Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INFORMATIKA 8 Kopírování souborů III2 – I8- 12. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INFORMATIKA 8 Kopírování souborů III2 – I8- 12. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,"— Transkript prezentace:

1 INFORMATIKA 8 Kopírování souborů III2 – I8- 12

2 ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive Praktikum z informatiky v 8. ročníku, oblast Informační a komunikační technologie. Doplněno o úkoly. Zaměřeno na práci s počítačem a využití informací z internetu. Materiál lze využít pro společnou práci ve třídě pomocí dataprojektoru nebo na interaktivní tabuli.

3 Kopírování souborů Jednoduché ! Klikni pravým tlačítkem, myši na ikonu souboru, který chceš zkopírovat, potvrď kopírování nebo CTRL + C. Nyní najdi místo, kam budeš kopii vkládat a podtvrď vložení nebo CTRL + V. pozor na pojmenování nového souboru – kopie !

4 Postup tažením myší

5 Průběh kopírování souboru

6 Zdroje obrázků: http://res1.windows.microsoft.com/resbox/cs/Windows%20Vista/main/9a12f3f 6-ebc4-4d1f-9e18-0ce63cecb3b9_0.png http://kb.wedos.com/cldata/147/pruzkumnik3.jpg


Stáhnout ppt "INFORMATIKA 8 Kopírování souborů III2 – I8- 12. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,"

Podobné prezentace


Reklamy Google