Výsledky průzkumu na ORP k problematice výzev Výsledky průzkumu na ORP k problematice výzev (listopad 2010) Zpracoval: Alois Slovák Datum: 17. 12. 2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 Role poradenských firem v oblasti čerpání SF EU 27. dubna 2006 Jiří Halouzka Ředitel v oddělení poradenských služeb
Advertisements

Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Systém spolupráce pojišťoven s pojišťovacími makléři
Samospráva venkovských obcí v komplexu veřejné správy.
STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROJEKT „Technologické centrum“ Zpracovatel: EUNICE CONSULTING a.s. 1.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 2.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
2.komunitní plán sociálních a navazujících služeb v Zábřehu na období
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
Projekt: Regionální centrum pro volnočasové aktivity, tělovýchovnou, kulturní a spolkovou činnost Předběžná studie proveditelnosti.
Ebilling a agregace účtů VŠE Praha, 5. listopadu 2002 Nikola Rafaj, Villusion, a.s.
Integrovaný operační program – Administrace projektové žádosti a nejčastější chyby v projektových žádostech Ing. Lucie Vopěnková.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Působnosti obcí na úseku územního plánování od setkání tajemníků obcí Karlovarského kraje KÚKK, ORR, odd. územního plánování, Jana.
Setkání s poskytovateli sociálních služeb –
Specifikace závěrečných výzev v ROP JV Listopad 2012 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
AGENTURA V ROCE Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách  schválen usnesením vlády č. 85/2008  pilotní fáze 2008 – 2010  odbor.
Systém pro zadávání a vyzvedávání úkolů
DMVS Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS -Účelová katastrální mapa realizace 2011, investice cca 9 mil. -Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica.
„Dopady spuštění základních registrů na subjekty veřejné správy“
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
Osnova kurzu – modulu A3 PŘÍPRAVA PROJEKTU
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
Veřejné zakázky. Právní základ 3 Právní základ - Smlouva o založení Evropského společenství - Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách - Zákon č.
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
Bike konference 2012 Jihomoravský kraj. Rozvoj spolupráce Jihomoravského kraje a Trnavského samosprávného kraje v oblasti cyklistiky.
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Řešení informační bezpečnosti v malých a středních firmách Pavel Šnajdr – Informační management 2 Diplomová práce.
Chyby a doporučení při předkládání projektů do SROP – opatření říjen 2005 Liberec Helena Kubíčková Sekretariát Regionální rady NUTS II Severovýchod.
PricewaterhouseCoopers Date NTS – národní tématické sítě Ing. Libor Witassek, MBA WorkshopNTS-B „Podpora drobného podnikání“ 19. listopadu 2007, Praha.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 10.
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
Jak psát grantovou žádost Vědecká komunikace - PSY475 Mgr. Michaela Širůčková.
„OBCE SOBĚ“ projekt meziobecní spolupráce Jak vnímáme meziobecní spolupráci na Rakovnicku Výsledky Dotazníku 1. část.
Městský úřad Nový Bydžov eGon centrum ORP Nový Bydžov Ing. Martin Kořínek Bc. Ondřej Neuman.
Datum: Zpracoval(a): Možnost zapojení obce do financování jednotlivých projektů občanů (smluvní ošetření, způsob financování)
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Zdraví 2020 – Národní strategie ochrany a podpory zdraví a prevence nemocí MUDr. Vladimír Valenta, Ph.D. Hlavní hygienik ČR a náměstek ministra pro ochranu.
Sněm Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek od 17:30 Kulturní dům Libňatov.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb Mgr. Ivana Stráská.
Program rozvoje venkova ČR na období NEJČASTĚJŠÍ CHYBY ŽADATELŮ O DOTACE 11. října 2016 od 8:00 – 31. října 2016 do 13:00.
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Seminář pro žadatele Výzva č. 32/ Fyzická revitalizace území 22. ledna 2013 Olomouc.
EGovernment a související projekty Brno KrÚ JMK.
1 Projekty vytvářející příjmy.  Projekty zakládající veřejnou podporu  Projekty nezakládající veřejnou podporu = projekty vytvářející příjmy = projekty.
Oddělení politiky a strategií ŽP Podpora MŽP v oblasti čisté mobility SUMP – Olomouc Mgr. Jaroslav Kepka Oddělení politiky a strategií.
Prioritní osa 3 - výzva č. 25 a 27
Místní plán inkluze + OP VVV
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Plán vzdělávacích aktivit
Aktualizace Regionálního akčního plánu Zlínského kraje Ing
Dočasná síť sociálních služeb v Jihomoravském kraji od roku 2017
Dočasná síť sociálních služeb v Jihomoravském kraji od roku 2017
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vnitropodniková komunikace ve vybraném podniku Autor práce: Denisa.
Aktuální informace z činnosti Pracovní skupiny Inovace
Národní programy 2017 odbor regionální politiky duben 2017
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
NÁRODNÍ PROGRAM – podpora územně plánovací činnosti obcí
Aktuální informace k problematice Územně analytických podkladů
Oddělení politiky a strategií ŽP Podpora MŽP v oblasti čisté mobility SUMP – Olomouc Mgr. Jaroslav Kepka Oddělení politiky a strategií.
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
územního plánování na obcích v roce 2007
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9
Transkript prezentace:

Výsledky průzkumu na ORP k problematice výzev Výsledky průzkumu na ORP k problematice výzev (listopad 2010) Zpracoval: Alois Slovák Datum:

Výsledky průzkumu na ORP k problematice výzev Zpracoval: Alois Slovák Datum: V jaké fázi hodnocení žádosti se nacházíte? Všechny žádosti o finanční podporu do výzvy č. 6 IOP jsou na MVČR

Výsledky průzkumu na ORP k problematice výzev Zpracoval: Alois Slovák Datum: Je u vás riziko krácení dotace a proč? Termíny Podpora obchodních společností Vyškrtnutí některých obcí

Výsledky průzkumu na ORP k problematice výzev Zpracoval: Alois Slovák Datum: Máte připomínky ke spolupráci s CRR/MVČR Délka hodnocení Špatná komunikace Rozporuplné odpovědi, různé odpovědi

Výsledky průzkumu na ORP k problematice výzev Zpracoval: Alois Slovák Datum: Které firmy pro vás zpracovávaly žádosti, studie, analýzy atd.? ZpracovatelPočet ORPZnámkaPrůměr Vlastními silami31111 EUNICE Grant Help111 DC VISION2111 CORTIS1 A21133 Roman Fáber133

Výsledky průzkumu na ORP k problematice výzev Zpracoval: Alois Slovák Datum: V čem byli vaši zpracovatelé studií nejslabší? velká asistence ze strany zadavatele nedodržení termínů údaje šitá na jiná území chybné údaje moc obecné rozpory s metodikami

Výsledky průzkumu na ORP k problematice výzev Děkuji za pozornost