Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Vyvoď z úryvku téma, kterým se podle tebe budeme dnes zabývat? Proč si to myslíš?  Poraďte se ve skupině čemu se dnes budeme věnovat. Proč si to myslíte?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Vyvoď z úryvku téma, kterým se podle tebe budeme dnes zabývat? Proč si to myslíš?  Poraďte se ve skupině čemu se dnes budeme věnovat. Proč si to myslíte?"— Transkript prezentace:

1  Vyvoď z úryvku téma, kterým se podle tebe budeme dnes zabývat? Proč si to myslíš?  Poraďte se ve skupině čemu se dnes budeme věnovat. Proč si to myslíte?

2  Jakou má Selkirk povahu?  Jaké vlastnosti bys mu připsal?  Co Selkirkovi pomohlo přežít na ostrově?  Jakou povahu a vlastnosti měl kapitán Dampier?

3  Přečti si ukázku.

4  Nakresli takového člověka. Jak by podle tebe měl vypadat?  Jak by měl stát? Jak by měl být oblečen? Jak by se měl tvářit? Jaké předměty potřebuje k přežití?(atributy)  Pod obrázkem svou postavu popiš.  Skryj obrázek a přečti svůj popis sousedovi. Ten podle popisu nakreslí trosečníka.  Porovnejte obrázky a vyměňte si role.

5  Prohlédni si obrázky spolužáků.  Které by jsi chtěl ocenit? Všímej si nápadu, originality, provedení.  Vyber si jednoho. Proč?

6  Úkol: vytvořte ve skupině reportáž  Možnosti:  Diskuze ve studiu  Přepojení do studia  Reportáž v terénu  Scénář:  Poraďte nám jak to děláte, že si udržíte vůdčí pozici?(že jste dobrý vůdce?)  Co vám vadí na vašem vůdci? Pokud nic, zkuste se zamyslet nad tím, co by mohl ještě vylepšit.  3. otázka dobrovolná – vymyslete si vlastní


Stáhnout ppt " Vyvoď z úryvku téma, kterým se podle tebe budeme dnes zabývat? Proč si to myslíš?  Poraďte se ve skupině čemu se dnes budeme věnovat. Proč si to myslíte?"

Podobné prezentace


Reklamy Google