EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě. PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Další vzdělávání v EU a jeho medializace na EurActiv.cz Jan Vitásek
Advertisements

CEBRE Česká podnikatelská reprezentace při EU
Tvorba OP pro programovací období Kontext a vazby OP •EU jako ek. nejrozvinutější společenství na světě – charakterzované sociálním smírem.
Spolupráce se vzdělávacími institucemi. Projekt iYouth – Modely integrace a prevence sociálního vyloučení: podpora migrantské mládeže je spolufinancován.
Poradenské služby podporující vzdělávání dospělých: realita nebo sen?
Projekt FUTURA Kateřina Koutská. Cíle projektu  Projekt realizuje společnost Respekt institut, o.p.s. ve spolupráci s partnery:  Institut pro evropskou.
PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5. DUBNA 2004 PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5.
Zdravotnictví po „velkém třesku“ Zdraví, zdravotnictví a evropské fondy Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu měst a obcí České.
Změny v podpoře pro období Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Brno, 8. října 2013.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Finanční možností svépomocných skupin
Ing. Daniel Konczyna U Prostředí marketingu Ing. Daniel Konczyna U
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Celostátní síť pro venkov
PŘÍKLAD * SOUČÁST POMŮCKY
Profesní organizace, nadace a neziskové organizace.
W.P Výbor regionů Stanovisko ke sdělení Komise pro Radu, Evropský parlament, Ekonomický a sociální výbor a Výbor regionů „Posilování místní dimenze.
KREATIVNÍ ODVĚTVÍ A EVROPSKÉ FONDY NOVÁ SCÉNA ND MARTA SMOLÍKOVÁ Proč podporovat kulturní a kreativní průmysly.
„Budování rozvojového partnerství za účelem posílení kapacity při plánování a realizaci programů v kraji Vysočina“
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
Stipendijní informační portál - Informační Strategie.
Termín: 31. května 2011 Místo: Praha – konkrétní místu bude upřesněno SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI pro BARY A RESTAURACE aneb nejnovější marketingové tipy na.
Národní strategie finančního vzdělávání (inspirovaná Koncepcí informačního vzdělávání na vysokých školách v ČR)
RPS/CSF Komunikační plán RPS 2006 Realizované projekty Období: 12 / 2005 – 6/ 2005.
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
Informační servis s přidanou hodnotou zaměřující se na Evropskou unii, země Evropy a na otázky občanů, studentů a výzkumných pracovníků v dnešní Evropě.
Šíření povědomí o Evropské strategii zaměstnanosti Národní vzdělávací fond PhDr. Miroslava Kopicová.
ISSS 2003 BusinessInfo.cz Portál státní správy pro malé a střední podnikatele Miloslav Marčan, Ministerstvo průmyslu a obchodu Michal Sontodinomo, CzechTrade.
Brno 3. června 2010 Technologická platforma „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Co je Technologická platforma (TP)? V evropském hospodářském prostoru vznikají.
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
MV RPS, 1. červen 2005 RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
ISSS 2008 VÝZKUM INFORMAČNÍCH ZDROJŮ Duben 2008 / Prezentace syndikovaného výzkumu pro vybrané Krajské úřady / Jan Tuček / STEM/MARK, a.s.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Občanský a družstevní sektor. překrývání sociální ekonomiky státu s občanským sektorem /nejsou totožné/ České organizace občanského sektoru občanská sdružení.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
Implementácia Inspire v ČR Jiří Hradec. INSPIRE v ČR  Gestor transpozice: MŽP, pověřena CENIA  Spolupracuje:Ministerstvo informatiky (vnitra)  Vize.
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
Efektivní využití informací z médií. Výběr relevantních zpráv podle klientem definovaných témat Monitoring médií.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Základní informace o programu PS ESPON Území programu a rozpočet Programové území - 28 států EU + 4 partnerské státy - Švýcarsko, Norsko, Lichtenštejnsko.
EUROCENTRUM LIBEREC Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:
JHK a její podpora začínajícím podnikatelům JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA.
MU Brno Od Memoranda k Helsinskému komuniké Moravská zemská knihovna Mgr. Jana Nejezchlebová.
SPARC EUROPE V ČR Lenka Němečková Ústřední knihovna ČVUT.
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
Služby ČTK pro veřejnou správu V Hradci Králové dne
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza marketingového mixu firmy Agrotec a. s. Bakalářská práce Zuzana Schwarzová.
Současné prostředí v České republice pro víceúrovňové vládnutí RNDr. Josef Postránecký Ministerstvo vnitra.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2011 setkání RRLZ,
MUZEOEDU.CZ jako společná platforma edukačních pracovníků muzeí a galerií Mgr. Pavla Vykoupilová PERSPEKTIVY ČESKÉ MUZEJNÍ EDUKACE 10. – 11. května 2016.
Komunikace evropských záležitostí Současná komunikační politika EK: konkrétní nástroje a projekty Michaela Kozlová.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Překročili jsme Rubikon? Jsme již nezvratně na cestě od ústavů k poskytování služeb v běžné komunitě? 1.března 2011 Hradec Králové Individuální projekt.
© ABB Group November 15, 2016 | Slide 1 Spolupráce NNO a firmy Pohled dárce Magdaléna Steinerová, ABB s.r.o., Workshop,
Spolupráce organizací občanské společnosti na úrovni EU
Evropská družstevní společnost
Informační zdroje české veřejné správy
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Transkript prezentace:

EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě

PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura portálu Služby a komunikace Budoucnost EurActiv.cz Kontakty Závěr

PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Co je EurActiv.cz? EurActiv.cz je informační portál, který se snaží občany České republiky nezávisle a do hloubky informovat o politickém a ekonomickém dění v EU EurActiv.cz – šetří čas a zvyšuje informovanost – denně poskytuje zprávy a hlubší analýzy, shromažďuje odkazy související s danou problematikou Od května 2004 publikovaných 1200 článků, 70 analýz, 2700 odkazů

PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ EurActiv.com založený roku 2000, sídlí v Bruselu 3 jazykové verze (EN od roku 2000, FR od roku 2001 a DE od konce roku 2002) uživatelů měsíčně 50 % uživatelů tvoří instituce EU, poradenské společnosti a média

PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsahová struktura portálu denní zpravodajství seřazené do obsahových sekcí postoje relevantních aktérů odkazy rozřazené podle kategorií analýzy hlubší analýzy vypracované výzkumnými instituty a think tanky z ČR i ze zahraničí, státními institucemi apod. sekce ČR a EU fondy link dossiers newsletter bezplatný ový servis kontakty na EuroAktéry zviditelnění reklamních partnerů/EuroAktérů orientace ve spleti různých procesů v EU vyhledávání podle klíčových slov, jmen, názvů výsledky seřazené do kategorií archiv

PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Sekce denního zpravodajství Evropa dnes Podnikání v EU Ekonomika a euro Sociální politika Strukturální politika Zemědělství EU právní minimum

PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Služby a komunikace EurActiv.cz nabízí tyto formy spolupráce a komunikačních služeb: Reklamní partner získá možnost své prezentace a zviditelnění se na prestižním portálu flexibilní přístup reklamní partner portálu EurActiv.cz podpoří lepší informovanost občanů ČR, transparentnost a efektivnost společenství EuroAktérů, kvalitnější diskusi o EU Obsahový partner EurActiv.cz využívá informace od svých partnerů z oblasti médií, NNO, think tanků, institucí a obchodních asociací a zveřejňuje jejich komentáře a analýzy EuroAktér společenství EuroAktérů mohou tvořit: sdružení a asociace, NNO, regionální zastupitelstva, poradenské společnosti, velvyslanectví, ale i další organizace a společnosti, které jsou resp. chtějí byť aktivní v evropském kontextu

PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Komunita EuroAktérů

PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Budoucnost a plány Dlouhodobé plány uspokojit zvýšenou poptávku po informacích z dění v EU přinést evropské diskuse více do ČR Krátkodobé plány rozšířit nabídku informací o další obsahové sekce zvýšit počet denních zpráv navázat partnerství s firmami a organizacemi

PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Kontakty Šéfredaktorka: Tereza Marketing and Sales: Vladimír

Děkuji za pozornost! PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ