Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ústav distančního vzdělávání OPF SU Karviná
Advertisements

KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Přijímací řízení.
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních školách CZ.1.07/1.1.07/
CZ.1.07/2.2.00/ KA1 - Inovace laboratoří Geotechniky využívaných v rámci praktické výuky studentů Fakulty stavební a Hornicko-geologické fakulty.
Inovace vzdělávacího programu Zahradní a krajinná tvorba Projekt OPVK, oblastní podpora 2.1.
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Vykazování věcných aktivit v rámci MZ Datum: Zpracovala: Mgr. Mária Borovská „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Moravskoslezském.
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
Výchovné problémy ZŠ Prezentace projektu č. CZ.1.07/1.3.03/
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Pilotní ověřování studijních opor a přidělení ISBN.
Společně Měníme a Rozvíjíme Venkov – SMARV PRV ČR III /005/3310a/672/
Hodnocení UJEP AK ČR Závěry a doporučení. Personální zajištění posilovat kvalifikační strukturu pracovišť - vytvořit realistické a kontrolovatelné plány.
„Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie“
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Představení projektu Rozvoj kompetencí managementu a pracovníků VŠ MSK (s podporou ICT), CZ.1.07/2.2.00/ Prezentace projektu na společném.
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
AKTION Česká republika – Rakousko, spolupráce ve vědě a vzdělávání Helena Hanžlová.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
PROJEKT ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VÝUKY V ELEKTROTECHNICKÝCH OBORECH Realizátor projektu: Střední škola technická Žďár nad Sázavou od Vyšší odborná.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ Zkušenosti se zaváděním moderních metod.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
Děti a koncepce : Program, Aktivity, Metodika :
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
Obchodní akademie Chrudim. Další vzdělávání ve spolupráci s úřadem práce.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Centrum inovačního vzdělávání Liblice INOVACE 2006 Galerie inovací 7. prosince 2006 Mgr. Jaroslava Barbara Sporková.
C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Osnova kurzu C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Jana Hančlová Ekonomická fakulta VŠB-Technická univerzita Ostrava.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Opava Modulární systém studijních programů na vysokých školách v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
5. ročník Mg. studia do podání přihlášky ke SZZ do odevzdání diplomové práce v tištěné a elektronické formě.
Opava Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
Za akademický rok 2013/2014 Hana Kolářová proděkanka LF UP.
Rozvoj inovace a integrace studijních programů a oborů pro učitele a pracovníky ve školství Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Za akademický rok 2011/2012 prof. RNDr. Hana Kolářová, CSc. proděkanka LF UP.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
PLÁN ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ KARLOVARSKÉHO KRAJE 2016 – 2025 Vyhodnocení koncepce z hlediska vlivů na životní prostředí a veřejné zdraví Mgr. Alena Kubešová,
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Prezentace k řešení projektu FRVŠ 1013/2011/F5/b - "Příprava nového kurzu Technika odborné práce" Řešitel: Doc. R. Chlup, PhD. (ÚFaR FFUK) Spoluřešitelé:
Projekt IVOŠ Inovace a modernizace vzdělávacích programů VOŠ Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory: Vyšší odborné vzdělávání.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s. Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, Úvodní plenární sekce INOVACE 2015.
Most, 24. ledna 2008 Univerzita půl třetího věku Závěrečný seminář Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
Prezentace na konference k projektu „Inovace ŠVP“ - leden 2010 Ing. Radoslav Kučera, OA Pelhřimov.
KA 03/9 Metodická setkání „Vzdělávací tržiště“ Mgr.Jaroslava Vaverková.
Reflexe aktivit a výsledků projektu Reflexe aktivit a výsledků projektu Evaluace a inovativní aplikace bakalářského studijního programu Učitelství pro.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Seminář k častým chybám v monitorovacích zprávách
MAPLIMAT Modernizace studia aplikované matematiky
Animace škol (šablony)
PROJEKTOVÝ MANAGEMENT VE SPORTU
PŘÍPRAVA A REALIZACE VÝUKOVÝCH MATERIÁLŮ PRO PODPORU
MONITOROVACÍ INDIKÁTORY
OŠMS, Krajský úřad Kraje Vysočina
za akademický rok 2015/2016 Hana Kolářová proděkanka LF UP
Plánování prvních kroků
ŠKOLNÍ AKČNÍ PLÁN/PLÁN AKTIVIT
Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
Státní závěrečné zkoušky ak. rok 2018/2019
Transkript prezentace:

Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics Studies at Faculty of Science of Palacky University in Olomouc MAPLIMAT CZ.1.07/2.2.00/ Setkání řešitelů

Program schůze  2. monitorovací zpráva projektu (Talašová, Janečková)  Plnění a plán klíčových aktivit (Talašová)  E-learning projektu MAPLIMAT:  LMS Moodle (Holeček)  studijní opory ve Wordu (Vrbková)  studijní opory a skripta v Texu (Závodný)  Diskuse, odpovědi na dotazy řešitelů

Druhá monitorovací zpráva projektu  Klíčové aktivity jsou plněny dle harmonogramu  Monitorovací indikátory jsou průběžně naplňovány  Náklady čerpány v souladu s rozpočtem  Zpráva odevzdána v termínu  Drobné připomínky vypořádány

Plnění a plán klíčových aktivit projektu KA1: Inovace studijních plánů KA2: Příprava a realizace inovované výuky, e-learning KA3: Realizace odborných praxí studentů KA5: Odborné konference KA6: Získávání zájemců o studium aplikované matematiky

KA1: Inovace studijních plánů Kontrola plnění úkolů z minulé porady - splněno:  Uložení inovovaných sylabů předmětů LS do Stagu (?)  Zprovoznění nové počítačové učebny  Koncepce využití e-learningu v prostředí Moodle  Vytvoření prostředí LMS Moodle pro inovované předměty projektu  Vytvoření Wordovských a Texovských šablon pro e- learningové studijní opory a pro skripta

KA1: Inovace studijních plánů Co je třeba udělat v příštím období:  V souvislosti s přípravou reakreditace bakalářských oborů pracovat na inovaci celého studijního programu Aplikovaná matematika (koordinátoři studia)  Zajistit software SAS Novinka:  Nový předmět KMA/KONF Konference - aplikovaná matematika:  21.října 9.30 h. aula - Workshop prof. Fedrizzi (Itálie) a prof. Collan (Finsko)

KA2: Příprava a realizace inovované výuky, e-learning Kontrola plnění úkolů z minulé porady:  Lektoři si osvojí a vyzkouší způsob vytváření studijních opor v e-learningové podobě  mírný skluz, šablony ve Wordu aTexu a přístup k Moodlu až nyní  Rozhodnutí o konkrétním způsobu realizace skript a o konkrétních vydaných titulech:  bude naplněn požadovaný počet skript

KA2: Příprava a realizace inovované výuky, e-learning Co je třeba udělat v příštím období:  vytvářet moodlovské studijní opory, připravovat skripta, detailní informace k tomu bude podána  kontrola tradičně 5. den v následujícím měsíci  ostatní viz ZS loňského roku Upozornění:  při zasílání veškerých mailů na MAPLIMAT užívejme:  jasný předmět mailu - např. „výkaz práce“, „sylabus“  jasné označení zasílaných souborů – např. u studijních opor „jméno_zkratka_číslo“

KA3: Realizace odborných praxí studentů Kontrola plnění úkolů z minulé porady - splněno:  Každoroční vyhodnocení praxí - zkušenosti, náměty na zlepšení

KA3: Realizace odborných praxí studentů Co je třeba udělat v příštím období:  Stejný postup jako v minulém roce Novinky:  Zájem Úřadu práce o praxe studentů při zpracování statistických dat  Zájem Institutu Svazu průmyslu o spolupráci při realizaci praxí

KA5: Odborné konference Kontrola plnění úkolů z minulé porady - splněno:  dokončení recenzního řízení článků z ODAMu pro speciální číslo časopisu Acta Universitatis Palackianae Olomucensis, Facultas rerum naturalium, Mathematica a jejich předání na technické zpracování

KA5: Odborné konference Co je třeba udělat v příštím období:  typografické zpracování článků a speciálního konferenčního čísla Act a předání do Vydavatelství UP

KA 6: Získávání zájemců o studium aplikované matematiky  Aktivita bude obnovena až v říjnu; pak příprava na:  Gaudeamus  Den otevřených dveří UP

Tohle už známe…a líp hned tak nebude