PROJEKT:ZVDĚLÁVACÍ INTERNETOVÉ KLUBI TÉMA:MOJE KNIHA JMÉNO:SARA SURANI.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Elektronická učebnice - I
Advertisements

Vzdělávací oblast: Český jazyk – gramatika Autor: Vlasta Lindovská
Jana Fiedlerová Můj život od 1. roku Něco o mě Narodila jsem se 15. března 1993 v Kutné Hoře A také v tomto městě stále žiji a ještě dlouho žít budu.
Elektronická učebnice - I
Moje třída.
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
PODSTATNÁ JMÉNA ( ČESKÝ JAZYK - 8. ROČNÍK )
Zaokrouhlování čísel Zaokrouhlování je způsob zjednodušování nehezkých čísel na hezké. Například číslo 98 můžete zaokrouhlit na supr trupr číslo 100 
Kniha, kterou jsem si vybrala, je velmi veselá a zábavná.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Současná česká a světová literatura
Jan Opatřil….
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Moje kniha.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_340_3TR_CJ Autor: Mgr. Lenka Nytrová.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby Jméno: Adéla Švehlová Jméno: Adéla Švehlová Téma: Příroda a já Téma: Příroda.
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Vesnice Strupčice.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Travian Online Game Online Game. Nejlepší Online Hra na celém světě.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Moji kámoši Projekt:internetoví vzdělávací klub Téma:moji kamarádi
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Svahová 2010 „Dokonalá parta“. Svahová je krásná trochu větší vesnice. Leží v Krušných horách, asi 20 kilometrů od Chomutova.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Tadeáš Skála 3.A Moje kniha Moje kniha =PtWafYfzTIQ.
Patronus 11/06 Od Jenny. Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá.
Česká kultura 19. století.
DÍLNA 3 TÉMA: Vesmírné pohádky. CO NÁS ČEKÁ? o NÁVŠTĚVA MĚSTSKÉ KNIHOVNY o OBJEVOVÁNÍ POHÁDKOVÝCH KNÍŽEK S VESMÍRNOU TÉMATIKOU o POVÍDÁNÍ O KNÍŽKÁCH o.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců.
Hledat lásku. Nesmysl - říká rozum. Směšné - tvrdí hrdost
Vítejte!!!!!!!!! Vítejte v mých nowinách!Jsem moc ráda že mi paní ředitelka dovolila dělat své nowiny. Hned na začátek vám sem dám obsah a potom huráá.
Moje Rodina Sára Bolacká.
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Šest čtyři pět tři osm deset sedm devět dvě jedna.
Vítám Vás na soukromé televizní stanici,která právě začíná.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Slabiky dě, tě, ně VY_32_INOVACE_11 Sada 3 Základní škola.
Malá násobilka - procvičování
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
DŮM PLNÝ KNIH Určeno pro 2.tř. ZŠ. KNIHOVNA A KNIHKUPECTVÍ Knihovna (budova s odděleními) Knihovna (police nebo skříňka s knížkami) Knihkupectví (obchod,
Tereza Pecánková.
ONE TWO THREE FOUR FIVE SIX SEVEN EIGHT NINE TEN KLIKNĚTE NA ČÍSLA VE SPRÁVNÉM POŘADÍ.
Simona Hrbáčková 8.A Tyto prázdniny jsem si hodně užila. Ještě když jsme je měli o 14 dní delší... Na konci jsem se už trochu.
Moje osoba.
Božena Němcová Narození: Vídeň Zemřela: (42let)
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Název školy: ZŠ a MŠ Zvole Autor: Mgr. Jaroslava Kreisingerová Název: VY_32_INOVACE_14 IV Vyvození pádů Téma: J azyk a jazyková komunikace – Český jazyk.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA. Škola by měla začínat v 10:00 a končit by měla v 12:30. Abychom nemuseli vstávat tak brzo. A končila by dříve, abychom se mohli po.
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Čím chci být až vyrostu? Dominik Werdich.
NA JEDNÉ LODI Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
Autor: Mgr. Vlasta Šujanová
Obrázek dostupný z: ZVÍŘATA Obrázek dostupný z:
5 Název školy: Základní škola Pardubice - Spořilov Autor: Mgr. Nataša Bartoníčková Název: VY_12_INOVACE_ČESKÝ JAZYK A LITERATURA_2_15.TVAROSLOVÍ Téma:
Liška, vlk a medvěd se baví o zaměstnání
VY_32_INOVACE_27_Ucime_se_hodiny Matematika a její aplikace,
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_08_HELENA_ZMATLIKOVA Název materiálu:
Pokus. konec.
Ohebné - mění svůj tvar skloňují se nebo časují Slovní druhy Ohebné - mění svůj tvar skloňují se nebo časují.
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
Český jazyk a literatura 3. ročník
AUTOR: Lenka Malčíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_30_Slovní druhy
Transkript prezentace:

PROJEKT:ZVDĚLÁVACÍ INTERNETOVÉ KLUBI TÉMA:MOJE KNIHA JMÉNO:SARA SURANI

MOJE KNIHA Správná pětka

Spisovatelka správné pětky je Enid Blytonová.Tuto knížku čtu už tři roky a pořád mě baví.Každý den poznávám nové a nové díly.

O správné pětce První díl je o tom jak si správná pětka vymýšlí svoje heslo do klubu. To heslo je Václav.

JAK SE MI KNIHA LÍBÍ Tato kniha je úžasná na pohled, né jen kvůli obrázkům ale i kvůli úžasnou spisovatelkou. Mě se tahle kniha líbí protože je hezká. Tuhle knihu čtu asi 7 roků.

Proč tuto knihu Protože je tak nesnesitelně hezká a má super spisovatelku která napsala hodně knih. Celkem je dílů asi 40. Taky jsem našla knihu tajná sedma a je taky hezká.

Spisovatelka Tato spisovatelka se u mě proslavila už tým že napsala tolik knih. Tato spisovatelka je tak super protože napsala tolik knih že mně už by to nudilo.

KONEC