Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, Praha10
Advertisements

Fai.utb.cz
VOŠ, SŠ, COP Sezimovo Ústí Inovovaný vzdělávací program na VOŠ Nový vzdělávací program na VOŠ Vyšší odborná škola, Střední škola, Centrum odborné přípravy,
Automatizační a měřicí technika (B-AMT)
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Obor S - Informační systémy ve stavebnictví
Studijní obor Informační a automatizační technika www. fsid. cvut
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Provoz a ekonomika dopravy
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
KOMUNIKAČNÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola, Písek, Karla Čapka 402 Střední průmyslová škola Vyšší odborná škola Bankovní institut vysoká škola, a.s.
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Konečna 25, p. o.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Ostravice Možnosti mobilních technologií při řešení projektů a v organizaci času Mgr. Rostislav Fojtík Ostravice
Fakulta biomedicínského inženýrství, ČVUT v Praze, nám. Sítná 3105, Kladno Modernizace výukových postupů a zvýšení praktických dovedností a návyků.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Reaktorová fyzika I pro 3. ročník zaměření TTJR, JEŽP a JZ
Katedra počítačů ČVUT FEL
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Fakulta informatiky Masarykova univerzita Brno. Fakulta informatiky MU Brno Brno – univerzitní město Masarykova univerzita – druhá největší univerzita.
Doktorské studium na AF
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
Katedra počítačů ČVUT FEL Program STM Obor Web a Multimédia (garant oboru: prof. Jiří Žára)
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Magisterský studijní program „Budovy a prostředí“ prof.Ing.Karel Kabele,CSc. Katedra TZB.
prezentuje prof. Ing. Václav Hlaváč, CSc. Katedra kybernetiky FEL ČVUT
Elektrotechnická fakulta ČVUT KATEDRA KYBERNETIKY Vedoucí prof. Ing. Vladimír Mařík, DrSc. KATEDRA KYBERNETIKY ELEKTROTECHNICKÁ.
Silnoproudá elektrotechnika zabývá se řízením toku a přeměn elektrické energie.
B i o c y b e r n e t i c s G r o u p Úvod do biomedicínské informatiky Lenka Lhotska Gerstnerova laboratoř, katedra kybernetiky ČVUT FEL Praha
Elektrotechnická fakulta ČVUT KATEDRA KYBERNETIKY Vedoucí prof. Ing. Vladimír Mařík, DrSc. KATEDRA KYBERNETIKY ELEKTROTECHNICKÁ.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
Projektování elektrických zařízení Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TUO Katedra elektrotechniky.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
Sekce elektrotechnická Ing. Jaroslav Král SPŠ elektrotechniky a informatiky Ostrava.
Studijní obor AUTOMATIZACE a ŘÍDICÍ TECHNIKA Bc.Ing. Bc. a navazujícího Ing. studijního programu Chemické a procesní inženýrství PROČ? Automatizace a řídicí.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Fakulta aplikované informatiky / Nad Stráněmi 4511 / Zlín 1.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Katedra elektrotechniky
KOMUNIKAČNÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Zpráva o studiu za rok 2015 Zdeňka Chmelíková
MEZIFAKULTNÍ MAGISTERSKÝ STUDIJNÍ PROGRAM INTELIGENTNÍ BUDOVY
Zpráva o studiu za rok 2016 Zdeňka Chmelíková
Silnoproudá elektrotechnika
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
UNIVERZITA PARDUBICE Dopravní fakulta Jana Pernera
Bakalářský studijní program Elektroenergetika Garant : doc. Ing
Silnoproudá elektrotechnika
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Zpráva o studiu za rok 2013 Zdeňka Chmelíková
Organizační struktura SŠES platná od
Aplikovaná elektronika
Transkript prezentace:

Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT, LIS, UI, BMI 100 doktorské Řídicí technika a rob., Umělá inteligence a bio. 30 počítač (HW & SW) - jako základní prostředek

Obor: Kybernetika a měření Uplatnění absolventů oboru K+M Bakalář oblasti uplatnění elektrotechnika, strojírenství, chemie, energetika, plynárenství, vodárenství, bankovnictví, zdravotnictví, doprava a řada dalších profese provozní technik, konstruktér, vedoucí výrobních skupin, obchodní referent, informatik, správce počítačových sítí, správce databázových systémů a další Inženýr oblasti uplatnění elektrotechnika, strojírenství, chemie, energetika, plynárenství, vodárenství, bankovnictví, zdravotnictví, školství, doprava a řada dalších profese výzkumný a vývojový pracovník, projektant, vedoucí provozu, obchodní zástupce, podnikový manager, podnikatel, informatik - analytik, odborný učitel a další

Obor: Kybernetika a měření Proč vám doporučujeme tento obor? Stojí na trvalých principech, které dobře odolávají překotnému vývoji technologií a které obor využívá Díky obecnosti zaručuje tento obor uplatnění ve všech technických i netechnických oblastech praxe Obor učí katedry, které ve výzkumu i praxi dokazují, že mají vynikající odborníky: - největší úspěchy ve výzkumu na ČVUT - mnoho praktických realizací Budou vás učit mladí učitelé a výzkumníci

Obor: Kybernetika a měření Zahrnuje:Informační technologie Realizaci informačních systémů Aplikace výpočetní techniky Automatizaci (řízení a měření) Uplatnění: v malých soukromých firmách až po práci ve velkých podnicích od projektanta informačních systémů přes řízení robotických pracovišť až po uplatnění v bankovních systémech

Obor: Kybernetika a měření

Robot na inspekci kanalizace Výsledek ročního projektu podpořeného Evropskou unií Vývoj a nasazení české technologie všesměrového vidění pro britské výrobce se 70% podílem na světovém trhu. V projektu také spolupracovali studenti bakalářského studia

Obor: Kybernetika a měření Kde nás najdete ? Katedra řídicí techniky Katedra kybernetiky Fakulta elektrotechnická – budova E Karlovo náměstí 13, Praha 2 „A“ linkou metra do stanice Můstek a přestoupit. na linku „B“ do stanice Karlovo náměstí