PRO POKRAČOVÁNÍ STISKNĚTE ZDE: POKRAČOVAT. PŘIPRAVTE SI: 4 KIWI 2 POMRANČE 4 LŽIČKY TEKUTÉHO MEDU 4 MENŠÍ SKLENICE KDYŽ MÁTE PŘIPRAVENO: POKRAČOVAT.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mladé choroše šupinaté jsou šťavnaté a chutné…
Advertisements

Velikonoční nádivka…  Mladé choroše šupinaté jsou šťavnaté a chutné  …
VY_32_INOVACE_11_ODV_647_Str
Ovocný koláč stále klikej Co potřebujeme 1 láhev kvalitní whisky 1 hrneček vody 1 hrneček másla 1 hrneček cukru 4 vejce 2 hrnečky sušeného ovoce 1 lžičku.
Vzorce na umocnění.
Houbohubky na startu. Houbohubky - pokračování Houbohubky a zálivka.
Zdravá výživa a příprava jednoduchých pokrmů
Předmět: Český jazyk - sloh Cílová skupina: 6. ročník ZŠ
autor Mgr. Alena Marková
Recept na perník.
Ingredience: Recept :.  1 cuketa  Zakysaná smetana  Sůl  Pepř  Barevný pepř  Koření které vám chutná  Vodu na vaření  Chleba nebo  celozrnou.
Ovocný koláč. Co potřebujeme 1 hrneček vody 1 hrneček másla 1 hrneček cukru 4 vejce 2 hrnečky sušeného ovoce 1 lžičku prášku do pečiva 1 lžičku soli citrónový.
Antonín Mašek 2.B Otočný most Stručný postup. Vše začalo nákresy.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Technologie Ročník: III.
VY_32_INOVACE_11_ODV_647_Str
Fazole Jen málo druhů zeleniny přináší takový užitek jako tyčkové či keříčkové fazole,. Od začátku kvetení tvoří stále lusky, které se dají v kuchyni upotřebit.
Start-up 100ml ovocného zákysu s pomerančovou příchutí,50g hruškového nízkotučného jogurtu,1zarovnaná lžička rozpustné kávy,1 lžička dietní vlákniny zákys,jogurt.
Jak upéct perníky Klikni zde..
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Příprava vánoční večeře. Kapr s pivní omáčkou. Ingredience 1,5 kilogramu kapra bez vnitřností a šupinbez 1 velkou cibuli 1 mrkev 1 lžíci másla 1 lžíci.
Objem LC.
Mexická kuchyně.
VÁNOČNÍ KUCHAŘKA.
HORKÝ BANÁN PRO POKRAČOVÁNÍ STISKNĚTE ZDE. PŘIPRAVTE SI: 8 PLÁTKŮ TMAVÉHO TOUSTOVÉHO CHLEBA MÁSLO 2 BANÁNY 2 LŽÍCE MOUČKOVÉHO CUKRU 1 SÁČEK VANILKOVÉHO.
Ořechovo medové řezy Medovník.
Vložky a zavářky do polévek
Staročeský medovník Ingredience: 100 g másla 150 g krupicového cukru
Smrže vysoké a nádivka 2x jinak
Experiment: Test na přítomnost patogenu ve vodě z mytí brambor pomocí PCR.
©Jiří Kos g hladké mouky 130 g moučkového cukru g tuku 2 celá vejce 1/2 čajové lžičky sody 1 lžička perníkového koření 3 lžíce medu.
Místo pro snímek směsi hub…. Houbařovy závitky Suroviny: Náplň: Směs hub (nevynechejte ucho Jidášovo), kuřecí plátky, cibule, česnek, řapíkatý.
Předmět: Stolničení Ročník: 1.
VY_32_INOVACE_ _Rozvoj klíčových kompetencí v předmětu Pracovní činnosti v ročníku. Ovocná dekorace - vozík Autorem materiálu a všech jeho.
Čokoládové muffiny Ingredience: Pokračujete kliknutím.
Salát Coleslaw Chutná Vám salát coleslaw z KFC?? Ingredience : 1 menší hlávka bílého zelí 1 větší mrkev 1 cibule 1/4 malého celeru 200 g majonézy.
Štědrovečerní večeře.
20 g 50 g Včelí úly – recept Potřebujeme : 50 g 160 g Krém: 150 g másla 150 g moučkového cukru dle chuti rum nebo vaječný koňak 1 polévková lžíce svařeného.
Postup práce Dobře omyjte sklenici a odstraňte z ní případně papírové etikety. Nemusíte ji vysušit. Přeložte papírový ubrousek na polovinu, srolujte.
Medovník Připravte si: Na těsto 20 dkg cukru krupice,
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV - Stolničení Ročník:
280 g hladké mouky 140 g másla 50 g mletých ořechů 10 g droždí kávová lžička cukru 2 lžíce mléka citronová šťáva citronová kůra kávová lžička mletého.
Výpočty ve farmakologii
HKATENKWAN (Mustafa) 04/05/15 | Recept | GhanaGhana
.. Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná Autor:Mgr. Eva Burdová Cílová skupina:2. stupeň, Základní škola speciální.
Donuty. Donuty pečené ve speciální „pekárně“ Příprava těsta a pečení: Sypké suroviny smíchat.
DOLMEH (Pichak) 29/07/15 | Recept | ÍránÍrán
BANÁNOVÉ CHIPSY (Mustafa) 20/08/15 | Recept | GhanaGhana
GHEYME SIBZAMINI (Ata) 07/08/15 | Recept | ÍránÍrán
GHANSKÉ KUŘE NA ZELENINOVÉ OMÁČCE (Mustafa) 14/10/15 | Recept | GhanaGhana
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětTechnologie Tematický okruh Polévky a přílohy.
* Dohotovování pokrmu u stolu hosta pomocí hořícího alkoholu.
Základy stolování. Vypracoval: Lukáš Karlík
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Kachní salát s nudlemi 01/01/15 | Recept | Vietnam
Tematický okruh: BIOLOGIE ROSTLIN Název učiva: OVOCNÉ STROMY A KEŘE
Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Kookoo sabzi (Ata) 12/08/15 | Recept | Írán
Ovocný koláč.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Název projektu: Moderní škola
VY_32_INOVACE_13_PRAKTICKÉ ČINNOSTI
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2
Kuřecí moambe (Paul) 25/10/15 | Recept | Konžská dem. republika
DUM - Digitální Učební Materiál
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Zelenina. Únorový či nejpozději březnový výsev platí pro celer bulvový, listový i řapíkatý. Drobná semena celeru klíčí dva až tři týdny při teplotě mezi.
Dělitelnost přirozených čísel
Název školicí prezentace
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Ovocný koláč.
Transkript prezentace:

PRO POKRAČOVÁNÍ STISKNĚTE ZDE: POKRAČOVAT

PŘIPRAVTE SI: 4 KIWI 2 POMRANČE 4 LŽIČKY TEKUTÉHO MEDU 4 MENŠÍ SKLENICE KDYŽ MÁTE PŘIPRAVENO: POKRAČOVAT

KIWI OLOUPEJTE A NAKRÁJEJTE NA KOUSKY A ROZDĚLTE DO ČTYŘ SKLENIC. PŘIPRAVENO!!! POKRAČOVAT

VYMAČKEJTE POMERANČOVOU ŠŤÁVU ZPOMERANČE. ZHRUBA STEJNĚ JI ROZLIJTE DO SKLENIC. PŘIPRAVENO!!! POKRAČOVAT

A DO SKLENIC PŘIDEJTE POLÉVKOVOU LŽÍCI TEKUTÉHO MEDU PŘIPRAVENO!!! POKRAČOVAT

VŠE ZAMÍCHEJTE A OCHUTEJTE POKRAČOVAT

CHUTNÁ VÁM? RECEPT JE U KONCE