Příručka k tvorbě oříšků. Tak do toho!. Co by měly a neměly obsahovat kvalitní oříšky Co by měli obsahovat: -Měli by obsahovat hlavně otázky na logické.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Environmentální výchova pro základní školu
Advertisements

Zajímavé Zde takové malé matematické cvičení, které přivádí spoustu lidí k zácpám ….
Matematika Obsahy obrazců.
Velmi mě těší že se v nedávné době dostal na trh konkurenční,,bulvární plátek“který konečně vytvořil to správné konkurenční klíma. Sice mě to tak trochu.
Základní škola, Most, J. A. Komenského 474, p.o Most Základní škola, Most, J. A. Komenského 474, p.o Most Digitální učební materiál vytvořen.
No, máš chuť trochu potrápit svoje oči???
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.13 Anotace: Prezentace je zaměřena na popis a jeho dělení. Obsahuje stručnou definici popisu prostého, odborného a uměleckého.
Co má obsahovat prezentace
KANCELÁŘSKÝ BALÍK. KANCELÁŘSKÝ BALÍK je program, s jehož pomocí lze vytvářet PREZENTACE.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
MozkolamnaI. Byl vytvořen i.soubor do mozkolamny typu soutěže „Prověř sám sebe“, který byl také předveden pro veřejnost na akci Věda na radnici. Vyzkoušejte.
VY_42_INOVACE_408_KRUŽNICE VEPSANÁ TROJÚHELNÍKU Jméno autora VMMgr. Václav Hendrych Datum vytvoření VM duben 2012 Ročník použití VM 6. ročník Vzdělávací.
FACEBOOK - anketa ( © 2010 Načítání…
Vyber si některý z obrázků Přemýšlej pomocí obrázku, o čem by mohla být dnešní hodina, co tě k obrázku napadá? Zapiš si své nápady do sešitu + Zkus svůj.
Lineární regrese.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_238 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Mgr. Petr Křížek Předmět Chemie.
Slovní úlohy Obr. 1 (řešené pomocí rovnic) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radomír Macháň. Dostupné z Metodického.
PRAŽSKÁ NĚMECKÁ LITERATURA
FÁZE NÁCVIKU SLOHOVÉHO PROJEVU
1. Co chápete pod pojmem formát testu? délka testu (doba trvání, počet položek) dovednosti (které řečové dovednosti) počet částí typy položek (testových.
Obvody obrazců Za předpokladu použití psacích a rýsovacích potřeb.
Jak sestavit referát „Kuchařka“ pro žáky.
INFORMATIKA 7 Velikost a styl písma III2 - I7- 15.
Slovní úlohy (s procenty v zadání řešené pomocí rovnic)
Název Folková hudba Šablona CZ.1.07/1.4.00/    Poř.číslo HV 7
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace ve 4. třídě Počítání v geometrických tvarech VY_32_INOVACE_18 Sada 24 Základní škola T. G. Masaryka,
 Vyvoď z úryvku téma, kterým se podle tebe budeme dnes zabývat? Proč si to myslíš?  Poraďte se ve skupině čemu se dnes budeme věnovat. Proč si to myslíte?
Malovaná abeceda Vypracovala: Mgr. Hana Toflová, dne ICT2/1/3/3.
INFORMATIKA 9 Práce s daty – aplikace I. III2 – I9- 05.
Office I. Miroslav Lorenc.
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.03 Anotace: Prezentace obsahuje stručnou definici oznámení a zprávy, jejich hlavní znaky a funkci. Ke každému slohovému útvaru.
LITERATURA 2.SVĚTOVÉ VÁLKY
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/17.
Prezentační manažery (PM), prezentace pojmy VY_32_INOVACE_7C11.
INFORMATIKA 7 Odstavec IV. III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 7 Jak má vypadat textový dokument III2 - I7- 16.
INFORMATIKA 9 MS Excel IV. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Michaela Ožanová Adéla Gajdečková
PREZENTACE JAK NA TO?.
Jak prezentovat Dana Hlaváčková.
Komunikace v obchodním styku – poptávka
MS Excel, 5. AG, Funkce datum a čas Tvůrce : Mgr. Jan Vavřík Základní škola a městské osmileté gymnázium, Bruntál, Školní 2.
PRAVOÚHLÝ TROJÚHELNÍK V ROVINNÝCH GEOMETRICKÝCH OBRAZCÍCH
Reklamační nárok Až po příjemku na sklad je to obecně známé. Problém nastává v případě, kdy částka (množství) přijatého materiálu (či zboží) na sklad není.
Jan Mánek. O čem budu povídat? Digitální fotografie – Google PICASA Slideshow z fotografií Bubliny v obrázcích Prezentace na internetu Dokumenty na internetu.
Tomáš Seidl 1 c. Prezentace Podání většího množství informací v krátkém čase. Co je k dobré prezentaci třeba? Kvalitní vystupování Dokonalá prezentace.
KŘESŤANSTVÍ AKTIVITY Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Panel úloh.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
KŘESŤANSTVÍ AKTIVITY Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 4: Najdi a vybarvi
Slovní úlohy o pohybu Pohyby proti sobě s časovým posunem.
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Dotazník Sen Market Veronika Kašparová, Soňa Hemzalová.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT   Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 3. ročník oboru.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spořilov
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví 2. téma
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Prezentace a obhajoba zadaného tématu
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín Moderní škola 2010
OPAKOVÁNÍ 2 - test znalostí NÁZEV ŠKOLY
VY__III/2__INOVACE__144 Geometrické tvary.
Jak si připravit prezentaci
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Ukázka dotazníku Dotazník SOKL JUNIOR pracuje s galerií obrázků, se kterou jsi se právě seznámil.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
No, máš chuť trochu potrápit svoje oči???
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
TVORBA POSTERU V MICROSOFT POWERPOINT
Transkript prezentace:

Příručka k tvorbě oříšků. Tak do toho!

Co by měly a neměly obsahovat kvalitní oříšky Co by měli obsahovat: -Měli by obsahovat hlavně otázky na logické myšlení,ale neuškodí ani trochu vědomostních otázek Co by neměli obsahovat: -přehnané množství vědomostních otázek. -Otázky které lidé za normálních okolností nemůžou vědět. -Taky by se neměli opakovat otázky se stejným zaměřením př. Otázka: Kolik je na obrázku trojúhelníků? a pak: Kolik je na obrázku čtverců? -Více než 10 snímků. Vizte dál!

Ukázka

Ukázka 2

A co dál? Máte-li už základní text hotový je čas vybrat vhodný návrh, který je zaměřený na typ vašich oříšků (čj, mat). No a pak je poslat do světa zasilejte-vase-orisky-otazka-a-napady/

Tož zvolejme! Tak do toho