PŘEDVÁNOČNÍ VEČÍREK JIŽ TUTO SOBOTU 8. 12. OD 18:00, tj. od šesti hod.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jen se dívej na ptáčky 1. Jen se dívej na ptáčky, jejich přání Bůh zná, ty jsi víc, nežli oni, říká Pán. Ref: Nezoufej, neboť tvůj život má ve svých rukou.
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
60.výročí vzniku psychiatrické léčebny v Bohnicích → Historie → Proč tu jsme → Nejslavnější lidé v léčebně → Kdy a kde bude oslava → Plány do budoucna.
Farma:ztracená ovečka. Tak toto jsou naše ovce: Ale co to?Kde je naše nejoblíbenější ovečka!!Prosím pomož nám jí najít!
Beckiland Firemní párty.
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Pro úspěšnost loňské rodinné dovolené se psy (nejen Saarloosy), si Vás dovoluji pozvat k zopakování této akce.  Termín : od soboty do  Místo.
Den Země Dvaadvacátého dubna lidé na celém světě opět oslaví Den Země - svátek naší modré planety. Svátek to není příliš starý, daly mu vzniknout studentské.
Číslo v digitálním archivu školy
SOUČASNOST A BUDOUCNOST NAŠEHO SLUNCE
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
NZDM KLÍDEK PROSTOR PRO, o. s. Tým sociálních pracovnic
Život.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Co je to rovná daň? Žďár nad Sázavou, Třebíč, Ivo Strejček poslanec Evropského parlamentu ODS.
Slovesný vid Dokonavý nedokonavý.
VY_32_INOVACE_ 02_ Lidé a čas
TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň.
Projekt Volunteering. Projekt Volunteering byl založen 14. září 2009 Asociací pro podporu vzdělání jako projekt Univerzitního centra Na Baště, Na Baště.
T Ř ÍDNÍ SRAZ - RuInY 2007 Zdravím Vás vážení spolužáci, kamarádi, přátelé,studenti, zaměstnanci, podnikatelé, občané, opilci, flákači!:o) Ministerstvo.
Tradiční Ruské výrobky.
Z pohádek.
VÁNOČNÍ TAJEMSTVÍ Zpívá Hana Zagorová a Petr Rezek.
Ahoj jmenuji se Art a právě jsem se narodil.Jak by ses o mě uměl starat?? Tak to jsem já..!! POKRAČOVAT.
Zima. V obalu od mléka obarvená voda potravin. barvivem,…dozdobení zimních staveb.
JEŽÍŠKU—MÁM PŘÁNÍ.
KDYŽ TĚ CHVÁLÍM, KDYŽ SE ZTIŠÍM, JÁ VÍM, TY SÁM JSI BŮH,
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
Meluzíni, Meluzínky, Meluzíňata – bývalí, současní i budoucí dříve než na nás přijde zimní spaní je tu zase hradní hraní LP 2009 Od pátku 30. října do.
Jakub Hanslík můžeme si psát s kamarády můžeme navázat nové kontakty můžeme sdílet své pocity, příhody … můžeme si tam zahrát i hry. máme.
KrkonošeKrkonoše Přestěhovali jsme se do našeho nového domu v Krkonoších. Bože, jak je zde krásně! Už se nemohu dočkat až majestátné horské vrcholy pokryje.
Život.
Rybník Horní Zástava u Sedlice lidově zvaný Pila podle Pilského mlýna na hrázi. Zde jsme nalezli nový domov v lesích mezi lesy Křídlí a Hradec. Rybník.
MILUJI TĚ MILUJI TĚ PANE, MILUJI TĚ MNOHEM VÍC,
Krkonoše.
Kdo jsem Zdenka Suchánková Jsem pátá zleva.
Pár vtípků.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
Good lidičky X) Naďa Štálová Nelinka X) Můj milovaňoučkej pejsánek Nelinka…. Už jí máme šest let… A je vidět že se u nás má dobře….
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_364_Věta příslovečná AUTOR: Mgr. Markéta Lyková ROČNÍK, DATUM:
M I S S I O N R E P O R T by Mr. Johnny (photo documentation) Jimmy Frost (text presentation)
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
ČÍSELNÉ SOUSTAVY.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Nic není tak snadné ale zároveň tak nedůstojné člověka jako klamat v lásce.
Otázky pro skupinový koučink PhDr. Milada Blažková 2014
Pátek Pátek to je slavný den To tam všichni dojedem Tam budeme jísti, píti Místní zdroje pokoušeti Hamu a papu ze společných zásob Bumbání možno.
Milá spolužačko, milý spolužáku! Vzpomeneš si ještě na doby, kdy jsme byli všichni na jedné lodi?
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
Úřední hodiny Obecního úřadu Březnice: Tel: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek –
Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák.
Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě,
Žákovský parlament – I. stupeň
Czech club in Birmingham
KURÝR (terminál Klecany-Zdibsko)
Use notes when more than one sentence!!
POU.
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
Noc ve škole – Zúčastněte se.
Zeměpisné skrývačky 3 Starý habr novému porostu uvolnil místo.
Krkonoše.
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
Slovesa Název školy: Základní škola Zaječí, okres Břeclav
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
PANDAMENT.
Otázky pro skupinový koučink PhDr. Milada Blažková Únor 2013
Výstavba „Multisportovního centra“ březen – duben 2019
Krkonoše.
Transkript prezentace:

PŘEDVÁNOČNÍ VEČÍREK JIŽ TUTO SOBOTU OD 18:00, tj. od šesti hod

O běžkování před Vánocemi si už asi jenom necháme zdát. V nadcházejícím víkendu má ale stále spousta lidí díru a tak to úplně vyzývá k uspořádání té „MĚŠŤÁCKÉ“ PŘEDVÁNOČNÍ AKCE.

ČILIŽE: Všichni ti, kdož máte čas a chuť se před Vánocemi vidět, popovídat si o časech minulých, přítomných a budoucích, kdo si chcete tu zapět, tu zahrát, kdo si zkrátka chcete upevnit sociální vztahy, jste srdíčkově zváni na Předvánoční večírek (jako náhražku za předvánoční běžkování :o)) a to do starého známého KLÍDKU. Pro koho: pro všechny lidi dobré vůle, … i pro pardubičáky :o) S sebou: čajíčky a jiné dobré pití, dobrůtky (cukroví být ještě nemusí :o), hudební nástroje, hry rozmanitého druhu, a pro ty kdo chtějí ještě víc, tak i spacoška a medvídka na spaní. Program: Celkový program večírku je čistě na nás, jde jen o to, jaký hovadiny vymyslíme.

Pro přehled toho, kdo to zařizuje, teda JÁ, se prosím průběžně do soboty do rána hlaste na známou adresu a nebo na tel.: !!! nebo Podle počtu zájemců budeme ve zmíněném Klídku, při menším počtu lidiček se přesuneme do menších prostor, př. našeho privátu (koupila jsem početnou čajovou soupravu :o))

TO JÁ JEN ABYSTE NEZAPOMNĚLI, JAK VYPADÁ ZIMA S BÍLOU PEŘINOU :O) PS: Zvadlo je vyrobeno v rychlosti bez speciálních efektů. Když tak si je tam dodělejte :o)