Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_3_13_20 Vložení I.   Najdi záložku „vložení“. Vlož libovolný obrázek. Nastav jeho výšku na 5cm. Uprav ho tak, aby s ním.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_3_13_20 Vložení I.   Najdi záložku „vložení“. Vlož libovolný obrázek. Nastav jeho výšku na 5cm. Uprav ho tak, aby s ním."— Transkript prezentace:

1

2 Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_3_13_20 Vložení I. Najdi záložku „vložení“. Vlož libovolný obrázek. Nastav jeho výšku na 5cm. Uprav ho tak, aby s ním šlo libovolně pohybovat. Vlož tvar šipky. Uprav její výplň tak, aby v ní byl obrázek. Vlož klipart s tématikou „škola“. Vlož aktuální datum a čas. Vlož graf sloupcový.

3 Tlačítku „Graf“ – vybrat požadovaný tvar grafu a případně dosadit data (nástroje grafu)
Tlačítku „datum a čas“ Tlačítko „Klipart“ . Vpravo se otevře nabídka, dosadit požadovaný výraz a dvojklikem přenést vybraný klipart na stránku. Aktivují se nástroje tvaru( nástroje kreslení). Nastavit výplň tvaru lze buď barvou, obrázkem nebo texturou. Tlačítko „Tvar“ Nastavuje se „Obtékání textu“ Po kliku na obrázek se aktivuje záložka „nástroje obrázku“. Úplně vpravo je nastavení velikosti. Tlačítko „obrázek“ Záložka je na horní liště druhá zleva. Vložení I. VY_32_INOVACE_4_3_13_20 Řešení

4 Nápověda VY_32_INOVACE_4_3_13_20 Vložení I. Najdi záložku „vložení“. Vlož libovolný obrázek. Nastav jeho výšku na 5cm. Uprav ho tak, aby s ním šlo libovolně pohybovat. Vlož tvar šipky. Uprav její výplň tak, aby v ní byl obrázek. Vlož klipart s tématikou „škola“. Vlož aktuální datum a čas. Vlož graf sloupcový.


Stáhnout ppt "Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_3_13_20 Vložení I.   Najdi záložku „vložení“. Vlož libovolný obrázek. Nastav jeho výšku na 5cm. Uprav ho tak, aby s ním."

Podobné prezentace


Reklamy Google