Základní škola, Praha 13, Kuncova 1580

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAKTICKÁ NEŠTĚMICE
Advertisements

EKOABECEDA 3.ÚKOL DO RECYKLOHRANÍ.
MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM
Aplikační téma Výchova k sexuálnímu zdraví a zdravému životnímu stylu definice “Sexuálního zdraví“ (Světová zdravotnická organizace Kadaň 1974) "Sexuální.
Bezpečně do školy aneb Děti mění svět. Kde získat další prostředky? Například: grantový program Nadace Partnerství Na zelenou grantový program Nadace.
Odborná diskuze o prevenci konzumace alkoholu mladistvými v Plzni Ing.Aleš Průša.
výchova k nekuřáctví pro I. stupeň ZŠ
Úvod do předmětu Požadavky k zápočtu Požadavky k zápočtu Požadavky ke zkoušce Požadavky ke zkoušce Organizace výuky Organizace výuky.
N ORMÁLNÍ JE NEKOU Ř IT Ž ALOUDÍKOVÁ, I., H RUBÁ, D. P D F A LF MU BRNO Výchova ke zdravému životnímu stylu a nekuřáctví na I.stupni ZŠ.
Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením a s pohybovým Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením.
Prevence realizovaná školami a školskými zařízeními Litice
Metodika výzkumu užívání návykových látek mezi mládeží v sociálně vyloučených lokalitách – pilotní ověření SocioFactor s.r.o. Chopinova 523/ Ostrava.
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Anotace Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:
Programy dlouhodobé primární prevence Agentura pro občany Sídliště Za Stadionem 1358, Kyjov.
Hrou proti AIDS Je interaktivní projekt primární prevence HIV/AIDS, jehož cílem je dát mládeži možnost netradičním způsobem, tj. hrou, osvojit si základní.
Projekt: „Prevence konzumace alkoholu nezletilými v Plzni“
Informační systém BOZP v ČR (IS BOZP)
Kázeň Michal Dubec o.s.Projekt Odyssea 1/9.
Minimální preventivní program školy
RVP ZV příloha Vzdělávací oblast Umění a kultura
Prožitkové programy Centra nové naděje Frýdek-Místek
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Prevence sociálně patologických jevů a MŠMT
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace.
Hrou proti AIDS Vedoucí projektu: MUDr. Daniela Fránová
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
Výchova ke zdraví v porodní asistenci
Národní program zdraví – projekty podpory zdraví Putování za zdravým jídlem Mít své tělo ráda Krok za krokem za zdravým životem Národní program řešení.
Intervenční programy, poradny podpory zdraví
MUDr. EVA VANÍČKOVÁ,CSc. Ústav zdraví dětí a mládeže
Metodika poradenství podpory zdraví a prevence nemocí MUDr. Věra Kernová Doc. MUDr. Lumír Komárek, CSc. Státní zdravotní ústav Praha.
Praha bezpečně online projekty prevence elektronického násilí a kyberkriminality páchané na dětech a dětmi Modelový příklad pro II. videokonferenci.
Světový den zdraví 2014 Nemoci přenášené vektory - prevence MUDr. Vladimír Valenta, Ph.D. náměstek pro ochranu a podporu veřejného zdraví a hlavní hygienik.
P-CENTRUM, SPOLEK CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE Nabídka služeb
Logopedická prevence v Olomouckém kraji CZ.1.07/1.2.27/ SCHOLA SERVIS – zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a středisko služeb.
Rizikové chování1 Prevence rizikového chování dětí a mládeže Mgr. Jana Smíšková školní metodička prevence výchovná poradkyně ZŠ T. G. Masaryka.
Prevence sociálně patologických jevů. Prevence  Prevence (z lat. praevenire, předcházet) znamená soustavu opatření, která mají předcházet společensky.
Vyhodnocení akce ALKOHOL. Prevence v rámci akce proběhlo na území celé ČR více jak 140 besed ve školách a školských zařízeních na téma užívání.
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
Projekt Rozvoj školských poradenských pracovišť v číslech Analýza měsíčních výkazů o činnosti školních psychologů/speciálních pedagogů a pracovníků Poradenské.
Linka bezpečí a důvěry - komunikace se službami odborné pomoci
HIV Související Stigma and rozlišování: a patients perspective Jane Bruton and Janey Sewell.
Činnosti SZÚ v podpoře zdraví a prevenci nemocí MUDr. Irena Zimenová Státní zdravotní ústav.
Útvar pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie a vyšetřování Útvar pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie.
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Prevence sociálně patologických jevů
Prevence onkologických onemocnění – rakovina děložního čípku
školská rada + rodičovská unie
Bezpečné klima na školách konference k projektu Kraje Vysočina 2017
Tělesná výchova v rámcovém vzdělávacím programu Klára ročková
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Kázeň Michal Dubec o.s.Projekt Odyssea 1/9.
Číslo v digitálním archivu školy
Láska VY_32_INOVACE_13_36.
PEDAGOGIČTÍ PRACOVNÍCI
Klára Nezvalová Tomáš Fábin DeHy 2.ročník
Matematika – 4. ročník. Pracujeme s diagramy
Současné pojetí školní TV, inovace ve vzdělávání
PROTIDROGOVÁ PREVENCE Záškoláctví
Prevence onkologických onemocnění – kde hledat informace
Didaktika TV; Martina Matúšková
PROTIDROGOVÁ PREVENCE Rizikové sporty a rizikové chování v dopravě
Kognitivní a postojové předpoklady pro práci s lidskou sexualitou
Pracovní výchova - dívky 9.tř. Prezentace č.19
Marie Rottrová
Státní zdravotní ústav Praha Centrum podpory veřejného zdraví
Hazard Alkohol a Děti 2018.
Transkript prezentace:

Základní škola, Praha 13, Kuncova 1580 155 00 Praha 5 - Stodůlky

Minimální preventivní program školy

Celoroční preventivní program pro žáky 2. - 3. tříd

Prevence rizikového chování - kouření - alkohol - drogy a hazardní hry - šikana Vlastní bezpečnost Co se smí a co ne Dopravní výchova Práce policie ČR

II. stupeň Kurzy prevence rizikového chování pro žáky 6. – 7. ročníku - šikana - alkohol - kouření - vztahy Pozn.: Kurzy jsou nad rámec běžné výuky v rozsahu 4 hodin, které zajišťuje interní pedagogický pracovník

první kurz (dívky a chlapci zvlášť) Kurzy sexuální výchovy a protidrogové prevence pro žáky 8. ročníku první kurz (dívky a chlapci zvlášť) - cíle a pravidla - motivační hry - sexuální slovník - mužská a ženská sexualita - heterosexualita a homosexualita - antikoncepce - AIDS

druhý kurz (dívky a chlapci spolu) Kurzy sexuální výchovy a protidrogové prevence pro žáky 8. ročníku druhý kurz (dívky a chlapci spolu) - skupinová opakovačka - křížovka - zásady bezpečnějšího sexu - sexuální deviace - drogy - psychoterapeutická cvičení

třetí kurz (dívky a chlapci spolu) Kurz sexuální výchovy a protidrogové prevence pro žáky 9. ročníku třetí kurz (dívky a chlapci spolu) - dotazník - postojová cvičení - prožitková pedagogika - hodnotové žebříčky - komunikativní cvičení Pozn.: každý kurz v rozsahu 6 hodin zajišťuje interní pedagogický pracovník

Preventivní program Hrou proti AIDS zajišťuje Státní zdravotní ústav pro žáky 8. a 9. ročníku

Projekt Červená stužka - osvětová a informační kampaň ke Světovému dni boje proti AIDS (1. prosinec), do které se zapojují vybraní proškolení žáci 9. ročníku ZŠ Kuncova v Praze 13 Zajišťuje ČSAP

Projekt Labestra – Láska beze strachu - nová informační a osvětová kampaň ke svátku sv. Valentýna (14. únor) propagující bariérovou antikoncepci.