Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lidice.
Advertisements

Jak ovlivňuje můj život současná technika
5. Abrahám věří, že mu Hospodin splní slib - bude mít potomka.
Naučil jsem se....
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
6. Hospodin plní slib Abrahámovi - narodil se mu syn Izák
Hodnotová orientace svobodné generace
Integrita bezúhonnost
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Největší moudrost je v laskavosti Vůbec nezáleží na tom, Kolikrát jsi byl na dně….. Důležité je jen to, Kolikrát jsi se zvednul..
Přeji Ti sílu všech živlů
Medvídek Pú.
Kolja 9.
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
24. Josef se dal poznat svým bratrům. Nikdo z vás nezůstane v mém otroctví, jen muž, který pohár ukradl.
PANE MŮJ Pane můj, dals mi dost šťastnejch chvil,mnohem víc já zažil, než jsem mohl si přát. Pane můj marně teď vzpomínám, čím si zasloužit mám, že mě,
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Ve společenství s Matkou Boží
Člověk se nědy zeptá proč...???
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
SVOBODA ČLOVĚKA Mgr. Michal Oblouk.
Patronus 8/06 Harry a Ron od Veni (H). Od září se bude učit i o víkendu? Přesně tak, jasnovidectví by nová Trelawney ráda měla o víkendu. Jenže záleží.
Patronus 21/05 Zaslala Cho.
Empatie. Vcítění je složitý vnitřní proces skládající se z následujících složek:  Jsem připraven/a vžít se do situace svého protějšku. (Jak se ti v této.
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Slzy ženy Proč ženy pláčou.
ŽIVOT PO ČTYŘICÍTCE A DÁL … VĚTŠINA LIDÍ OBYČEJNĚ VŮBEC NEVÍ, CO S TÍM, KDYŽ JE JIM PŘES 40 A NAJEDNOU MAJÍ NEČEKANOU SVOBODU A VŠE STÁLE FUNGUJE AMERICKÉ.
Dialog o podstatě matematiky Kristýna Pítrová, 2.B
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Duha Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro.
Každý den jsme trochu starší…
By Ptošek Vít1. 2 Data a informace jsem č erpal odtud...odtud Vícemén ě se v této prezentaci nedozvíte o nic více, ne ž na té stránce, kde sm ěř uje p.
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
Poslechněme píseň: Buď na mě hodná. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Dopis od Boha.
Severus Snape od Veni Patronus 15/06. Ricknancon! Sranda musí být! Od HP přes PP do Matrixu! Ano přesně tak. Elrond stáhl Candle (plukovník Brandon) na.
Patronus 7/06. Web pro vlkodlaky Hledám šikovného žáka nebo kolegu, který by pro se mnou spolupracoval na webu pro vlkodlaky. Nemusí to být vlkodlak,
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
AUTOMAT.PŘETÁČENÍ Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
Zkuste říct Hudba:Michal Tučný Chtěl bych být medvídkem.
Patronus 11/06 Od Jenny. Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá.
Chci vám vyjádřit, co pro mne znamená
PROJEKT přechod od myšlenky k činu, který se uskutečňuje na žákovu zodpovědnost a má zcela konkrétní výstup =
Patronus 10/06 Pobertovi od Veni. Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli.
Pár vtípků.
1. Radujme se vždy společně, | vzdávajíce chválu vděčně | Bohu Otci nebeskému, | Synu i Duchu svatému.
Patronus 14/06 Severus Snape od Veni. Rozhovor s Hagridem 1. V kolik hodin chodíte spát? přes týden kolem 00:00 o víkendu jak kdy 2. Jaký je váš oblíbený.
1 Korintským 12:1-7 Pokud jde o duchovní dary, bratři, nechci, abyste zůstali v nevědomosti. 2 Víte, že jste ještě jako pohané chodili k němým modlám,
Clovek se nekdy pta proc...???
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
AC Slavkov u Brna, Spolu s Bohem... Žij život bez strachu!!! AC Slavkov u Brna,
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Ponoř se do modra …
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Proč rád žiješ? Když chceš, aby se Ti splnily sny, nesmíš dlouho spát...
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
JAK SI UŽÍVAT? Jak žít, ať z toho něco mám? Co má vlastně cenu? A je to vůbec důležité? Co má vlastně cenu? A je to vůbec důležité? 7x VÍC.
ASERTIVNÍ PRÁVA - MANIPULAČNÍ POVĚRY Ten, kdo se chce asertivně projevit, to má udělat slušně, ale důrazně. Má odolávat manipulacím, zbavit se úzkosti.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
ANALYTICKÉ ÚTVARY PUBLICISTICKÉHO STYLU
Naučil jsem se....
VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_16_8. ročník_Volný čas – sběratelství
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Metody a techniky výzkumu II.
Každý den jsme trochu starší…
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Transkript prezentace:

Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06

Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru, ale ne, je to Timideus Vulnerabia. Soudím tak podle vlastností rostlinky. Určité věci máme společné. 2. Jaké to je být v pozici Galadriel? Nepopsatelně :o) 3. Jaký máte názor na mistra Elronda? Mistr Elrond. Abych pravdu řekla, nemám na něj názor. Tahle otázka mě fakt dostala. Beru jej jako přítele, a zároveň k němu chovám obrovskou úctu. Snad se neurazí, ale já mám podobné přátelství se svým vlastním dědou. Můžeme si spolu o čemkoli povídat, ale znám své meze, které nedokážu překročit. Tak to cítím i k mistru Elrondovi.

4. Jaká je vaše životní filozofie? Jednou já tobě, podruhé ty mě. Snažím se co nejvíc pomahát a nikoho si neznepřátelit ( i když se někdy bohužel podaří opak), nikdy nevím, co se může stát a jakou pomoc budu potřebovat.

Něco o nás Albus Brumbál (David) (Čti prosím Dejvid) Davy překračuje hranice ve smysl materiálním i v prostoru myšlenek do funkce Brumbála byl zvolen zakládajícími členy při založení klubu pro svoji laskavost, uvážlivost a moudrost. Ani ne třicetiletý David je těžce fyzicky indisponován a to jak pohybově tak sluchově a nemluví, ale vidět to na něm v rámci internetu není, komunikuje jako ostatní a je to Brumbál ze vším všudy.

Pět minut s profesorem Snapeem 1.První lektvar, co tě napadne? Veritaserum. 2. Jaký film jsi viděl na posledy? Matrix. 3. Jaká je tvá oblíbená postava s toho filmu? Asi Seraf. 4. Proč právě on? Nemám tušení. 5. Kolikrát jsi Matrix viděl? 5x. Všechny tři díly.

Nový názor na věc! Severus – Oběť incestu? Někteří fanoušci zacházejí až příliš do úplných detailů a představují si věci až podrobností. I u nás je dokonce takový žák, opravdu nebudu jmenovat ona je stejně důležitější ta teorie. Tato myšlenka jako mnoho dalších vysvětluje profesorovo kruté a jízlivé chování. Jenže tady čtenáři přisuzují vinu Tobbiasovi, Sevěrově otci, který podle těchto lidiček svého syna pohlavně zneužíval. Klubový profesor Snape se k této záležitosti vyjadřovat nechtěl a to ze zřejmých důvodů. Záleží jen na vás, co si o tom budete myslet, já pouze interpretuji to, co jsem zaslechl. Sám na to vyhraněný názor nemám.

Klubová anketa – Severus převálcoval Remuse! Ať je to způsobeno Rickmanovým šarmem, lítostí nebo vírou, že je nevinný nebo čímkoliv jiným je to tak, Severus Snape vede na žebříčku nejoblíbenějších učitelů z knih HP. :o) To tu zatím vůbec nebylo.

Sestavil klubový R. J. Lupin :o) Reakce, novinky, věci do Myslánky, názory, glosy i cokoliv dalšího mi můžete zasílat na mail. Budu Vám velice vděčný.