Tiskárny By: Svoradová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Periferní zařízení počítače
Advertisements

12.1 Digitální technologie
Identifikátor materiálu: EU
Hardware Fyzické vybavení počítače, vše, na co se dá sáhnout
Počítačová skříň Základní deska Procesor Operační paměť Zdroj napětí
Vstupní a výstupní zařízení
Přídavná zařízení.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_153_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
ZÁKLADNÍ DESKA.
PC komponenty.
HARDWARE PC Uvnitř počítače.
HARDWARE 1 STAVBA PC 7. ročník verze H.
Blokové schéma PC a jeho hardwarová realizace
POČÍTAČOVÉ SÍTĚ KONCEPCE SÍTÍ
HARDWARE 2 KONEKTORY PC 7. ročník verze
Hardware a software.
Periferní zařízení počítače
14.1 Tiskárny a skenery Jehličková tiskárna Inkoustová tiskárna
Hardware a software.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Co vše nám může tvořit počítačovou sestavu
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
VY_32_INOVACE_E3-02 POČÍTAČOVÝ TISK AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš VYTVOŘENO: SRPEN 2011 STRUČNÁ ANOTACE: VÝKLAD LÁTKY K TÉMATU: POČÍTAČOVÝ TISK Časová náročnost:
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
TISKÁRNY Tiskárna je výstupní zařízení, které slouží k přenosu dat uložených v elektronické podobě na papír nebo jiné médium (fotopapír, kompaktní disk.
Počítače XVIII – tiskárny
Identifikátor materiálu: EU
Pavel Dvořák Gymnázium Velké Meziříčí Počítačová sestava – rozšiřující karty Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Datum vytvoření:1. 11.
Tachografy Tachograf je sdružený přístroj, který umožňuje záznam okamžité rychlosti, ujeté dráhy a chodu motoru v závislosti na čase. Vybavení vozidel.
HARDWARE 3. část.
Hardware Mgr. Barbora Pilárová P ř íjemce: ZŠ B ř idli č ná, okr. Bruntál Komenského B Ř IDLI Č NÁ Doporu č eno pro: 6. ro č ník P ř edm ě t:
Informatika Počítačová sestava Obrázek:
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
INFORMATIKA 8 Skenování a tisk III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Periferie počítače Informatika 5. třída.
TISKÁRNY.
HARDWARE Co je to ?.
Základní struktura počítače
Tomáš Baťa Periferní zařízení počítače. Definice Periferní zařízení počítače jsou nástroje, které nejsou nutné k provozu počítače ale zpříjemňují a zefektivňují.
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 HARDWARE Autor: Mgr. Aleš Kozák.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: USB zařízení Číslo DUM: III/2/VT/2/1/17 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Hardware.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Inkoustová tiskárna
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Hardware počítače Číslo DUM: III/2/VT/2/1/01 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Tiskárny, skener NÁZEV ŠKOLY2. ZŠ J. A. Komenského Milevsko, J. A. Komenského 1023, okres Písek ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.4.00/ ČÍSLO ŠABLONYIII/2.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_IVT_1_KOT_13_TISKARNY.
Hardware - periferie (6). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
TISKÁRNY  Jehličkové  Inkoustové  Laserové  Termosublimační  Termální.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Síťová karta Číslo DUM: III/2/VT/2/1/08 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Hardware.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_I_S1_04.
INFORMATIKA 6.ročník SESTAVA POČÍTAČE. PC – Personal Computer = Osobní počítač Počítač je zařízení, které slouží na uchování a zpracování informací. Pracuje.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_08_Části počítače a přídavná zařízení Téma: Části.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Multifunkční tiskárna Číslo DUM: III/2/VT/2/1/16 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
NEPOČÍTAČE – DALŠÍ DIGITÁLNÍ PŘÍSTROJE. OBSAH 1) Počítače Počítače 2) Pojem „digitální“ Pojem „digitální“ 3) Využití dig. technologií ve spotřební elektronice.
Z čeho se skládá počítač. Opakujeme: Informatika Informatika se zabývá zpracováváním informací.
Základní desky Marek Kougl 1.L.
PT – P750W Základní specifikace:
Porty a rozhraní Markéta Koubíková.
LASEROVÉ TISKÁRNY.
Tiskárny.
Výstupní zařízení počítače - tiskárny
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Pevný disk Markéta Koubíková.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Síťová karta
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ.
Mgr. Miroslava Telingerová
Autor: Mgr. Václav Chvál
Transkript prezentace:

Tiskárny By: Svoradová

Popis-funkce Tiskárna je výstupní zařízení, které slouží k přenosu dat uložených v elektronické podobě na papír nebo jiné médium (foto-papír, kompaktní disk apod.). --tiskárna apod.) nebo být součástí Tiskárnu připojujeme k počítači, ale může fungovat i samostatně (přímý tisk přes USB nebo Bluetoth, síťová multifunkčních zařízení (pokladna v obchodě, lékařské přístroje apod.).

Polaroid Pogo Malá kapesní tiskárna Polaroid Pogo Vám vytiskne fotografie přímo z Vašeho mobilu či fotaparátu a to kdekoli. Nepotřebujete k tomu žádný počítač. Přenos do tiskárny je buď přes bluetooth, pickbridge a nebo přes USBkabel. Její roměry jsou 120x72x23,5 mm a hmotnost 226 g, včetně baterie Její vzhled je velmi elegantní.