Restaurace Jídlo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Orientace ve městě.
Advertisements

Co očekávají rodiče od školního stravování
Svatba v 11:00 hodin.
Velká klášterní restaurace
RESTAURACE IVETTE,s.r.o. Iveta Ratislavová. Restaurace Ivette – Rest Iv Vám nabízí ve spolupráci s hotelem Elegant širokou škálu vybraných jídel, nápojů.
STOLNIČENÍ KAVÁRNY A KAVÁRENSKÉ HERNY
E.D.J. 8.C.
Arménie.
Počitatelná podstatná jména
MUDr.Anna Jonášová I. Interní klinika VFN Praha
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
Občanská iniciativa Bohuslav Sedláček Margit Slimáková Odborný garant
Kristýna Radinová Tereza Musilová
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, ROZDĚLENÍ
Sladká smrt P ř ij ď te ochutnat naše sladkosti! Za ř ádíme, odpo č ineme a pochutnáme si = jsme spokojení!
Přednáška č. 6 Horák Jakub
Mikroekonomie I Chování spotřebitele, poptávka na trhu produktů
- je pevná sestava pokrmů, doplněná vhodnými nápoji, používaná k určité příležitosti. Bc. Daniel Vančura.
Já jsem kuchař a příjmu kuchaře a číšníki přijďte hned.
Obrázkový slovník Jídlo ČAJ ŽVÝKAČKA JABLKO HRUŠKA BRAMBORA ZMRZLINA
KUK PO ROCE…. Rok se zase s rokem sešel a opětovně bychom se mohli společně projet…. DRAŽETICE
Program Leonardo da Vinci- projekt mobility Název projektu: „Klíčové komponenty v EU“ datum stáže: místo stáže: SRN Hynek Salák HT2.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Evropský den jazyků 6.B.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
Zuzana Růžková Martina Šulcová
Francie.
STRAVOVACÍ ZVYKLOSTI CIZINCŮ
Co je to opravdová svoboda. Svoboda od závislostí. Bohumír Novotný, , AC Ivanovice n.H.
Grand restaurant pana Septima
PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ ROZDĚLUJEME
Pro pokračování prezentace klikejte myší.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:
Makrobiotika, vegetariánství, dieta batolat a dětí předškolního věku
Eva Šejnostová Anna Bartošová
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, PŘÍBORY
Hanka Strejcová. Sheppard‘s pie Haggis Fish&Chips Banoffee Čaj s mlékem.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_396 Ročník: 1.
Raut.
Zdravý životní styl Vytvořila: Michaela Ryšánková.
Jídlo Základy jídla I. Část
Večeře Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
PREZENTUJÍCÍ Olga Johanidesová Vyhodnocení úkolu hlavního hygienika ČR „Monitoring nabídky stravování v základních školách“ (podklady MZ ČR)
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Čeština Kolikátého je dnes? Jak je vám? Je mi dobře/špatně/veselo/smut no. Baked pork knee.
6 NÁPOJŮ, KTERÉ BYSTE NEMĚLI PÍT PŘED BĚHÁNÍM Jak na běžecké tejpování.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045 AUTOR: Mgr. Dagmar Suchomelová NÁZEV: VY_32_INOVACE_6/09_Daily meals TEMA: DINNER ČÍSLO PROJEKTU:
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S2_16.
Specifika podávání stravy, úpravy stravy a kultura stolování v domově seniorů ve Forde. TEREZA SEDLMAYEROVÁ 3.A, DENISA PROCHÁZKOVÁ 2.O.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_BANKETNI_MENU_PREZENTACE_12 Název školyStřední škola služeb,
Základy stolování. Vypracoval: Lukáš Karlík
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_GARDEN_PARTY_PREZENTACE_16 Název školyStřední škola služeb, obchodu.
LP catering & events s.r.o.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
OSTATNÍ HOSTINY I. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
RAUT III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Čeština: 11. lekce Czech language: 11th lesson
Autor: Mgr. Marcela Holubová
PŘÍPRAVA MENU SLAVNOSTNÍ HOSTINY
OSTATNÍ HOSTINY III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Bilden Sie ein Gespräch
KUCHAŘ/ČÍŠNÍK STEFANIE WINTEROVÁ. Číšník (servírka) je profese v oblasti gastronomie a pohostinství, číšník v baru se nazývá barman, v hostinci hostinský,
Autor: Mgr. Jana Burdzová
VY_32_INOVACE_07_EKO_374_Jan
Jídelníček od 3. do 7. června 2019 změna jídelníčku je možná
Transkript prezentace:

Restaurace Jídlo

Reagujte na dotazy číšníka: Číšník: Co si dáte? / Co si přejete? Host: Číšník: Co si dáte k pití? Číšník: Dáte si ještě něco? Číšník: Dáte si dezert / kávu? Číšník: Budete platit zvlášť, nebo dohromady?

Odpovídejte na otázky: Jaké je vaše oblíbené jídlo? Chodíte rádi do restaurace/do hospody? Jaká je vaše oblíbená restaurace / hospoda? Chodíte rádi do kavárny? Jaká je vaše oblíbená kuchyně? Jaká česká jídla znáte? Máte rádi nějaké české jídlo/nápoj? Co snídáte? Co svačíte? Co obědváte? Co večeříte? Kde obědváte? Kde večeříte? Máte rádi maso/ polévky / sladké?

Objednejte jídlo pro tyto lidi: Diabetik Dítě, které má narozeniny Vegetarián Paní, která chce být štíhlá Váš nejlepší obchodní partner

Čtěte: 1x omeletu, prosím. 2x kávu, prosím. 3x džus, prosím. 4x pivo, prosím. 5x čaj, prosím. 6x čokoládový dort, prosím. 7x zeleninový salát, prosím. 8x vanilkou zmrzlinu, prosím. 9x minerálku, prosím. 10x biftek a hranolky, prosím.