Návštěva zoo Denisa Kukrálová. Malý Tomášek měl narozeniny. Přál si malou opičku. Maminka mu řekla, že opičku nedostane, protože je moc drahá a doma by.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Věty vedlejší příslovečné úvod
Advertisements

• V posledním víkendu o prázdninách jsme jeli do Českého Krumlova.
VY_32_INOVACE_ 01_ Lidé a čas
Lesní dny Lesní dny aneb za přírodou – Út Povídání o lese Těšíme se na Vaše zážitky z procházek lesem, houbaření Film na přání:
SPOLEČENSKÁ KRONIKA narozeninstarosty Ondřeje Na návsi Ondřejovy Lhoty se konala velkolepá oslava 27. narozenin místního starosty.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Medovníkový domček Perníková chaloupka
Všem lidem na celém světě přeji…
21. prosince :00 Aquapalace Praha Cena: ,-
Svatba.
Elektronická učebnice - I
Jsem vděčný za to, že mohu vytvořit toto přání, protože to znamená, že nejsem chudý... Jsem vděčný za to, že mohu poslouchat štěkot psů na ulici a cítit.
Začíná adventní čas roku 2008
Pohádka o vodníčkovi Vodníčkova rodina
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:Mgr. Petra Pláničková Název: VY_32_INOVACE_377_STAVBA VĚTY Téma: VĚTA JEDNODUCHÁ,
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Napsala:Daniela Krolupperová Ilustrovala:Lucie Dvořáková Zpracovala: Lucie Kydlíčková.
Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
O Karkulce Autor:František Šandor.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_232_2TR_CJ Autor: Mgr. Miroslava Ondrová.
Dopis od Boha.
Jenda jezdí moc rád k tetě a strýčkovi na návštěvu do malé vesnice, která se jmenuje Lhota. Je to nedaleko od jeho domova. Pěšky tam ale dojít nejde,
O perníkové chaloupce Bylo nebylo….
Červená karkulka Lucie Novotná.
Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.
PROJEKTOVÝ DEN GIMP.  o první hodině jsme se seznámili s našim dnešní tématem.  Téma projektového dne bylo,,Virtuální svět nebo realita´´.  Měli jsme.
Škola: Základní škola a Mateřská škola Nečtiny, Nečtiny 39 Název: VY_32_INOVACE_SADA02_ČESKÝ JAZYK_DUM02 Předmět: Český jazyk Ročník: 3. Klíčová.
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
Český jazyk 3.třída Tátova sbírka-práce s textem
ZŠ BUKOVANY U SOKOLOVA 20. a
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
Příběh Bylo jedno krásné místo na Zemi a jmenovalo se Šumava. A bylo tam ještě jedno krásné místo Lesní království. Rostlo tam hodně.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_209_ČJ 2 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Vlastní jména NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková.
Prezentace je určena k opakování učiva o rodinné oslavě.
N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí.
Lucinka a Martínek Upozorňujeme, že následující záběry jsou dojemné. (dojemnější dnes už bude jenom diskotéka s hity Michala Davida) (a pak až dojde jídlo)
Také ukládáš peníze do prasátka? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Jazyk a jazyková komunikace.Český.
Jméno autoraMgr. Stanislava Junková Datum vytvořeníříjen 2012 Ročník2. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a.
V chaloupce na kraji lesa. žila Karkulka. Jednou ji maminka poslala s košíkem plným dobrot, aby popřála babičce k narozeninám.
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Jestli chceš uskutečnit svůj sen, probuď se!
Školní rok 2013/ ZŠ Elišky Krásnohorské 10 Plzeň
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
90.
Označení materiálu:VY_32_INOVACE_19_Kocůrková
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Opakujeme druhy slov Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Začíná adventní čas roku 2008
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Metodický list: Slovní druhy 1. část
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police n. M.,
VY_32_INOVACE_19 19 Vím, co čtu IV. autor: Mgr. Jana Kobylková
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor:
Zájmena.
Pohádka. Před dávnými a dávnými časy,
Úderem 8. hodiny jsme vyrazili do ZOO
Šípková Růženka Trochu jinak.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Nejdřív jsme si ukázali, co kočička s pejskem do dortu všechno dali.
Transkript prezentace:

Návštěva zoo Denisa Kukrálová

Malý Tomášek měl narozeniny. Přál si malou opičku. Maminka mu řekla, že opičku nedostane, protože je moc drahá a doma by udělala nepořádek. Já chci opičku!!! Místo opičky půjdeme do Zoo.

Maminka vzala Tomáška do Zoologické zahrady. Potkaly mnoho krásných zvířat. Tomášek se některých i bál. POMOC !!!!

V zoologické zahradě objevil Tomášek obchod se zvířaty. Vyprosil si od maminky alespoň rybičky. Jupííí! Rybičky! Tak jdeme, Doma tě čeká oslava.

Když maminka s Tomáškem přišli domů, čekal na ně tatínek. Maminka přinesla dárky a všichni začali slavit. Hodně štěstí Tome!

Po oslavě šel Tomášek spát a vzpomínal na zážitky z celého dne.