EURES Evropské služby zaměstnanosti Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace Bc. Kateřina Krčmářová 19. 5. 2015, Plzeň.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kancelář Rady vlády pro záležitosti romské komunity při Úřadu vlády Agentura pro odstraňování sociálního vyloučení v romských lokalitách České Budějovice.
Advertisements

EURES Evropské služby zaměstnanosti
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
Projekt PŘÍPRAVA+ v Moravskoslezském kraji Závěrečná konference CLARION CONGRESS HOTEL 29. února 2012 Mgr. Martin Kovalský vedoucí monitoringu trhu práce.
Podnikatelské setkání 2013 Hotel ALLVET Ing. Jan Marek ředitel KOP ÚP ČR Vyškov.
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Evropský sociální fond v ČR
Příležitost dělá(t) zaměstnance
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 8. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.6.
Činnost Bílého kruhu bezpečí, o.s. Péče o zvlášť zranitelné oběti trestné činnosti Bc. Irena Sedláčková Projekt „KRUH bezpečí zvlášť zranitelným obětem.
PRÁCE V EU/EHP A ŠVÝCARSKU
ROZVOJOVÉ PROJEKTY PRAHA, a.s.
Představení projektu Příležitost dělá(t) zaměstnance
Organizace sociální správy
Název vzdělávacího materiálu Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Pracovní a trestní právo Datum vytvoření20.
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
1 EURES European Employment Services Evropské služby zaměstnanosti
Úřad práce České republiky
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Šíření povědomí o Evropské strategii zaměstnanosti Národní vzdělávací fond PhDr. Miroslava Kopicová.
Koordinace dávek v nezaměstnanosti
EURES – vaše práce v Evropě
Perspektivy dobrovolnictví při mimořádných událostech a krizových stavech Občanské sdružení ADRA Josef Koláček.
Nezaměstnanost v OC kraji Internetový portál MPSV Krajská pobočka v Olomouci Bc. Jaroslav Mikšaník.
Obsah: Odbor informování o evropských záležitostech Úřad vlády ČR Možnosti pobytů v Evropské unii Do zemí EU po střední škole Do zemí EU po střední škole.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Situace na trhu práce /Plzeň – město/ Únor Tato prezentace vznikla v rámci projektu „Systém kariérového poradenství pro studenty vysokých škol v.
Internetové poradenství na portálech e-Governmentu Jana Andrýsková, Jiří Hřebíček Provozně ekonomická fakulta, MZLU Brno.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Od 1. dubna 2011 je účinný zákon o Úřadu práce České republiky, kterým se mění struktura a řízení úřadů práce. Tolik citace z tisku, co to však znamená?
Mgr. Ilona Kostadinovová, advokát I.K.
S handicapem zpět do zaměstnání
SOLVIT efektivní řešení problémů na vnitřním trhu EU.
13. ročník mezinárodní konference Investment & Business Forum, Ostrava Role FDV v rámci dalšího profesního vzdělávání Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
EUROCENTRUM LIBEREC Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI)
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání.
informační portál MPSV Ing. Petr Hortlík , IT expert
Podpora zaměstnanosti v Jihočeském kraji
EURES EURopean Employment Services Evropské služby zaměstnanosti.
Z0027 GEOGRAFICKÁ ANALÝZA TRHU PRÁCE úvodní informace + cvičení září 2013.
Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a kariérového poradenství Adresa: Jungmannova.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Poradenství poskytované úřady práce.  Poradenství pro zaměstnavatele  Výběr uchazečů  Poskytování informací  Další  Poradenství pro nezaměstnané.
Informační a poradenské středisko Mgr. Jindřiška Dvorská Mgr. Markéta Severinová.
Evropské služby zaměstnanosti EURopean Empolyment Services (EURES) Seminář Průvodce zdravotním a sociálním pojištěním v EU Hradec Králové,
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Zaměstnání v sousední zemi a související právní předpisy EU David Chlupáček poradce EURES Úřad práce ČR Krajská pobočka v Jihlavě Jihlava
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
Veřejná služba 2017.
POŽADAVKY A PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ ZAMĚSTNÁNÍ V ČR A PL
Cizinci v Jihomoravském kraji Úřad práce ČR – krajská pobočka v Brně
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Tel , Problematika zaměstnávání zahraničních pracovníků z pohledu inspektorátu práce Mgr. Dagmar Lahresová.
Studijní obor: Sociální činnost
Centrum mezistátních úhrad Tereza Hylmarová
Sociální práce TEĎ a TADY II
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
člen Asociace občanských poraden
Transkript prezentace:

EURES Evropské služby zaměstnanosti Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace Bc. Kateřina Krčmářová , Plzeň

Co je EURES?  Informační a poradenská síť spojující veřejné služby zaměstnanosti států EU/EHP a Švýcarska (32 zemí)  Poslání: Usnadnit volný pohyb pracovních sil mezi evropskými zeměmi  Iniciátor a koordinátor – Evropská komise  Vznik: 1993  Služba EURES je v České republice bezplatně poskytována na pracovištích Úřadu práce ČR

 Celoevropská síť má přes 900 EURES poradců  v ČR 15 EURES poradců  krajské pobočky Úřadu práce ČR  Kontakty na službu EURES v ČR → Kde nás najdete → EURES poradci a kontaktní osoby

Cílové skupiny  zájemci o zaměstnání v jiné členské zemi EU/EHP  nezaměstnaní  studenti a absolventi SŠ, VŠ  státní správa a samospráva  zaměstnavatelé  partnerské organizace  veškeré služby EURES jsou poskytovány zdarma

Služby EURES Poskytování informací a poradenství:  práce  volná pracovní místa  životní a pracovní podmínky  základy pracovněprávních vztahů  nábory, výběrová řízení  sociální zabezpečení  zdravotní pojištění  povinné registrace

EURES portály  Český portál EURES    Evropský portál EURES 

Český portál

Evropský portál

EURES na facebooku

EURES-T  Partnerství Bavorsko- Čechy

Kontakt  Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Plzni  Bc. Kateřina Krčmářová  Kaplířova 7, Plzeň  Tel:  Děkuji za pozornost!