1/ Na liště Formát 2/ Rozvržení snímku 3/ Zvolím rozvržení a potvrdím OK 4/ Nebo zvolíme rozložení textu a obrazu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Karta Domů, skupina Odstavec
Advertisements

možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/ -jeden.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích - / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/
VY_32_INOVACE_F3-18 OBRÁZEK VE WORDU AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš VYTVOŘENO: ŘÍJEN 2011 STRUČNÁ ANOTACE: PRÁCE S OBRÁZKEM V PROGRAMU MICROSOFT WORD Časová.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Export dat, vytvoření tabulek a grafů na
Zde se naučíme jak měnit pozadí snímků 1/ U jednotlivého snímku zvlášť 2/ U všech snímků zaráz.
INFORMATIKA 9. ročník. 3.hodina Navigace – tlačítko ZPĚT.
Nabídka karty Soubor Soubor. Nabídka karty Domů Domů práce se schránkou formátování písma zarovnávání formát čísel práce se styly práce s buňkami vyhledávání.
Prezentace v Powerpointu
Tvorba - PREZENTACE Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/4.
Formuláře v MS Word 2007 Martin Lubas xlubm
Anotace Žák dokáže v aplikací MS Word vytvořit tabulku Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže v aplikaci MS Word vytvořit, upravit a formátovat.
ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT,
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Začlenění multimédií do HTML dokumentu Moderní počítačové aplikace.
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
EDITOR ROVNIC Mgr. Alena Tichá.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.19 PowerPoint - Vkládání grafických objektů Anotace: Žák se seznámí se zásadami vkládání grafických objektů jako fotek, klipartů.
PowerPoint – šablony, záhlaví
Microsoft Powerpoint Microsoft Word.
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Power Point– sestavujeme prezentaci
Zápatí a záhlaví, okraje stránky, číslování stránek
INFORMATIKA 7 Odstavec III. III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Power Point– popis prostředí
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.4 (Videosekvence)
Struktura kriminality v roce 2000 Kriminalita je součástí každé společnosti a v posledním desetiletí zaznamenáváme nárůst většiny forem trestné činnosti.
Identifikátor materiálu: EU
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Tvorba prezentace Rozložení snímků Vkládání obrázků do snímků
Vytváření prezentace váš cvičící =). Orientace horní část a dolní část obrazovky podobná Excelu a Wordu vlevo seznam „slajdů“ (dále snímků) a osnova vpravo.
INFORMATIKA 8 Kopírování souborů III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Tabulkový procesor 3.
1/ Na liště Prezentace Zvolím nastavit prezentaci. 2/ Zvolím Typ prezentace 3/ Napíši, které chci zobrazit snímky 4/ Zvolím předvádění s animací nebo.
Webnode Webové stránky zdarma
Vkládání klipartů a obrázků do excelu
Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_12_INOVACE_24_6TR_INF Autor: Mgr. David Ryška.
Úprava formátu čísel Formát čísel určuje způsob zobrazení čísel v buňkách. Nemá však vliv na jejich hodnotu. Procentní podíly zadáváme pomocí ikony Procenta.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Vzdělávací technologie Ing. Kateřina Kostolányová, Ph.D.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.02 Téma: PowerPoint Číslo.
Nastavení prezentace.
INFORMATIKA 9 MS Excel IV. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
WORD Vkládání obrázků. Pokud potřebujete doplnit své dokumenty o obrázky, není to pro Word žádný problém. Tyto obrázky můžete libovolně vkládat do dokumentu.
PREZENTACE.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 3. ročník oboru.
PowerPoint Program na vytváření prezentací Pozadí snímků  Pravým tlačítkem klikneme do snímku a otevřeme Formát pozadí.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace Název : VY_32_inovace_02 Informatika - MS Excel – Nabídky karet Autor:
Co se všechno naučíme??? Obtékání textu
Vkládání grafických objektů
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
ZNALOST IKON VE WORDu Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_3_13_20 Vložení I.   Najdi záložku „vložení“. Vlož libovolný obrázek. Nastav jeho výšku na 5cm. Uprav ho tak, aby s ním.
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Rozložení obrázku s titulkem
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu s obrázky
Transkript prezentace:

1/ Na liště Formát 2/ Rozvržení snímku 3/ Zvolím rozvržení a potvrdím OK 4/ Nebo zvolíme rozložení textu a obrazu

Použití rozložení snímků Po tomto zobrazení mohu vkládat text a to jak ze souboru, tak z internetu,popřípadě naskenovaný z učebnice např. Zveme budoucí prvňáčky a jejich rodiče na zápis který se uskuteční Po tomto zobrazení mohu vkládat text a to jak ze souboru, tak z internetu,popřípadě naskenovaný z učebnice např. Zveme budoucí prvňáčky a jejich rodiče na zápis který se uskuteční od 8.00 do v naší škole od 8.00 do v naší škole. ( vloženo ze souboru)

Rozložení textu a obsahu

Rozložení textu a obrazu Zvolím v které části chci mít text a v které části obrázek, nebo klipart, nebo graf popřípadě video. V našem případě jsem text zvolil vlevo a obrázky vpravo. Obrázek vložím,když poklepu na ikonu obrázky.

Vložení obrázků na celou stranu Zvolím rozložení snímků a vkládám obrázky, buď ze souboru, nebo z internetu, popřípadě z externího disku.

Vložení obrázků na celou stranu