AGENDA Kdo jsme? Náplň činností a reference (další reference na

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Environmentální profil společnosti Czasch spol. s r.o.
Advertisements

Obecné požadavky na výstavbu
PREZENTACE SPOLEČNOSTI DIVIZE PŮJČOVNY DIESELAGREGÁTŮ
MARKETING A MANAGEMENT
Pilsen Steel s.r.o. Procesní přistup, PQM -vyhodnocení
Pohled na budoucnost JE Dukovany ve světle státní jaderné legislativy Dana Drábová.
Dokumentace k zajištění BOZP
Nabídka personálních služeb
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ a personální činnosti
Facility management ČSN EN
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Právo na informace o životním prostředí.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
ODPOVĚDNÉ DODAVATELSKO – ODBĚRATELSKÉ VZTAHY? ANO JUDr. Michaela Chaloupková, MBA Členka představenstva a ředitelka Divize nákup, Skupina ČEZ.
LIDSKÉ ZDROJE A KVALITA Národní konference kvality ve veřejné správě Simeona Zikmundová Brno
Sustainable Construction and RES in the Czech Republic Irena Plocková Ministry of Industry and Trade CR, Na Františku 32, Praha, CR.
Outsourcing a Facility Management
1 Etika podnikání Společenská odpovědnost organizací Ing. Jaroslav Prachař – výkonný ředitel, Korektní podnikání, o.s CEBRE – Kam směřuje Společenská.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Podniková ekonomika Personální činnost.
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
Společenská odpovědnost organizací
Česká republika: Tepelné elektrárny Hospodářský zeměpis
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE. Obsah Vývoj reprografických služeb Co by dnes měli projekční, developerské a stavební firmy požadovat od svého.
BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI
Elektroenergetika úvod do předmětu.
Zkušenosti ze zavedení systému řízení bezpečnosti informací ve shodě s ISO a ISO na Ministerstvu zdravotnictví ČR Ing. Fares Shima Ing. Fares.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
1 Opatření 4.1 JPD3 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na změny ekonomických a technologických podmínek jako podpora konkurenceschopnosti.
VAZBY MEZI ÚZEMNÍMI ENERGETICKÝMI KONCEPCEMI A UŽIVATELI ENERGIE.
Odvětví průmyslu Česka
Organizace a organizování podniku
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
1www.eav.cz Energetická agentura Vysočiny, z.s.p.o. Ing. Michaela Bačáková EAV, z.s.p.o. Jiráskova 65 Jihlava
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
Temelín.
Dokumentace k zajištění BOZP
DTZ Liberec VÁŠ DODAVATEL TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ
Struktura podnikatelského plánu
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
Název opory – Řízení BOZP, instituce BOZP, jejich místo, úloha a pravomoci Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
Trendy v řešení bezpečnosti informací (aspekty personalistiky) F.S.C. BEZPEČNOSTNÍ PORADENSTVÍ a.s. Tomáš Kubínek
Centrum výzkumu Řež s.r.o. Výzkum a vývoj v jaderné energetice Ján Milčák
Ekonomika malých a středních podniků Přednáška č. 12: Příčiny neúspěchu podnikání malých a středních podniků.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
Dlouhodobá koncepce lokality JE Dukovany Petr Štulc 25.listopadu 2014 Seminář na téma: „MOŽNÉ SOCIOEKONOMICKÉ DOPADY V PŘÍPADĚ UKONČENÍ PROVOZU JE DUKOVANY,
Podstata podniku a podnikání. Znaky podnikání Zisk Riziko Kapitál Zhodnocování Zákazníci.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Roční souhrnná zpráva o výsledcích kontrolních akcí provedených inspekcí práce za rok 2012 Mgr. Ing. Rudolf Hahn generální inspektor.
1 Architektura IS podporující manažerské řízení 9. MEZINÁRODNÍ KONFERENCE O INFORMATICKÉ PODPOŘE PERSONÁLNÍCH PROCESŮ V OZBROJENÝCH SILÁCH A STÁTNÍ SPRÁVĚ.
CZ.1.07/1.5.00/ Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
JUDr. Ing. Robert Szurman ředitel odboru předseda Rady kvality ČR 8. Národní konference kvality ve veřejné správě, Praha Národní konference.
FIREMNÍ SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST SKUPINY ČEZ 5. prosince 2014 JUDr. Michaela Chaloupková, M B A člen představenstva ČEZ, a. s.
CS ES SS GS Cíle společnosti KOITO CZECH pro rok Navýšení ziskovosti, Nové zakázky Nové zakázky & Splnění střednědobého obchodního plánu zavedením.
KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY
Živnostenský zákon Podnikání.
Ekonomika provozu a podnikání Ekonomika podnikání
Kompresní stanice Jirkov
Společenská odpovědnost a školy
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
PROJEKT SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODNIKU ZÁKLADNÍ POŽADAVKY A DOPORUČENÍ
PROJEKT SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODNIKU
Ekonomika podniku STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Elektroenergetika úvod do předmětu.
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Transkript prezentace:

ČEZ ENERGOSERVIS spol. s r.o. PROFIL SPOLEČNOSTI

AGENDA Kdo jsme? Náplň činností a reference (další reference na www.cezenergoservis.cz) Zajištění jakosti dodávek Kontaktní údaje

ÚDAJE O SPOLEČNOSTI, KONTAKTY název: ČEZ ENERGOSERVIS spol. s r.o. sídlo: Bráfova 16, 674 01 Třebíč IČO: 60698101 DIČ: CZ60698101 vlastník: ČEZ, a. s., 100 % vlastník základní kapitál: 34 mil. Kč počet zaměstnanců: 484 předmět podnikání: údržba a opravy energetických zařízení jednatelé: Ing. Vladimír Marušík, Ing. Petr Douda WEB: www.cezenergoservis.cz e-mail: obchod@cezenergoservis.cz telefon: +420 561 105 575

VÝPIS OPRÁVNĚNÍ Z ŽIVNOSTENSKÉHO REJSTŘÍKU Živnostenská oprávnění (platnost k 1.5.2012) ČEZ ENERGOSERVIS spol. s r. o. IČ: 60698101 Obráběčství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Zámečnictví, nástrojářství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomun. zařízení Montáže, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení

MISE SPOLEČNOSTI Hlavním krédem naší společnosti je trvalá snaha o vysokou úroveň poskytovaných služeb se zárukami, přijatelnou cenou a vstřícností k požadavkům odběratelů a ochraně životního prostředí.

VIZE SPOLEČNOSTI Být vyhledávaným, spolehlivým, osvědčeným, odborně zdatným dodavatelem a obchodním partnerem v oblasti servisu energetických zařízení, zajišťovaných zejména pro Skupinu ČEZ.

TRŽBY ZA OBDOBÍ 1995 - 2014

NOVÁ ORGANIZAČNÍ STRUKTURA ČEZ, A. S NOVÁ ORGANIZAČNÍ STRUKTURA ČEZ, A.S. A ODPOVĚDNOST ZA VĚCNÉ ŘÍZENÍ DCEŘINÝCH SPOLEČNOSTÍ OD 1.1.2012 GŘ Interní audit Právní Komunikace Skupiny ČEZ Ombudsman ČEZ Ochrana Skupiny ČEZ Inspektorát bezpečnosti Skupiny ČEZ Kvalita a systém řízení Severočeské doly Těžba Výroba Investice Obchod International Nákup Finance Strategie Asset managem. Řízení výroby Centrální inženýring Bezpečnost Řízení dod. systému Kogenerace Organizační jednotky Analyt. podpora Obchodní řízení investic Výstavba JE Výstavba KE Trading Evropská agenda Legislativa a trhy Zahraniční obchodní zastoupení Podpora řízení obchodu Optimalizace portfolia Zahraniční majetkové účasti Realizace fúzí a akvizice Nákup Palivový cyklus Financování Účetnictví Daně Centrální controll. Risk managem. Strategie a rozvoj Projektová kancelář Divize Distribuce Divize Správa Divize Personalistika ÚJV Řež ČEZ EP ČEZ Energo ČEZ Teplárenská ČEZ Energoservis Trmice, Chvaletice, ECJH, Energotrans ČEZ Energetické služby ŠPI ČEZ Prodej ČEZ Zákaznické služby Slovensko – prodej Tradingové společnosti Polsko Rumunsko Bulharsko Turecko Albánie Maďarsko ČEZ Distribuce ČEZ Distribuční služby ČEZ Měření ČEZ Obnov. zdroje Development větrných parků ČEZ Logistika ČEZ ICT Services ČEZ Správa majetku

ORGANIZAČNÍ SCHÉMA SPOLEČNOSTI GENERÁLNÍ ŘEDITEL DIVIZE SLUŽBY DIVIZE DUKOVANY DIVIZE TEMELIN DIVIZE TRMICE INVESTICE DIVIZE ŘÍZENÍ KVALITY A BEZPEČNOSTI PERSONÁLNÍ ODDĚLENÍ

LOKALITY ČINNOSTÍ SPOLEČNOSTI Jaderné elektrárny Dukovany Temelín Jaslovské Bohunice Mochovce Vodní elektrárny Dalešice Orlík Slapy Štěchovice

LOKALITY ČINNOSTÍ SPOLEČNOSTI Klasické (uhelné) elektrárny a teplárny Trmice Počerady Tušimice Prunéřov Chvaletice Dětmarovice Tisová Ledvice

ČINNOSTI NA JADERNÉ ELEKTRÁRNĚ DUKOVANY Od roku 1994 postupně zajišťujeme údržbu a opravy následujících zařízení: Údržba a opravy jaderných reaktorů VVER 440 ( do r. 2012) Údržba a opravy turbín 220MW Údržba a opravy generátorů 220MW Údržba a opravy dieselmotorů a kompresorů Údržba a opravy vn motorů Údržba a opravy vybraných armatur, potrubních tras, VZT zařízení, čerpadel Komplexní údržba a opravy venkovních a stavebních a speciálních objektů Obsluha bitumenační linky – úpravu kapalných radioaktivních odpadů Dekontaminace technologických zařízení a stavebních částí jaderných elektráren Obsluha speciální prádelny, praní prádla (kontaminovaného i nekontaminovaného), jeho sušení, žehlení Údržba a opravy technologického zařízení pro zpracování radioaktivních odpadů

ČINNOSTI NA JADERNÉ ELEKTRÁRNĚ DUKOVANY

ČINNOSTI NA JADERNÉ ELEKTRÁRNĚ TEMELÍN Od roku 2000 společnost postupně zajišťuje údržbu a opravy následujících zařízeních : Reaktory 1000MW (do r. 2012) Venkovní objekty - DGS, kompresory Generátory 1000MW Turbíny 1000MW (od roku 2005) VN elmotory (od roku 2005) Komplexní údržba a opravy venkovních a stavebních objektů Dekontaminace technologických zařízení a stavebních částí jaderných elektráren Obsluha speciální prádelny, praní prádla (kontaminovaného i nekontaminovaného), jeho sušení, žehlení

ČINNOSTI NA JADERNÉ ELEKTRÁRNĚ TEMELÍN

ČINNOSTI V TEPLÁRNĚ TRMICE Od roku 2013 společnost zajišťuje údržbu a opravy následujících zařízeních v Teplárně Trmice: Komplexní údržba a opravy kotelny, strojovny, venkovních a stavebních objektů Opravy a údržba veškerého strojního a stavebního zařízení a objektů

VÝROBA NA JADERNÉ ELEKTRÁRNĚ DUKOVANY Společnost vlastní výrobní dílenské zázemí prostory jsou modernizovány a nově vybavovány moderními stroji: Soustruhy, frézky, Karusel – průměr 1200 mm Obráběcí centrum – MCV 1270 POWER 16

VÝROBA NA JADERNÉ ELEKTRÁRNĚ DUKOVANY, VÝROBNÍ HALA – AREÁL HEŘMANICE Prostory jsou vybaveny pro strojírenskou zámečnickou výrobu: Pálící stroj – VANAD PROXIMA 30/60 plocha pálení 2,5 x 6 m

POLITIKA KVALITY, BEZPEČNOSTI A OCHRANY ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Vedení společnosti ČEZ ENERGOSERVIS spol. s r.o. si plně uvědomuje, že kvalita jako míra plnění potřeb a očekávání je rozhodujícím faktorem bezpečnosti a konkurenceschopnosti. Kvalita je součástí společenské odpovědnosti a je záležitostí každého jednotlivce ve společnosti ČEZ ENERGOSERVIS spol. s r.o. Kvality lze dosáhnout pouze trvalým vytvářením prostředí pro ni. Stanovujeme proto strategické cíle a úkoly jako rámec pro dlouhodobé plánování a zajišťujeme potřebné finanční a lidské zdroje. Trvale hledáme a uplatňujeme příležitosti ke zlepšování, rozvíjíme naše znalosti, dovednosti a zkušenosti. Vlastním příkladem vedeme zaměstnance k plnění cílů a k jednání podle principů firemní kultury.

POLITIKA KVALITY, BEZPEČNOSTI A OCHRANY ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Vedení společnosti ČEZ ENERGOSERVIS spol. s r.o. kvalitou rozumí dodržování těchto zásad: Uplatňujeme partnerský a zákaznický přístup. Plánujeme v souladu se strategickými cíli. Standardizujeme a popisujeme naší nejlepší praxi. Pracovní úkoly realizujeme bezpečně, bezchybně a napoprvé. Kontrolujeme a na nedostatky ihned reagujeme. Rozhodujeme na základě znalosti věci a ověřených faktů. Zlepšujeme kvalitu lidského výkonu. Pečujeme o všestranný rozvoj a sociální zázemí našich zaměstnanců.

POLITIKA KVALITY, BEZPEČNOSTI A OCHRANY ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Vedení společnosti ČEZ ENERGOSERVIS spol. s r.o. si plně uvědomuje a bez výhrad přijímá odpovědnost ve smyslu platné legislativy i mezinárodních závazků ČR za zajištění: bezpečnosti výrobních zdrojů ochrany jednotlivců, společnosti a veřejnosti ochrany životního prostředí Pro naplnění této odpovědnosti se vedení společnosti ČEZ ENERGOSERVIS spol. s r.o. zavazuje vytvořit a rozvíjet odpovídající podmínky a dostatečné lidské i finanční zdroje, účinné řídící struktury a kontrolní mechanismy.

POLITIKA KVALITY, BEZPEČNOSTI A OCHRANY ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Bezpečnost chápeme jako nedílnou součást všech našich činností. Řízení Ochranu života a zdraví lidí nadřazujeme ostatním zájmům. Bezpečnost a ochranu životního prostředí prosazujeme jako integrální součást řízení. Plníme právní předpisy a veřejné závazky a zohledňujeme uznávané praxe. Trvale zlepšujeme úroveň bezpečnosti a ochrany životního prostředí. Rizika pravidelně hodnotíme, předcházíme jim, odstraňujeme je nebo snižujeme na přijatelnou úroveň. Technologie Zajišťujeme, aby zařízení dlouhodobě plnilo technické, bezpečnostní i ekonomické požadavky. Při výběru a hodnocení dodavatelů zohledňujeme jejich přístup k bezpečnosti a životnímu prostředí. Lidé Otevřeně a efektivně komunikujeme bezpečnostní témata. Zajišťujeme dostatek kvalifikovaných a motivovaných zaměstnanců a dodavatelů. Řídíme klíčové znalosti.

ZLATÝ CERTIFIKÁT PRO INTEGROVANÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ

Systém kvality při svařování EN ISO 3834

CERTIFIKÁT SYSTÉMU ŘÍZENÍ VÝROBY SYSTÉM JAKOSTI PŘI SVAŘOVÁNÍ ČSN EN ISO 3834-2:2006 TERMOPLASTY