Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

AUTOMAT.PŘETÁČENÍ Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "AUTOMAT.PŘETÁČENÍ Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen."— Transkript prezentace:

1

2 AUTOMAT.PŘETÁČENÍ

3 Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.

4 Nezřídka se stává, že objevíme pravdu cestou omylu.

5

6 Krása bez příjemnosti nepřivábí mnoho hostí.

7 Opakem pravé lásky není nenávist, ale lhostejnost.

8 Je snadné být upřímným, když neříkáte celou pravdu.

9

10 Nezralá láska říká: Miluji tě, protože tě potřebuji.Zralá láska: potřebuji. Zralá láska: Potřebuji tě, Potřebuji tě, protože tě protože tě miluji miluji.

11

12 Mužům se musí nechat veškerá volnost, jakou potřebují, ať už to má jakékoliv následky; čím se cítí volnější, tím méně toho využívají

13 Muži by byli velmi rádi věrnými, Muži by byli velmi rádi věrnými, pravdomluvnými a ženatými – pravdomluvnými a ženatými – ze všeho však jen trošičku. ze všeho však jen trošičku.

14 Každý muž si přeje mít ženu, která by v něm podněcovala jeho lepší vlastnosti a snahy jeho lepší vlastnosti a snahy - a druhou ženu, která by mu pomohla na ně zapomenout

15

16 Lidé, kteří nejsou zamilovaní, nemohou pochopit, jak inteligentní muž může trpět kvůli obyčejné ženské.

17

18

19

20 Mládí je božská nemoc, z níž se každým dnem uzdravujeme.

21

22

23 Nemocnému nemůže pomoci, že leží ve zlaté posteli.

24

25 Proč bych se měl divit tomu, že o mně špatní lidé špatně mluví?

26

27 Je velký rozdíl mezi první láskou a okamžikem, kdy na lásce poprvé záleží.

28 Hlouposti, kterých muž ve svém Hlouposti, kterých muž ve svém životě nejvíce lituje, jsou ty, životě nejvíce lituje, jsou ty, jichž se nedopustil, jichž se nedopustil, když měl příležitost. když měl příležitost.

29

30 Muži říkají I když máme více rozumu než ženy, ony mají určitě více instinktu než my. ony mají určitě více instinktu než my. A já říkám- To si pište,pokud se to týká vašich prohřešků týká vašich prohřešků MARISA


Stáhnout ppt "AUTOMAT.PŘETÁČENÍ Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen."

Podobné prezentace


Reklamy Google