Seminář školních metodiků prevence okresu Liberec 15.11.2006 Kateřina Gruntová, DiS.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
a spolupráce Libereckého kraje v projektu IQ Industry
Advertisements

Ing. Stanislava Správková
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
Oddělení mládeže a sportu
Ing. Stanislava Správková
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Rozvoj sociálních služeb v Moravskoslezském kraji Vize Moravskoslezského kraje: Partnerstvím zadavatelů.
Protidrogová politika v EU a v ČR Blanka Korčišová Viktor Mravčík Jůnův statek
Setkání s poskytovateli sociálních služeb –
Prevence rizikového chování a situace v Moravskoslezském kraji
 zastupitelstvo,  rada,  hejtman  ředitel krajského úřadu.
„Budování rozvojového partnerství za účelem posílení kapacity při plánování a realizaci programů v kraji Vysočina“
Odborné školství a další vzdělávání v Libereckém kraji KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 10. listopadu 2011.
Konference Financování protidrogových služeb LK Kateřina Gruntová, DiS. Krajská protidrogová koordinátorka.
Okresní setkání metodiků prevence Kateřina Gruntová, DiS.
AGENTURA V ROCE Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách  schválen usnesením vlády č. 85/2008  pilotní fáze 2008 – 2010  odbor.
Krajské zřízení Přednáška M. Horáková.
Zvýšení kvality řízení KÚPK aktivita A3 Informační strategie Analýza Workshop
PRIORITY ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ LIBERECKÉHO KRAJE v návaznosti na globální granty RNDr. Robert Gamba vedoucí odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu.
lenové NSZM ČR: Členové Služby pro členy NSZM ČR  Semináře a školení pro koordinátory PZM a MA21 Boskovice, říjen 2004 Chrudim, červenec 2004.
Minimální preventivní program školy
Transformuje Kraj nebo kraj ?
1 Plánování rozvoje sociálních služeb v ČR a další perspektivy jeho vývoje Zlín
Státní správa Petr Machala.
Studium pro školní metodiky prevence
Prevence sociálně patologických jevů a MŠMT
Prevence rizikového chování a informace k dotačnímu titulu v MSK Ing. Jan Broda, Odbor školství, mládeže a sportu, KÚ MSK.
Projekt Zdravé město a místní Agenda 21 Ing. Soňa Krátká
Informace o stavu přípravy střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období 2008 – 2011 informační seminář k PLÁNOVÁNÍ ROZVOJE.
Bezpečně v kyberprostoru Jihlava 19. – projekt zaměřený na omezení rozšiřování nebezpečných počítačových jevů.
RODINNÁ POLITIKA Rodinná politika na úrovni krajů a obcí, Metodické „doporučení“ MPSV ČR, 2008) souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny podpora.
Mgr. Zuzana Jentschke - Stőcklová náměstkyně ministryně Sekce pro sociální a rodinnou politiku 10. dubna 2014.
Územní správa a samospráva RNDr. Oldřich Hájek, Ph.D.
Ústav pedagogických věd Mostní Zlín Tel: Fax:
Projekt „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ a jeho výstupy Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji na období.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Klíčové aktivity realizované v Pardubickém kraji Pardubice, dne
Projekt Zvyšování kompetencí vedoucích pracovníků škol a školských zařízení Libereckého kraje v oblasti řízení a personální politiky I CZ.1.07/1.3.00/
1 P rimární prevence v Ústeckém kraji Konference „Prevence kriminality v Ústeckém kraji “ 19. listopadu 2008 Krajský úřad Ústeckého kraje.
Sociální služby a Projekt Zdravý kraj v Jihomoravském kraji J.Drbal, V.Kytnerová, K.Zouharová Plánování rozvoje sociálních služeb Dobrá praxe zdravých.
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
 Evropský sociální fond  Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost  Doba realizace projektu: –
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji a jeho návaznost na plány komunitní plány na místní úrovni setkání k zahájení tvorby Komunitního.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Ing. Aleš Průša. Co bylo na počátku ? Primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci Společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Setkání s hejtmanem. Setkání s vedením Středočeského kraje a zástupci Krajského úřadu Dne ve 13,00 hodin v budově KOKOSU proběhne setkání starostů.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
1 Informace o činnosti MŠMT v oblasti PPRCH Malenovice, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.: +420.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
Metodická porada – Program prevence kriminality na rok Krajský úřad Libereckého kraje.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Metodická pomoc obcím Porada se starosty obcí Pardubického kraje
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Vodohospodářské aktuality
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
Metodické centrum pro výstavbu a rekonstrukci knihoven
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
Analýza současného stavu institucionálního zajištění péče o ohrožené děti. [online] [cit ]. Dostupné z www: .
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
Porada s pracovníky školství obcí s rozšířenou působností
Katalog sociálních služeb Ústeckého kraje
Úloha kraje v síťování sociálních služeb
5. AT seminář Libereckého kraje Malá Skála 29 – 30/
Mabistrát hlavního města Prahy
Ing. Stanislava Správková
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Aktuální informace z odboru strategického rozvoje Milan Filip 25. 5
Transkript prezentace:

Seminář školních metodiků prevence okresu Liberec Kateřina Gruntová, DiS.

Obsah Protidrogová politika Krajský protidrogový koordinátor Krajská protidrogová komise Místní protidrogový koordinátoři

Zastupitelstvo Libereckého kraje Rada Libereckého kraje Protidrogová komise Rady Libereckého kraje Pracovní skupiny Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Odbor zdravotnictví Odbor sociálních věcí, bezpečnosti a problematiky menšin

Krajský protidrogový koordinátor Vymezení základní agendy  zajištění komunikace s RVKPP  metodické vedení a spolupráce s místními protidrogovými koordinátory obcí s rozšířenou působností III. stupně  spolupráce a metodické vedení poskytovatelů služeb  spolupráce s klíčovými institucemi v kraji  participace na dotačním řízení státních orgánů  mapování drogové scény v kraji (sběr dat)  odpovědnost za přípravu strategických dokumentů kraje pro oblast protidrogové politiky  administrace dotačních či grantových programů resortu  prezentace aktivit protidrogové politiky v kraji

Protidrogová komise Rady Libereckého kraje Komise je zřízena jako iniciativní a poradní orgán RK pro oblast protidrogové politiky, zejména plní úkoly, kterými jí pověří RK, jíž se ze své činnosti odpovídá. Jejím úkolem je koordinovat a navrhovat veškeré aktivity v oblasti protidrogové prevence.

Děkuji za pozornost Kateřina Gruntová, DiS. krajský protidrogový koordinátor Krajský úřad Libereckého kraje Odbor sociálních věcí, bezpečnosti a problematiky menšin U Jezu 642/2a Liberec 2 tel.:

11. patro