Luk je vhodný na larp a dřevárny, ale i na rekreační střelbu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka háčkovaného prádla pro rok 2012 – skladem k Lenka Doležalová
Advertisements

SIMPLEXOVÝ ALGORITMUS Řešení v tabulkovém procesoru
DPC GmbH & Co. KG Tenkovrstvé práškové laky Essenbach / Altheim.
Zadání bakalářské práce Stabilita vstřikování dávek do velikosti 1D šneku.
Zadání diplomové práce Vliv degradace PC/ABS v komoře vstřikovacího stroje na mech vlastnosti a vzhled dílů.
Co je to GardenStar ? výběr nejkvalitnějších odrůd pro prémiový prodej za vyšší cenu určeno pro garden centra a zahradnictví hlavní zaměření na letničky,
D r o b n o s t i z kůže kontakt: Každý výrobek je originál a je možné si ho objednat na uvedeném kontaktu. Přeji Vám příjemně strávené.
Hliníkový fasádní systém COTTA
Neonky-svítící zázrak
Vítejte. Vznik firmy Dovoluji si představit Vám, modelářům, novou firmu, která vznikla 1.dubna Firma vznikla spojením sil tří nadšenců, kteří nabízí.
VYBAVENÍ PRO BĚH NA LYŽÍCH
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
Druhy a názvy ručního nářadí
Prodlužování řas Prodloužení řas je ČR rozmáhající se novinkou. Stále více žen doceňuje přirozenost výsledného efektu a také to, že prodloužené řasy nezatěžují.
Běžecké lyže Běžecké lyže se od sebe navzájem liší vzhledem, tvarem, hmotností, a jízdními vlastnostmi Jízdní vlastnosti lyží vyplývají z jejich vlastností.
PŘEDPJATÝ VLÁKNOBETONOVÝ SLOUPEK PROTIHLUKOVÉ STĚNY
Dobrý den, jsme firma zabývající se výrobou, importem a velkoobchodním prodejem dárkového a dekorativního zboží. Na několika příštích stránkách naleznete.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Značky Manuály Mají hned v základu docela slušný dostřel cena poměrně malá od1000 Kč do 3000Kč Vhodné pro začátečníky,ale však velmi pomalá pro.
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
LIDSKÉ RASY (PLEMENA) 8. ročník.
Nový koupelnový nábytek firmy Elkona. Souprava Sylver 90 Umyvadlo Topazzio 90 Spodní skříňka Sylver 90 SP Nákupní cena s umyvadlem a Dph – 9 500,- Kč.
Novinky ve vědě a technice Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta.
Celkový a mezní produkt
Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:Fyzika Ročník:8. ročník Klíčová slova:Energie Autor:Mgr. Lucie.
KATALOG VÝROBKŮ MODRÁ ŘASA, S.R.O.
VÝVOJ ČLOVĚKA ZBRANĚ.
Encyklopedie přírodní léčby 1 Ernst Schneider 320 stran, tuhá vazba cena 508 Kč sleva 279 Kč.
LÁTKY A TĚLESA.
Da Vinci robotic surgical system
Prezentaci vytvořila: Jiřina Hamplová, ředitelka.
Průmyslové svítidlo BS 103 3G. BS103 barva RAL 7035 polykarbonátové těleso polykarbonátový difuzor vysoce leštěný polykarbonátový reflektor stupeň krytí.
Daňové aspekty využívání zaměstnaneckých výhod Autor: Frederik Frey Vedoucí: Ing. et Ing. Pavel Semerád, Ph.D.
NEUSTÁLE SE OPAKUJÍCÍ PROCES: 1) VÝROBY 2) ROZDĚLOVÁNÍ, PŘEROZDĚLOVÁNÍ 3) SMĚNY 4) SPOTŘEBY HOSPODÁŘSKÝ PROCES.
Fungování energetických trhů v EU a ČR Jak dál po novele zákona o podpoře OZE 31. října 2013 Ing. Jiří Bis.
Spoje lisované Jde o poměrně novou instalační metodu potrubních nerozebíratelných spojů. V dnešní instalatérské praxi hojně využívanou. Autorem materiálu.
HANTÁLY a.s. řeší otázku třídění a likvidace biologicky rozložitelného komunálního odpadu ( BRKO) již od roku Společně s Dobrovolným svazkem obcí.
Haribo – základní informace Haribo je německá firma, která byla založena roku 1920 v Bonnu panem Hansem Rieglem, která vyrábí bonbony všech možných druhů.
Tvorba výrobního programu Příklad tvorby efektivního výrobního programu vzhledem k úzkému místu.
OKAPOVÉ DEŠŤOVÉ ŘETĚZY Vyrobeno z čisté mědi. Druhy Druhy řetězů Dešťový řetěz s kroužky Dešťový řetěz s okénky Dešťový řetěz zvoneček Dešťový.
Název školy:Střední škola dopravy, obchodu a služeb Autor: Lenka Komárková Název projektu: Zlepšení podmínek výuky Číslo projektu:CZ /
HANTÁLY a.s. řeší otázku třídění a likvidace biologicky rozložitelného komunálního odpadu ( BRKO) již od roku Společně s Dobrovolným svazkem obcí.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad pracovního postupu venkovních omítek.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Tržní mechanismus Tržní mechanismus Tržní rovnováha Nerovnovážná situace na trhu Změny tržní rovnováhy.
Autor: Mgr. Radek Martinák Jehlan – popis, povrch, objem Elektronické učební materiály - II. stupeň Matematika.
Kompostování Vyrobila g2.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Metodika náborových akcí
Digitální učební materiál
Evidence a účtování zásob ve vybrané společnosti
KATALOG PROPAGAČNÍCH PŘEDMĚTŮ
Sortiment JOVI Pro školy a školky
Náramek Shamballa Praktické činnosti
VY_32_INOVACE_M7.10 Autor: Mgr. Jaroslav Korb
Evidence a účtování zásob ve vybrané společnosti
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
Pythagorova věta – popisuje vztahy stran v pravoúhlém trojúhelníku
ÚMĚRA– výpočet neznámého členu úměry
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví 2. téma
Technické prostředky v požární ochraně
Čtverec, obdélník 1) V obou obrazcích vyznač úhlopříčky. a) Doplň: úhlopříčky obdélníku úhlopříčky čtverce b) Napiš vlastnosti úhlopříček čtverce.
PRÍRODNÉ SPOLOČENSTVÁ
Název školy: Střední škola dopravy, obchodu a služeb
Náramek Shamballa Praktické činnosti
Optická litografie Hybatel digitální revoluce
Převody jednotek délky
Převody jednotek délky
Transkript prezentace:

Luk je vhodný na larp a dřevárny, ale i na rekreační střelbu. Dětský luk - reflexní Tento luk je vyroben z ratanu; délka luku – 125 cm, síla nátahu 10 – 15lb, tětiva – splétaná šňůra, barva – hnědá Luk je vhodný na larp a dřevárny, ale i na rekreační střelbu. Cena – 590,- kč

Luk je vhodný na larp a dřevárny, ale i na rekreační střelbu. Dětský luk – přímý Luk je vyroben z ratanu; délka luku – 125 cm, síla nátahu – 10 – 15lb, tětiva – splétaná šňůra, barva –hnědá. Luk je vhodný na larp a dřevárny, ale i na rekreační střelbu. Cena – 590,- kč

Tento luk je vhodný na larp a dřevárny, ale i na rekreační střelbu. Přímý luk Luk je vyroben z ratanu, délka luku – 152 cm, síla nátahu – 15,30,35.40lb, tětiva – splétanᡚňůra, barva – přírodní Tento luk je vhodný na larp a dřevárny, ale i na rekreační střelbu. Cena – 950,- kč

Tento luk je vhodný na larp a dřevárny, ale i na rekreační střelbu. Reflexní luk Luk je vyroben z ratanu, délka luku – 152 cm, síla nátahu – 15,30,35.40lb, tětiva – splétanᡚňůra, barva – přírodní Tento luk je vhodný na larp a dřevárny, ale i na rekreační střelbu. Cena – 950,- kč

Tyto luky jsou jen v omezeném množství . Luky jsou opatřeny tětivou ze splétané šňůry( rozdíl v ceně),pokud by byl ale zájem o klasickou tětivu z dacronu, cena bude navýšena o 120,-kč. Rukojeť je opatřena kůží z důvodu lepšího uchopení. Je možná také úprava pro leváky . Na skladě jsou také šípy s plastovými kormidly, s končíkem a kovovým terčovým hrotem. Cena – á 75,-kč Více na: www.lukar.webnode.cz