Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KŘESŤANSTVÍ AKTIVITY Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KŘESŤANSTVÍ AKTIVITY Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem."— Transkript prezentace:

1 KŘESŤANSTVÍ AKTIVITY Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 ZAHRAJTE SI… … na pracovníky průzkumové agentury.
Mezi spolužáky, příbuznými, kamarády zjistěte, zda věří v biblický vznik světa a život Ježíše, nebo věří jen částečně anebo vůbec. Tyto údaje přepočítejte na procenta a namalujte graf! Správnému novináři nesmí chybět komentář…

3 MALÁ UKÁZKA Postup při tvorbě článku: Vyzpovídat nejméně pět lidí
ze svého okolí. Vypočítat procenta a nakreslit graf. Vymyslet vhodný text, případně doplnit také o některé zajímavé odpovědi. Vše upravit, navrhnout vzhled stránky a napsat načisto.

4 A jak dopadl váš průzkum?
Pokuste se odhalit důvody, proč se dnes lidé obracejí k víře, ale také proč jiní Bibli ani nečetli. Má pro nevěřící Písmo svaté nějaký význam?

5 DESATERO PŘIKÁZÁNÍ Přiřaďte k těmto obrázkům texty přikázání z pracovního listu: 3. 4. 1. 2. 5. 6. 7. 8.

6 KDO JE NA OBRÁZKU? Odpověď na tuto otázku musíte vyluštit v křížovce z pracovního listu!

7 VYBARVENÁ MAPA Z PRACOVNÍHO LISTU

8 Použité obrázky: a kresby autora


Stáhnout ppt "KŘESŤANSTVÍ AKTIVITY Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem."

Podobné prezentace


Reklamy Google