Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MŇUK MOTOKROS TEAM sezóna 2012.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MŇUK MOTOKROS TEAM sezóna 2012."— Transkript prezentace:

1 MŇUK MOTOKROS TEAM sezóna 2012

2 Sponzoři 2012 Mňuk Motokros Team děkuje všem svým sponzorům, kteří se podíleli, ať už finančně či materiálně, na podpoře našeho závodního týmu. Vaše prostředky nám velice pomohly při realizování našich cílů – s chutí závodit a podávat co nejlepší výkony doma i na zahraniční motokrosové scéně. Jelikož se kvapem blíží konec starého roku, tak mi dovolte, abych Vám i všem našim příznivcům jménem všech členů vysokomýtského Mňuk Motokros Teamu, popřál klidné prožití svátků vánočních a úspěšný start do Nového roku Zároveň s celým týmem doufáme, že i v tom nadcházejícím roce, nám zachováte svou přízeň. Těšíme se, že Vás i nadále budeme moci propagovat na nejvýznamnějších podnicích v ČR i v zahraničí. Za Mňuk Motokros Team, Josef Mňuk ml.

3 3. MÍSTO MČR V MOTOSKIJÖRINGU – ORION SHIVA KTM CUP 2012
STARTOVNÍ ČÍSLO 6 Josef Mňuk – Filip Langer 3. MÍSTO

4 MOTOSKIJÖRING 9. MÍSTO STARTOVNÍ ČÍSLO 7 Roman Mňuk – Zdeněk Langer
V MČR motoskijöringu se letošní rok odjelo 8 kvalitně obsazených závodů. Republikové závody zavítaly opět také do jižních Čech, konkrétně do vísek Chotčiny a Rodná. Závodilo se také na Moravě, a to dvěma závody v Horním Městě. Naše posádka ve složení Josef Mňuk a Filip Langer, zaznamenala oproti loňskému roku velké zlepšení. Dokázala dokonce 2x po sobě zvítězit v závodě v Horním Městě a Chotčinách. Druhým místem v závěrečném podniku v Dobřanech v Orl.H. si zajistila pěkné 3. místo v celém seriálu. Naproti tomu nepříliš vydařenou sezónu zaznamenali Roman Mňuk a Zdeněk Langer, kteří se potýkali s mnoha pády. Letos opravdu nemohli přijít na chuť dosti „kolejitým“ či zase přemrzlým tratím. Za své mluví i 5x 8. místo z celkově 8 odjetých závodů. V celkovém hodnocení seriálu to nemohli dotáhnou dále jak na 9. místo.

5

6 MOTOKROS Prioritou Mňuk Motokros Teamu byly, jak už tomu po několik let bývá, závody Evropského šampionátu amatérů I.M.B.A. Letošní rok se odjelo pouze 5 závodů, z nichž dva byly na námi ne příliš oblíbeném písčitém povrchu. Josefu Mňukovi se na hlíně dařilo, když si ve francouzském Milhacu dojel pro celkové 2. místo. V hlubokém písku už to ale tak slavné nebylo, a tak se musel letos spokojit s konečným 10. místem. Jeho stájový kolega a synovec Roman si vybral smůlu hned na začátku motokrosové sezóny, kdy si přetrhal vazy v koleni. Nezbývalo mu tedy než se podrobit operaci, která ho vyřadila na celý rok nejen ze závodní, ale i z tréninkové činnosti. Nyní se ví, že ho neuvidíme ani na startu MČR v motoskijöringu 2013. Další člen MMT, Dušan Drdaj se zaměřil na domácí motokrosový šampionát třídy 125 ccm junior, kde figuroval na pěkném 5. místě. V srpnu přišlo ale komplikované zranění dolní končetiny při MS juniorů v Sevlievu a rázem bylo po závodění. V tuto chvíli je Dušan stále ve fázi rekonvalescence. V Krajském přeboru SMS Pardubic se svým náskokem, stihl udržet ještě na 2. příčce. J. Mňuk je v tomto seriálu na 5. místě, protože stejně tak jako v republikovém šampionátu třídy MX2 (celkové 19. místo), nejel několik závodů, kvůli povinnostem v ME I.M.B.A.

7 DUŠAN DRDAJ JOSEF MŇUK ROMAN MŇUK

8 MISTROVSTVÍ EVROPY I.M.B.A
Josef Mňuk #74 Roman Mňuk #78

9 JUNIOŘI O nejlepších výsledcích Dušana Drdaje v kategorii 125 ccm, již byla řeč. Dalším členem Mňuk Motokros Teamu je Adam Slavík, který závodil v kategorii 85 ccm na stroji KTM. Adam řešil téměř celou sezónu problémy se svým motocyklem, který ho v mnoha případech nechtěl dovézt ke zdárnému konci závodu. V MČR juniorů 85 ccm nasbíral 2 mistrovské body a umístil se na 46. místě. Znatelně lepšího výsledku dosáhl v Krajském přeboru SMS Pardubic, kde se umístil na 10. místě. Sedmnáctiletý Aleš Tetřev se účastnil třech rozdílných CUPŮ, z nichž nejlepšího výsledku dosáhl v Krajském přeboru, a to 14. místa. V ostatních se účastnil pouze na vybraných závodech. Kamil Dostál se plně zotavil ze zákeřné nemoci leukémie, s kterou se potýkal od dubna loňského roku. Ke konci letošního roku už dokonce usedl za řidítka motocyklu. Zatím ale pouze na tréninku. Příští rok už však plánuje nějaké závody. Nováčkem v MMT se stal perspektivní závodník Leoš Fikejs, který závodil na stroji KTM 125 ccm ve třídě hobby. V letošní sezóně si vyjel celkové 3. místo v Kostěnickém Cupu a 9. místo v Nova Motocross Cupu. Mezi jeho kolegy patří také Tomáš Zeman a Filip Pavle, rovněž z kategorie hobby MX2.

10 PLÁNY NA ROK 2013 Josef a Roman Mňukovi se budou nadále účastnit přednostně závodů Mistrovství Evropy amatérů I.M.B.A. Dále Mezinárodního mistrovství ČR a Krajského přeboru SMS Pardubic a vybraných volných závodů. V těchto seriálech se však téměř každý rok kryje několik závodů právě se zmiňovaným seriálem ME I.M.B.A., což se promítne do celkových výsledků. Dušan Drdaj a Adam Slavík pojedou prioritně závody Juniorského mistrovství ČR, oba ve třídě 125 ccm – dvoutaktní motory. Dušana už více uvidíme také na závodech MČR ve třídě MX2. V juniorské kategorii uvidíme také Aleše Tetřeva, který pojede ale v kubatuře MX 2, čili čtyřtakty. Z třídy hobby přestoupí do vyšší soutěže – Krajského přeboru – Leoš Fikejs, kde doplní své výše zmiňované kolegy. Leoš zůstává rovněž ve třídě 125 ccm 2T. Ostatní závodníci se budou věnovat nadále závodům ve třídě hobby v různých CUPECH.

11

12 TÝMOVÉ DRESY

13 POLEPY MOTOCYKLŮ

14 PŘEHLED VÝSLEDKŮ

15

16

17

18

19


Stáhnout ppt "MŇUK MOTOKROS TEAM sezóna 2012."

Podobné prezentace


Reklamy Google