Zálohování dat Zoner cloud Webové úložiště fotografií. Virtuální disk. Zabezpečené přihlašovací údaje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití cloudových služeb ve školství
Advertisements

...aneb jak předejít tragédii
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Webové nástroje, komunikace
počítačová síť - propojení počítačů, které vzniklo za účelem pohodlnějšího a rychlejšího šíření informací. Počítače mohou být propojeny buďto kabely nebo.
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Zpracováno v rámci OP VK - EU peníze školám Jednička ve vzdělávání.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Princip fungování pošty Vnitřní členění zpráv Protokoly
INFORMATIKA 4_10_ HODINA 10. TÝDEN
Elektronická pošta Ing Jaroslav Horák.
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
Elektronická pošta Elektronická pošta ( ) je obdobou běžné pošty a umožňuje přijímat a distribuovat dokumenty v textové podobě na jednu nebo více.
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
Pravidelné zálohování dat
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Posílání velkého množství dat VY_32_INOVACE_20 Sada 12 Základní.
Internetová úschovna Cvičení Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Dotyková zařízení ve výuce ​ Aktivita B2 Ing. Libor Měsíček, Ph.D.
TomTom GO 910„Nejinteligentnjší přenosný automobilový navigátor“ TomTom GO 910„Nejinteligentnější přenosný automobilový navigátor“
Google Apps Kateřina Macháčková EU peníze školám Základní škola Stříbrná Skalice, Na Městečku 69,
Sdílení obsáhlých souborů na webu Výpočetní technika.
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Co je to Elektronická pošta, zkráceně je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické systémy. K širokému rozšíření u.
Internet.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Základy počítačových sítí elektronická pošta Základy počítačových sítí Lekce 5 Ing. Jiří ledvina, CSc.
ŠKOLSKÝ INTRANET ANEB CO JSEM KRESLIL NA TABULI. SÍŤOVÉ TOPOLOGIE Popis struktury sítě z pohledu propojení Nesouvisí se skutečným umístěním PC Často se.
Internet.  Celosvětový systém propojených počítačů  Funkce  Sdílení dat  Elektronická pošta.
Internet– přenos dat Bohumil Bareš. Přenos dat – pomocí E-meilu 2 Jak vidíte k e-meilu můžete přiložit různé soubory, jako je obrázek, pdf soubor, prezentaci.
Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete.
Elektronická pošta Název školy
2OP381 Manažerská informatika 1
Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.
Shrnutí Chceme–li připojit PC k Internetu musíme: 1.Zadat adresu DNS serveru (začne pracovat převod IP adresa  symbolické jméno), prakticky začne fungovat.
Odesílání obsáhlých souborů Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Disk Google. Google disk umožní uložení až 15 GB souborů zdarma, přístup k nim odkudkoliv, a spolupracovat s ostatními soubory můžeme na disk nahrát 0tevře.
Základy práce s PC , SB 104, 9.15 – h doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. kancelář: NB 246.
Datovýsklad Datový sklad V budoucích službách státního archivu.
Posílání fotek Letecká pošta- První web ne který můžeme umístit velké množství fotek.
Zálohování fotografií
Z Mostu Hudba k tanci a poslechu Zkušenosti s vystupováním na podobných akcích Široký repertoár (pop, rock, disco, ale i dechovky.
ALFTPv4.1beta1 aneb Přístup na FTP z počítače Stručný průvodce.
Práce v lokální síti Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_233.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
INTERNET Mgr. Petra Toboříková. Internet = celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí –WWW (text, grafika a multimédia - hypertextové odkazy)
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA:III/2 TÉMATICKÁ OBLAST:Informační a komunikační technologie.
8. ročník PRÁCE S INTERNETEM. Všechny www stránky jsou napsány kódem HTML – HyperText Markup Language. Prohlížeč tento kód přeloží a výsledek zobrazí.
Dotazníky Google docs Jan Juránek Základní charakteristika Google Docs/Google dokumenty Jsou to online aplikace od společnosti Google. K využívání těchto.
Další služby internetu Šablona 32 VY_32_INOVACE_7_10_Další služby internetu.
Google Drive.  Společnost Google má svém portfoliu cloudové služby, jež se pomalu ale jistě stávají standardním řešením pro práci s daty.  Dříve stačil.
Internet (služby Internetu, WWW) Služby Internetu WWW (World Wide Web) – dnes nejrozšířenější služba; spoustě lidí splývá s Internetem jako takovým WWW.
Základy úpravy digitální fotografie Seznámení s program Zoner PhotoStudio.
Cloud computing a ukládání dat Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastInternetové technologie, programování Datum.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Synchronizace dat na iPadu Co se všechno naučíme??? iFiles.
Název šablony: ICT2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Počítačové sítě.
2OP484 Manažerská informatika 4 Google Suite
Administrativní bezpečnost a certifikační politika
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Základy počítačových sítí elektronická pošta
Úložiště dokumentů Fulltextové vyhledávání
Office 365.
Transkript prezentace:

Zálohování dat Zoner cloud Webové úložiště fotografií. Virtuální disk. Zabezpečené přihlašovací údaje.

Dropbox Aplikace v mobilu. Není určená jako zálohovací aplikace ale lze jí tak využívat. Cloudové úložiště.

Účet Google Kontakty se budou synchronizovat s adresářem GMailu (pokud je nebudete ukládat lokálně). Ve spojení s Google+ můžete aktivovat automatické nahrávání všech pořízených fotografií do cloudu. Všechny y budou v GMailu, dostupné odkudkoli přes webové rozhraní.

Přeposílání fotek/videí Úschovna.cz Stačí nahrát soubory k odeslání a zadat adresy příjemců, kterým pak dorazí em zpráva s odkazem na stažení zasílaných dat. program si pamatuje adresy posledních příjemců a umí navázat na přerušené nahrávání souborů na server úschovny. Zasílané soubory mají příjemci k dispozici po dobu 14 dní (nebo na celkem na 30 stažení). Za delší uložení dat je třeba zaplatit.

eDisk Bezplatně lze nahrávat jednotlivé soubory až do velikosti 2 GB a odesílat odkazy k jejich stažení na libovolný počet adres. K dispozici je přímý odkaz na každý soubor i odkaz na jeho smazání ze serveru. Připlatit si můžete za možnost rychlejšího stahování souborů. Přístup k vašim souborům je rovněž možné ochránit heslem.

Badongo.com ez omezení kapacity získáte úložiště pro vaše soubory, hudbu či filmy, prostor pro alba digitálních fotografií i možnost přehrávat uloženou hudbu odkudkoli prostřednictvím internetového prohlížeče. neplatících uživatelů je omezen denní přenos dat na 12 GB s maximální rychlostí stahování na úrovni 500 kbps. Nepoužívané soubory jsou po 90 dnech smazány (u neregistrovaných uživatelů po 50 dnech).