Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

T Ř ÍDNÍ SRAZ - RuInY 2007 Zdravím Vás vážení spolužáci, kamarádi, přátelé,studenti, zaměstnanci, podnikatelé, občané, opilci, flákači!:o) Ministerstvo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "T Ř ÍDNÍ SRAZ - RuInY 2007 Zdravím Vás vážení spolužáci, kamarádi, přátelé,studenti, zaměstnanci, podnikatelé, občané, opilci, flákači!:o) Ministerstvo."— Transkript prezentace:

1 T Ř ÍDNÍ SRAZ - RuInY 2007 Zdravím Vás vážení spolužáci, kamarádi, přátelé,studenti, zaměstnanci, podnikatelé, občané, opilci, flákači!:o) Ministerstvo za zábavu, chlast a udržování dobrých kamarádských vztahů se jednomyslně shodlo, že pro osvěžení výše zmíněných hodnot bude uspořádána zcela nová, výjimečná, nikým nečekaná a všemi očekávaná akce pro elitu národa, jež složila zkoušku, která je propašovala za hranice inteligence v roce 2005 na GFMP!!! DÁLE ČTĚTE DŮLEŽITÉ, ZÁVAZNÉ INFORMACE PRO HLADKÝ PRŮBĚH A KRÁSNÉ ZÁŽITKY!! Ruiny jsou pracovní název velkého sídla Melounů v Panské Habrové! Proč Ruiny vám dojde na místě;) Přesnou polohu najdete na konci prezentace v podrobném plánku

2 T Ř ÍDNÍ SRAZ - RuInY 2007 DATUM! Bylo dlouhodobě dopředu vyhodnoceno jako nejvýhodnější pro všechny! Víkend: 15.9.-16.9. Čas: po 12-té hodině se můžete začít sjíždět! Dotazy,pomoc na mob: 724508057 CO SEBOU?: spacák, karimatka výhodou(ale bude zajištěné hromadné letiště), PŮLLITR, občerstvení se meze nekladou, DOBROU NÁLADU!!!! Z toho ste určitě pochopili, že přespání je možné a taky žádané, je wopruz když vždycky někdo zmizí ještě večer. Nemáte přece kam pospíchat… PŘIJE´DTE SI ODDECHNOUT NA JEDEN VÍKEND MEZI DOBRÉ KAMARÁDY!!! Už teď se těším na vaše xichtíky!! Doprava na místo: Rychnovákům doporučuju kolo! Ostatní jsou určitě organizačně schopní a dokážou se domluvit s těmi kterým bude zajištěn odvoz! např. Bolek už se předem nabídnul že se pro skupinku lidí, kteří např. počkají na autobusáku a zavolají,rád otočí autem! Na víc není problém dojít skupinově pěšky je to tak 40 min chůze. Je to hezká vycházka a aspoň si uděláte chuť na pifko a na jídlo…to se dostáváme k další podstatné věci! Jídlo pití: Není snad většího problémů na našich akcích!! Proto následná organizace!! PITIVO!! Bude zajištěné pivo!! ----Nahlašte se kdo bude pít!----když vás bude hodně bude malej sud.----když málo budou nám holt muset stačit lahváče!! Plus budou zajištěny nějaké nealko limo, minerálky… JÍDLO!! Budou zajištěny stejky (možnost vepřové i hovězí) Kolik chcete je to na vás, Ale opět si je musíte předem nahlásit! Jaký a počet!! Chleba, hořčice, kečup bude… UPOZORNĚNÍ PRO OSTATNÍ LABUŽNÍKY: Cokoli vás napadne jako občerstvení je samozřejmě vítáno, ale to všechno už je ve vaší režii a z vašich dotací…. Pivo se rozpočítá mezi alkoholiky, kdo si objedná stejky bude platit snězené stejky! Cena je tedy pro suchánky a prázdný papule 0Kč!! Za chalupu se nic platit nemusí,když nic nerozbijeme! Po dočtení nečekejte ani minutku a objednávejte pivo, steak, hlašte účast(popř.dostatečnou omluvu neúčasti)na můj mail: xmeldax@centrum.cz

3 Profesionální navigace


Stáhnout ppt "T Ř ÍDNÍ SRAZ - RuInY 2007 Zdravím Vás vážení spolužáci, kamarádi, přátelé,studenti, zaměstnanci, podnikatelé, občané, opilci, flákači!:o) Ministerstvo."

Podobné prezentace


Reklamy Google