Mini tisk NATKA A P.T.S Natka se Petrovi pořád věší na rifle. Pozor ze zadu!! Petrovi už to leze na nervy. p.t.s k tomu řekl: „už mě to štve jí pořád odporovat“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Test osobnosti Zpracoval : Dalai Lama.
Advertisements

Druhy přísudku Skladba věty.
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Je to takový náš prďola … sranda s nim je, ale občas i nám leze na nervy … je to takový náš třídní šašek …
Všechny žáby jsou modré.
Fronta - a)Implementace s využitím statických struktur (pole) b)Implementace s využitím dynamických struktur (spojového seznamu) odebírá se ze začátku.
NÁVŠTĚVA ZŠ STOŽEC A HAIDMÜHLE
Slovesný vid Dokonavý nedokonavý.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
VY_32_INOVACE_18_ Rozvoj jazykových schopností 3 (SADA ČÍSLO 1)
mini tisk NOVINKY NOVINKY V pondělí jsme cestou z tělocvičny viděli masakr první třídy.Na cestě ležela hlava ovce, někdo jí asi zabíjel a pes odvlekl.
BOLÍ MĚ V KRKU. CÍTÍM SE SLABÝ LEŽÍM V POSTELI. NIC MĚ NEBAVÍ. POTÍM SE. MÁM TEPLOTU. NECHODÍM DO ŠKOLY. BOLÍ MĚ BŘICHO. JE MI ŠPATNĚ. NEMÁM CHUŤ K.
Začátek listopadu je již tradičně spojen s ukončením zemědělského roku a vrcholí svěcení svátku svatého Martina Dnešní obnovená svatomartinská tradice.
Název školy Střední odborná škola Luhačovice
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
… je mnoho zatraceně dobrých důvodů sdílet život raději s číčou než s chlapem... VYMĚŇTE CHLAPA ZA KOČKU! Funny-Powerpoints.de.
dy,ty,ny – di, ti, ni opakování
Škola: Základní škola a Mateřská škola Nečtiny, Nečtiny 39 Název: VY_32_INOVACE_SADA02_ČESKÝ JAZYK_DUM17 Předmět: Český jazyk Ročník: 2. Klíčová.
Základní škola a mateřská škola, Kravsko, příspěvková organizace.
Jeníček a Mařenka Třídění Odpadu. Žili, byli Jeníček a Mařenka v jednom činžovním domě, kdesi za sedmero horami a sedmero řekami.
Mini tisk Ilegální prodej světel Natka začala prodávat chemické světla za 35*kč.Byl o to velký zájem,ale dala slib Petrovi, že mu prodá 5 světel za 100*kč,
vtip1 Na politických letácích došlo k tiskové chybě. Píše se, že v případě jejich vítězství:"Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je:"Každý.
Obrázkový slovník Část první Drak Želva Kanárek Ovce Králík Kráva Křeček Krysa KůňLev Další.
mini tisk mini tisk NOVINKY NOVINKY Porsche se našlo.2.10.ho donesl Martin J.,protože se Marek domluvil s Jirkou,ať mu ho strčí do batohu. MAREK:jsem.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců.
Kabelová televize Pržno
Gymnázium, Žamberk, Nádražní 48 Projekt: CZ / /34
V Ě T N É Č L E N Y Základní – podmět,přísudek
Jak prezentovat Dana Hlaváčková.
Vítejte na farmě KLIKEJ!
Jméno autora: Mgr. Veronika Macků Škola: ZŠ a MŠ Náklo Datum vytvoření (období): květen 2013 Ročník: 6.,7. Tematická oblast: Skladba a tvarosloví pro 2.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBOR: Český jazyk a literatura.
HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ VY_32_INOVACE_14_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná.
2.prosince :00 Schůzka pro rodiče žáků vycházejících ze ZŠ.
Vyjádření příčiny a důsledku. Příčina (spojka PROTOŽE) Petr byl sám doma, protože jeho rodiče šli do divadla. Proč byl Petr sám doma? Protože jeho rodiče.
AUTOR: Mgr. Iveta Hejtmánková Téma: Vlastnosti látek II.
Jméno autora: Mgr. Veronika Macků Škola: ZŠ a MŠ Náklo Datum vytvoření (období): duben 2013 Ročník: 6.,7. Tematická oblast: Skladba a tvarosloví pro 2.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr. Ludmila Handrejchová Vytvořeno dne: Název: VY_32_INOVACE_2C_CJ9_17_LITERATURA.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Opakování z 2. ročníku Český jazyk – 3. ročník
Slova se skupinami DĚ, TĚ, NĚ
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Základní škola Unhošť Jazyk a jazyková komunikace Projekt MŠMT ČR
SPOLEČNÉ MEZIOKRSKOVÉ SETKÁNÍ SBORŮ V ČESKÉM RÁJI
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA NEDOMICE, okres Mělník
Český svaz žen Štoky pořádá
Plánovaný odjezd: Kulturní dům Vrdy – 6:00 hod.
Dělení mnohočlenu mnohočlenem
LHOTA VAŘÍ tož Vás zveme……….. !
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
LEDEN 40 LET CHARTY S KONCERTEM THE PLASTIC PEOPLE OF THE UNIVERSE
POSVÍCENSKÝ NOHEJBALOVÝ TURNAJ
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
„Sněhová diskotéka“ s ohňostrojem na závěr
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Zdeňka.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Meclov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Jiří Burda NÁZEV: VY_32_INOVACE_ČJ2_17_Slova se skupinami dě, tě,
Název školy SŠHS Kroměříž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Autor
Autor: Mgr. Karolina Pátková
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Marie Rottrová
Domáce zvieratá ovca ovečka prasa teliatko krava kôň pes somár mačka.
Martinovy Martinovy narozeniny narozeniny
Radujme se radujme se, veselme se, vyserme se na deprese…
PŘEVODY JEDNOTEK ČASU 60 minut 60 sekund 1 hodina 1 minuta 1 h 1 min
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
Druhy přísudku Skladba věty.
VY_32_INOVACE_03_08_hospodaření domácnosti, příjmy a výdaje
Transkript prezentace:

mini tisk NATKA A P.T.S Natka se Petrovi pořád věší na rifle. Pozor ze zadu!! Petrovi už to leze na nervy. p.t.s k tomu řekl: „už mě to štve jí pořád odporovat“ p.t.s(Kryx).

mini tisk MAŠKARNÍ KARNEVAL V sobotu bude karneval v kulturním domu. K poslechu zahraje „DJ Igor“ Začátek ve hodin.

MINI TISK SNĚHOVÁÁÁ KALAMITA!!! Od poloviny února sněží a sněží Od poloviny února sněží a sněží Toho sněhu už je tolik, že se nedá ani bobovat(sám) -- Pes Seznam má potíže protože je bez-?ák, umrzl mu vocas a boudu mu smetla lavina.( to je kravina*nevěřit )

Vtip Mravenec vaří slonovi oběd. Slon se nemůže dočkat a netrpělivě přešlapuje v kuchyni až se mravenec rozčílí a říká: oběd ještě není hotový tak běž ven a nepletˇ se mi pod nohy!!!

mini tisk Marek Petr Jožka

nakladatelství Ap|lo KONE(S)C