrosovou trať, kde jsem jezdil.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak předejít nehodám motocyklistů?
Advertisements

Extreme sport´s Když se řekne extrémní sport, většině se vybaví ty s přípojkou "ing" - například zorbing, kiteboarding, rafting či freediving. Anebo i.
Mistrovství světa juniorů v motokrosu
Takhle jsme v roce 1992 za č ínali  ne všichni ještě tehdy měli horské kolo, tak jich několik zakoupil a na závody zapůjčil majitel hotelu.
Tesák Vlkodlaka Veronika Synková.
Jana Fiedlerová Můj život od 1. roku Něco o mě Narodila jsem se 15. března 1993 v Kutné Hoře A také v tomto městě stále žiji a ještě dlouho žít budu.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Moudrost h usí Kladli jste si už někdy otázku, proč husy na svých dlouhých cestách létají vždycky ve formacích ve tvaru V? Jak se často stává, můžeme.
Skautské poohlédnutí k pousmání Skauti by pořád něco jedli… …prostě furt !!! To jídlo by bylo ještě lepší kdybyste mě nefotili! Mňam Už se to vaří…
X-Cup 2006 ČESKÝ POHÁR FREESTYLE BMX. Co to je : X-cup je série závodů tykající se sportu na kolech tzv. Freestyle BMX.
Já a vše kolem mě..
Útržky ze života naší třídy Školní výlet Klobouky Bazén.
LEPŠÍ PROPRŠENÝ DEN NA KOLE NEŽ SLUNEČNÝ DEN V PRÁCI.
Je bláznovství... Nenávidět všechny růže když ses jednou zranil o trn...
Motocyklisté. Řidiči ostatních motorových vozidel by si měli uvědomit že:  motocyklisté jezdí velmi často vyšší než dovolenou rychlostí.  často předjíždějí.
Downhill Downhill - Co je to downhill - historie
JÍZDA V BOULÍCH.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
NEJSLAVNĚJŠÍ SJEZDAŘI
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY 2
Song Presentation. RL10 nová slova Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Specifická příprava na závod Aneb jak porazit stavitele a ne sám sebe.
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
MŇUK MOTOKROS TEAM sezóna 2012.
BIATLON.
DÁLKOVÉ BĚHY.
SHORT TRACK.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Masarykovo gymnázium.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
Práce s Gimpem Začátek  Ještě než začal tento projekt, tak jsme skládali zkoušku z modulu Gimp. Celá naše třída se snažila, ale bohužel uspěl.
Moje třída.
Rozdíly v trénování dorostu a žactva. Školení trenérů 3.třídy Hradec Králové
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY
DRAHOMÍRA SOUKUPOVÁ DD SMOLINA16 VAL.KLOBOUKY Březen 2012.
O pohár Lysé Hory – Čeladná Do závodu, který by se dal nazvat svátkem endura, nastoupilo přes 200 jezdců v kategoriích profi, hobby a veterán.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
BOBY.
ALPSKÁ KOMBINACE.
Michal Jáně - vodní slalom
Franta Mucha David Fojt
R EGENERACE : JÍZDA V BOULÍCH Vypracovala: Kylarová Lenka,
Jan Michna. Honda CBR 1100 XX Honda CBR 1100XX SuperBlackbird je motocykl firmy Honda,nástupce Hondy CBR 1000F. Její výroba začala v roce 1996.
Tereza Pecánková.
Skateparky,grafity,bmx !!!A vše kolem toho!!!. BMX-FREESTYLE Historie Pokud chceme psát o historii freestyle BMX, tak pochopitelně nelze vynechat odvětví.
9 let na základní škole:.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
Příběh o budoucnosti lidstva Já si například myslím že v roce 2696 bude náš svět strašně znečištěný, ale vyspělý.
Snowboarding. Snowboard  je prkno pevně připnuté k nohám jezdce, určené k sportovnímu využití na sněhu  dlouhé je přibližně cm (mělo by jezdci.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PARDUBICE - SPOŘILOV AUTOR: MGR. LENKA POZDĚNOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_VLASTIVĚDA 5. ROČNÍK_14. ROZVOJ PRŮMYSLOVÉ VÝROBY 2. POLOVINA 19.
Letní soustředění – OŠELÍN 23. – 30. srpna První odpoledne jsme prožili hraním s dětmi.
Lyžování jako sport. Lyže vs. SNOWBOARD Lyžování je zimní sport spočívající v pohybu člověka vlastní silou po sněhu pomocí lyží, páru dlouhých úzkých.
VÁNOCE- FRANCIE.  Vánoční čas nastává ve Francie během adventu. Jedná se o 4 neděle, které předcházejí Vánocům. Jak praví tradice, každou neděli se na.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
ADÉLKA KUTILOVÁ studentka sekundy
Popisuje: Vojtěch Zedek
Zimní sport pro vás a pro vaše psy.
Plavání Jiří Vlk, 5.B Hluchák
Statistika „Jak by měl vypadat tvůj ideální den?“
Moje HOBBY.
Je bláznovství....
On.
Transkript prezentace:

S motokrosem jsem začal v 10 letech. Do tajů tohoto sportu mě zasvětil můj otec, který mě vzal v necelých devíti na první motokrosovou trať, kde jsem jezdil na malé čtyřkolce objemu 50ccm. Když jsem poprvé zahlédl motocykl, okamžitě jsem se do toho zamiloval. Pak jsem k Vánocům dostal svou první motorku. Tím byla Yamaha 85ccm. Na ní jsem jezdil 3 roky, po ošklivém pádu jsem ale musel motosport přerušit. MOTOKROSOVÉ ZAČÁTKY

První zranění Moje první zranění se stalo na trati v Bělé pod Bezdězem. Tehdy jsem špatně najel na hranu skoku, ve kterém byla díra, a já jsem do ní najel, a motorka mě vykopla. Po dopadu na zem jsem si zlomil nohu a naštípl páteř. Toto zranění mě na rok zabrzdilo.

Po dlouhé době, kdy jsem marodil, a musel jsem posílit páteř a hlavně nohu, jsem nastoupil do silnější kubatury 125ccm. Bylo to hrozné, po takové době zase na motorce a ke všemu se dostávat zpět, kde jsem byl. Ale šlo to rychleji než jsem si myslel. Tři závody, několik tréninků a tvrdá zimní příprava mi pomohly se dostat tam, kde jsem výkonnostně byl.

Úspěchy ve třídě 125 ccm 2013 – 4. místo v krajských pohárech 2013 – 8. místo na MMČR juniorů 2014 – 2. místo ve Středočeském, Ústeckém a Plzeňském kraji 2014 – 6. místo na MMČR juniorů

Díky silnější motorce jsem se naučil základy, jak ovládat motocykl a jaké to je se postavit na opravdový start mezi ostřílené závodníky. Po necelých 3 letech závodění na této motorce jsem přestoupil do ještě silnější kubatury 250ccm. Jde o motocykly, na kterých už jezdí zkušení jezdci. Jak to šlo dál?

Přestup na silnější motocykl PŘESTUP NA SILNĚJŠÍ MOTOCYKL, O KTERÉM JSEM SI MYSLEL, JAK TO BUDE STRAŠNÉ, NAOPAK. KDYBYCH MĚL SROVNAT TENTO MOTOCYKL S PŘEDCHOZÍ, TAK TENTO STROJ JE, LÉPE OVLADATELNÝ, JE TO O DOST RYCHLEJŠÍ MOTOCYKL A JÍZDNÍ VLASTNOSTI A OVLÁDÁNÍ MOTOCYKLU JE O NĚČEM JINÉM. NA TOMTO MOTOCYKLU JSEM ODJEL UŽ SVÉ PRVNÍ 4 ZÁVODY NA TOMTO STROJI.