Vzdělávání eGon Zajištění vzdělávání v eGovernmentu Jana Třísková 28. 4. 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Advertisements

Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
Strategie implementace
Statutární město Karlovy Vary
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Systém vzdělávání školitelů eGovernmentu Bc. Václav Melichar.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Analýza dopadu zákona č. 300/2008 Sb. do území JUDr. Kateřina Černá Ing. Václav Koudele.
Digitální mapa veřejné správy - Portál ÚAP MSK Zpracoval: Mgr. Tomáš Kupča Datum:
Benešov Seznámení s ELEVem Kontaktní osoby Zahájení činnosti eGON-Center únor 2009 Studentské prostředí ELEV Ukázka kurzu Czech POINT Administrátorské.
Setkání s poskytovateli sociálních služeb –
Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje Ing. Tomáš Vašica Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje.
Vzdělávání v oblasti základní registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu Mgr. Monika Pálková, odbor veřejné správy a eGovernmentu MV ČR.
AGENTURA V ROCE Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách  schválen usnesením vlády č. 85/2008  pilotní fáze 2008 – 2010  odbor.
Příprava na z. č. 300/2008 Sb. Příprava na dopad zákona č. 300/2008 Sb. na KÚ MSK Jana Třísková
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
eGovernment Informační systémy ve státní správě a samosprávě
Internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
Nové formy vzdělávání zaměstnanců ve veřejné správě
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
EGON Centrum a technologické centrum kraje Vysočina Petr Pavlinec, vedoucí OI KrÚ.
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
DATOVÉ SCHRÁNKY Mgr. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra pro veřejnou správu, informatiku, legislativu a archivnictví.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
Základní registry ve veřejné správě
Informace o zahájení realizace operačních programů Cíle 1 OP RLZ - Aktuální stav MV RPS, 12. ledna 2005 Ministerstvo práce a sociálních věcí, odbor řízení.
Krajská digitální spisovna Vazby mezi projekty 2 Vysvětlivky: TCK … Technologické centrum kraje eSpS … Elektronická spisová služba DUD …
Standard ISVS a weby KrÚ a MěÚ Jaroslav Svoboda Ministerstvo vnitra ČR.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Informace k dalšímu postupu v projektech e-Governmentu Zpracoval: Ivan Ivanov, Alois Slovák Datum:
Úvod do eGovernmentu 1 Počet proškolených Seminář k informačnímu systému datových schránek počet termínů prezenčního školení pro zaměstnance KÚ11 počet.
Profil manažera vzdělávání EGON centra VS Benešov,
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
Interaktivní personální portál
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
Pardubice Zákony  Zákon č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů publikován ve Sbírce zákonů ,
Debyrokratizace státu a redukce administrativní zátěže - Personální audit ministerstev a dalších státních úřadů - Konec obíhání úřadů – soustředění souvisejících.
Individuální projekty MZ Globální granty Porada hlavních sester ČR Lékařský dům.
Strategie Smart Administration David Zeisel Odbor programového řízení Ministerstvo vnitra ČR
Městský úřad Nový Bydžov eGon centrum ORP Nový Bydžov Ing. Martin Kořínek Bc. Ondřej Neuman.
Seminář pro organizace zřizované krajem Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji 19. a KrÚ Pk, sál Zastupitelstva Pk 9:00 hod.
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář k výzvě OP LZZ č. 89 – Zvýšení kvality řízení, financování a good governance v úřadech.
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 11 Porada Ministerstva vnitra se zástupci krajských úřadů, Kanceláře veřejného ochránce práv, Svazu.
Seminář k „Výzvě na technologická centra a elektronické spisové služby“ Oblast podpory: 2.1 Zavádění ICT v územní.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb Mgr. Ivana Stráská.
17. září 2015:  Plzeň - Magistrát Města Plzně, od 9 hod do 17 hod 21. září 2015:  Jihlava - Krajský úřad Kraje Vysočina, od 9 hod do 17.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Informační schůzka k 1.výzvě pro předkládání projektů pro roční program 2012 Evropského uprchlického fondu Praha 11. října 2012 Evropský uprchlický fond.
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
Systém základních registrů. Zákony a nařízení vztahující se k problematice základních registrů Zákon č.111/2009 Sb. o základních registrech v aktuálním.
EGovernment a související projekty Brno KrÚ JMK.
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář k výzvě OP LZZ č. 40 – Vzdělávání v eGon Centrech krajů a obcí s rozšířenou působností Oblast.
DATOVÉ SCHRÁNKY Ing. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra pro veřejnou správu, informatiku, legislativu a archivnictví.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Výzva OP VVV 02_16_032 Budování kapacit pro rozvoj škol II.
Krajský úřad Ústeckého kraje 9. února 2009
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Implementace SCLLD FRÝDLANTSKO 2030
I. Setkání se starosty obcí
Transkript prezentace:

Vzdělávání eGon Zajištění vzdělávání v eGovernmentu Jana Třísková

Vzdělávání eGon Jana Třísková,

Vzdělávání eGon Jana Třísková, Profil manažera vzdělávání EGON centra Znalost práce s PC Pedagogické dovednosti Organizační dovednosti

Vzdělávání eGon Jana Třísková, pilíře vzdělávání školitelů eGovernmentu Kurz „Práce s výukovým prostředím ELEV“ (proběhl v lednu) Kurz „Pedagogické minimum pro školitele eGovernmentu“ (proběhl v únoru) Školení funkcí a služeb eGovernmentu –„Práce s portálem Czech POINT“ (proběhlo v lednu) –„eGovernment z hlediska zákona č. 300/2008 Sb.“ (bude v květnu – Datové schránky a konverze dokumentů)

Vzdělávání eGon Jana Třísková, Akreditace školitelů u Ministerstva vnitra Po absolvování výše zmíněných školení bude Institut akreditovat školitele u Ministerstva vnitra Školitelé budou požádáni o kontaktní údaje a o vyplnění podkladů pro akreditaci – akreditačních dotazníků Obnovení akreditace probíhá 1 krát za 3 roky

Vzdělávání eGon Jana Třísková, LMS ELEV připraveny regionální moduly LMS ELEV následně rozeslány přístupové údaje

Vzdělávání eGon Jana Třísková, Výzva Odbor strukturálních fondů vyhlásil výzvu č. 40 pro předkládání IP v rámci OP LZZ v oblasti podpory Posilování institucionální kapacity a efektivnosti veřejné správy – zajištění vzdělávání v eGovernmentu. Příloha č. 1 výzvy číslo 40 – Popis projektu eGovernment v krajích a obcích s rozšířenou působností („Systém vzdělávání v eGovernmentu“) Termín výzvy: do

Vzdělávání eGon Jana Třísková, Výzva – cílové skupiny eGon centrum kraje zajištění školení pro: –vlastní úředníky, vlastní zaměstnance, –členy zastupitelstva kraje, –zaměstnance krajem zřizovaných organizací. eGon centrum ORP zajistí školení pro: –vlastní úředníky, vlastní zaměstnance, –členy zastupitelstva ORP, –zaměstnance zřizovaných organizací. –Dále pak spádově úředníky obcí základního typu a úředníky obcí s pověřeným obecným úřadem, členy zastupitelstev těchto obcí a zaměstnance jimi zřizovaných organizací.

Vzdělávání eGon Jana Třísková, Realizace vzdělávání Školení v rozsahu od 2 do 8 hodin Minimální rozsah proškolených na jeden kraj či ORP ve 3 letech je člověko/dnů Vzdělávací činnost je vázána vzorovými vzdělávacími programy poskytnutými IMS

Vzdělávání eGon Dotazy, diskuse Kateřina Haferníková, Jana Třísková