Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

mini tisk mini tisk NOVINKY NOVINKY Porsche se našlo.2.10.ho donesl Martin J.,protože se Marek domluvil s Jirkou,ať mu ho strčí do batohu. MAREK:jsem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "mini tisk mini tisk NOVINKY NOVINKY Porsche se našlo.2.10.ho donesl Martin J.,protože se Marek domluvil s Jirkou,ať mu ho strčí do batohu. MAREK:jsem."— Transkript prezentace:

1

2 mini tisk mini tisk NOVINKY NOVINKY Porsche se našlo.2.10.ho donesl Martin J.,protože se Marek domluvil s Jirkou,ať mu ho strčí do batohu. MAREK:jsem rád,že se našlo, už je mám všechny.Ale oni jsou hrozní,žalují sami na sebe.

3 mini tisk mini tisk STOJKOVÁ MÁNIE STOJKOVÁ MÁNIE Všechny děti ze 4. a 3. ročníku dělají skoro každou přestávku stojky,hvězdice a kotouly. stojky,hvězdice a kotouly. Od úterý do odvolání. Třesou se počítače, ale jim to nevadí.Nechápu, že je to pořád baví.(Řekl Peťa Polanský).

4 mini tisk mini tisk KŘÍŽOVKA KŘÍŽOVKA VYJ. SLOVO PO F...... SLOVNÍ DRUHY 5....... MŇOUKÁ..... KDO JÍ ŽÍŽALY... PRVNÍ PÍSMENO. Tajenku ti dají písmena na zvýrazněných tečkách.

5 mini tisk mini tisk POZVÁNKA mini tisk a Felix vás zvou na mini Felix zábavu PROGRAM:Honba za novinami, tombola a občerstve- ní. Koná se v Uble, na hřišti, vedle MŠ, zbytek se dovíte ve Felixu.

6 mini tisk fóry mini tisk fóry,,Mami,já jsem v předsíni shodil žebřík zpod lustru.“Kdyby to viděl táta, ten by ti dal!“On to ví on na tom lustru visí....“ je policista v baru a vidí krásnou ženu, ale neví, jak se sní má seznámit vytá hne pistoli a všechny postřílí, jde k ní a řekne: co tady tak sama Na lodi:kapitáne mám pro vás dvě zprávy ta dobrá je, že nejbližší pevná zem je jen 3 kilometry daleko. ta špatná........, že to je směrem dolu!!!!!!!!!! Víš které tři slova slyší žralok nejraději???????????,,muž přes palubu!!!!!!!“

7 nakladatelství nakladatelství AP|LO AP|LO :KONEC: :KONEC:


Stáhnout ppt "mini tisk mini tisk NOVINKY NOVINKY Porsche se našlo.2.10.ho donesl Martin J.,protože se Marek domluvil s Jirkou,ať mu ho strčí do batohu. MAREK:jsem."

Podobné prezentace


Reklamy Google