PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ ROZDĚLUJEME

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hlavní zásady obsluhy.
Advertisements

STOLNIČENÍ KAVÁRNY A KAVÁRENSKÉ HERNY
CHARAKTERISTIKA ·     je seznam nabízených pokrmů a příloh;   ·     svým vzhledem a obsahem reprezentuje provozovnu;       je reklamním a propagačním prostředkem.
Inventář na teplé nápoje
Výrobní střediska v závodech společného stravování
VY_32_INOVACE_11_ODV_645_Str
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, ROZDĚLENÍ
VY_32_INOVACE_10_GAS_586_Mel
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.09 SOU Obořiště
Druhy porcelánových výrobků a soupravy užitkového porcelánu.
Rozdělení sádrových modelů Autor: Alena Švejková.
SKLENĚNÝ INVENTÁŘ ROZDĚLUJEME NA   1. K PODÁVÁNÍ POKRMŮ
Gastronomická pravidla 2. část
Funkční řešení porcelánových nádob
Název školy Střední odborná škola Luhačovice
VY_32_INOVACE_11_ODV_651_Str
PODÁVÁNÍ HLAVNÍCH JÍDEL
VY_32_INOVACE_11_ODV_653_Str
Předmět: Stolničení Ročník: 2.
- je pevná sestava pokrmů, doplněná vhodnými nápoji, používaná k určité příležitosti. Bc. Daniel Vančura.
Předmět: Stolničení Ročník: 2.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY INVENTÁŘ NA PODÁVÁNÍ POKRMŮ
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ RAUT_PŘÍPRAVNÉ PRÁCE, STUDENÝ STŮL
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Technologie Ročník: III.
VY_32_INOVACE_11_ODV_647_Str
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
OBĚDY Příprava pracoviště Příprava na provoz:
charakteristika kovového inventáře
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.11 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
STRAVOVACÍ ZVYKLOSTI CIZINCŮ
Předmět: Stolničení Ročník: 1.
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ BANKETNÍ OBSLUHA Ing. PETRA ŠKRÁŠKOVÁ
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV - Stolničení Ročník:
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:
Inventář na úseku obsluhy, charakteristika
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_379 Ročník: 2.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, PŘÍBORY
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_384 Ročník: 1.
Raut.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_515 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_394 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_388 Ročník: 1.
Název školy Střední odborná škola Luhačovice
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Kvíz Kvíz
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
SLAVNOSTNÍ HOSTINY Postup podávání pokrmů a nápojů dle menu Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Tomáš Kratina. Dostupné.
Technika obsluhy – Příprava a obsluha rautu Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 –
Složitá obsluha míchání předkrmového salátu Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace.
Základy stolování. Vypracoval: Lukáš Karlík
OBSLUHA V DOPRAVNÍCH PROSTŘEDCÍCH Obsluha v letadlech Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Tomáš Kratina. Dostupné z Metodického.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
ZÁKLADNÍ INVENTÁŘ PRO STOLOVÁNÍ
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
RAUT II. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Pořadí pokrmů na jídelním lístku
Banketní obsluha Název školy SŠHS Kroměříž Číslo projektu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
VY_32_INOVACE_13_PRAKTICKÉ ČINNOSTI
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
OSTATNÍ HOSTINY III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Význam a zásady stolovania
Transkript prezentace:

PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ ROZDĚLUJEME   PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ ROZDĚLUJEME 1. NA PODÁVÁNÍ TEPLÝCH NÁPOJŮ   2. NA PODÁVÁNÍ POKRMŮ 3. NA SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ Bc. Daniel Vančura

PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ NA PODÁVÁNÍ TEPLÝCH NÁPOJŮ šálky a podšálky na kávu na kakao na čokoládu na moka kávu na čaj

konvice a konvičky velké konvice na teplé nápoje na čaj - 1,25 – 2 l – pro větší skupiny hostů, např.  rodinné snídaně. nižší a širší, s víčkem, 0,2 a 0,4 l. na kávu vyšší a užší, s víčkem, 0,15 a 0,3 l. na mléko a smetanu - jedno a víceporcové.

PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ NAPODÁVÁNÍ POKRMŮ TALÍŘE KLUBOVÝ (DO 30 CM) DĚLENÝ JÍDELNÍ (MASOVÝ 25 CM) POLÉVKOVÝ (23 CM)

talířek na snídaňové doplňky MÁSLOVÝ  (8 CM) dezertní (19 cm) MOUČNÍKOVÝ PEČIVOVÝ, KUVÉRTOVÝ (17 CM)

OSTATNÍ PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ NA PODÁVÁNÍ POKRMŮ teriny omáčníky PLOCHÉ MÍSY RŮZNÝCH TVARŮ hluboké mísy na ovoce, saláty

misky na kompoty a saláty cukřenky bujón šálky polévkové misky

· skladujeme ho v regálech, rozdělený podle druhu. OŠETŘOVÁNÍ PORCELÁNOVÉHO INVENTÁŘE ·          porcelánový inventář myjeme teplou tekoucí vodou příslušnými čistícími prostředky;   ·          skladujeme ho v regálech, rozdělený podle druhu.