EGO Michal Straka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Něco o nich První zakladatelé této nu-metalové skupiny jsou Michael Kenji Shinoda a Bradford Philip Delson. Bydleli poměrně blízko sebe v Agoura Hills,
Advertisements

Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
Unikátní metalová skupina
CO POSLOUCHAJÍ LETOŠNÍ DEVÁŤÁCI?
MP5 přehrávač MP5 přehrávač s 3 palcovým QVGA displejem. Vychutnejte si videoklipy, filmy nebo hudbu kdekoliv se budete nacházet.
Tereza Látalová.
GIOVANNI GABRIELI. VE ZKRATCE  Narodil se v Benátkách v roce 1557 a zemřel v tomtéž městě 12. srpna 1612  Byl to významná italský skladatel a varhaník.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
VYPRACOVAL: Filip Olejník
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
...JEHO ŽIVOT? Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
* 30. června 1981 – Jablonec nad Nisou je česká oštěpařka, světová rekordmanka, olympijská vítězka a držitelka světového rekordu v hodu oštěpem (výkon.
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
Rap Tereza Janderková.
Spice girls Nicolé Adamová.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta
Shakira.
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
ICT – 2 – 3 – 21 HV - Bedřich Smetana
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Čechomor.
Chtěla bych být jako… Zdenka Suchánková. Jako Tereza Kerndlová protože: Je hezká Umí zpívat.
Martin Dresler.  Hlavní město : Ottawa  Rozloha : km²  Státní zřízení : federativní konstituční monarchie  Počet obyvatel : 
Základní informace  Je to australská pop punková a pop rocková skupina  Pochází ze Sydney  Aktivní jsou od roku 2011  Členové: Luke Hemmings, Michael.
Project informační systém E-Shop Jméno: Michal Straka Třída: 2.IT Rok: 2011/2012.
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
Daniel Landa.
Daniel Landa v Praze.
DMX.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Zemřel nečekaně v předvečer svých osmdesátých narozenin..
Avril Lavigne JEDNA BLONDÝNA... JEDNA ZPĚVAČKA....
Tomáš Garrigue Masaryk
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Vytvořila: Anna Veselá
Majk Spirit Václav Švihálek.
Martin Malý Prima.
Pitbull.
PORADENSKÁ PSYCHOLOGIE. DNEŠNÍ TÉMATA: Poradenská psychologie(dále PPS) jako odborná profesní činnost Vztah PPS k jiným psychologickým disciplínám Poradenský.
Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
MLÁDÍ Narodil se 14. července 1939 v Plzni. V mládí se toužil stát malířem a po ukončení školní docházky se v Praze neúspěšně pokoušel o studium výtvarného.
 Hudba: Andrew Lloyd Webber  Text: Thomas Stearns Eliot -Praktická kniha o šikovných kočkách (Old Possum's Book of Practical Cats).  vydána v roce.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Petr Smetana, NÁZEV: VY_32_INOVACE_19_ Česká hudební scéna TÉMA:
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
Marie Curieová-Sklodowská
JAZZ A SWING V ČESKÉ HUDBĚ
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
P!nk.
O huse Klipart MS Office.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Justin Bieber.
FILIP SMIČKA Prezentace pod vedením Mgr. Barbory Pacalové
Michal Kavalčík (13.června1975 Český Těšín).
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 26/20
Ludovico Einaudi Monika Kupková.
Josef Škvorecký a Zdena Salivarová
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Fatboy Slim    /     
Francie v 1. polovině 17. století
Ten little indians.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

EGO Michal Straka

EGO (vlastním jménem Michal Straka) je slovenský rapper, který se narodil 8.11. 1983 v Lučenci. Jeho hudební kariéra začala v druhé polovině 90. let, kdy spolu s DJem Anysem založili skupinu Prízrak. Skupina ale neměla velký úspěch a proto se Ego rozhodl odjet do Kanady, odkud jej ale po roce vyhostili za vandalismus (graffiti). Po návratu na Slovensko se Ego opět věnoval rapu a v roce 2001 založil s Rytmusem a DJem Anysem skupinu Déjavu (později přejmenovanou na KONTRAFAKT)

Kontrafakt V této skupině vystupuje EGO, Rytmus a DJ Anys.Jejich první album bylo vydáno v roce 2003 s názvem E.R.A, v roce 2007 vydali album Bozk na rozlúčku a v roce 2013 Navždy. Se skupinou KONTRAFAKT vyhráli v roce 2004 cenu Nejúspěšnější slovenská skupina.

Sólová kariéra EGO vydával i svoje vlastní písně například Pre všetkých skutočných, Si sereš do huby a dalších třicet sedm songů. Ke své písni Žijeme len raz natočil a zveřejnil v roce 2012 videoklip na YouTube. Tenhle videoklip se okamžitě stal nejsledovanější Slovenské video. Na základě toho se tato skladba dostala do rádií kde se v říjnu (2012) stala číslem 1 v hitparádách.

DĚKUJI za pozornost DĚKUJI za pornost Tobiáš Čech PRIMA