Enviromentální výchova na zahradnických školách

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_ 2.5 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Textový editor – odkazy (obsah, rejstřík) Typ:
Advertisements

Práce s literaturou – odborná literatura Zpracování jednotlivých kapitol Odborné lektorské posouzení : Dendrologie: RNDr. Jana Möllerová, CSc. Školkařství:
Číslo projektu:  CZ.1.07/1.5.00/ Název VM: Okrasné rostliny Kód VM:
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola: Střední.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Vladislav Michl
Environmentální výchova v zemědělských a zahradnických školách CZ.1.07/1.1.00/ Učebnice Ekologie a ochrana životního prostředí.
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
Učebnice Ochrana zahradních plodin
VYUŽITÍ ICT PŘI TVORBĚ DUM
Elektrotechnika v hodinách anglického jazyka
Učebnice Ekologie a ochrana životního prostředí
Zpráva pro poradní sbor Aktivita 05 Učebnice květinářství.
Práce s tabulkou v Excelu 2010
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Zpráva pro poradní sbor Aktivita 05 Učebnice květinářství.
Učebnice VINOHRADNICTVÍ Číslo aktivity: 3 Název klíčové aktivity:
Vzdělávací technologie 2 Tvorba jednoduchých webových stránek Martin Böhm (L06514)
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace a informační gramotnosti I/2
Tvorba prezentace Rozložení snímků Vkládání obrázků do snímků
SO – studijní opora podpora výuky BSe a DSe LS2012
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_254.
MS Excel Formátování tabulek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Zahradník.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_244.
Environmentální výchova v zemědělských a zahradnických školách CZ.1.07/1.1.00/ Učebnice Ekologie a ochrana životního prostředí.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_251.
Práce s tabulkou v Excelu 2010
Zadání samostatné práce SP3 Historie počítačů. CÍL a Úkol Vyhledat informace na internetu Téma je Historie počítačů Napište referát na minimálně 1stranu.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_252.
INFORMATIKA 9 MS Excel I. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 7 Jak má vypadat textový dokument III2 - I7- 16.
Prezentace Ing. Miluše Sedláčková.
METODICKÝ SEMINÁŘ Psaní závěrečné práce STUDIJNÍ PROGRAM: U Č ITELSTVÍ VŠEOBECN Ě VZD Ě LÁVACÍCH P Ř EDM Ě T Ů.
Didaktika geografie.
JAK NA MALOVÁNÍ ZÁTIŠÍ V PC
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Pavel Skopal Název prezentace (DUMu): Trvalky sukulentního charakteru Název sady:Pěstování trvalek (pro 1. ročník,
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_040.ICT.34 Tvorba webových stránek – web a databáze.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S3_08.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Pavel Skopal Název prezentace (DUMu): Letničky Tématická oblast:Pěstování letniček a dvouletek Ročník:1. ročník Číslo.
„Cesta k udržitelnému rozvoji Vsetínska“ Projekt CZ0109 Modul č. 5 EKOMAPA VALAŠSKA PŘÍRODA VALAŠSKA.
Název prezentace (DUMu): Trvalky kvetoucí v létě A - C
Název prezentace (DUMu): Hlíznaté rostliny E-G
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Název prezentace (DUMu): Cibulnaté rostliny G - H
Název prezentace (DUMu): Trvalky
Název prezentace (DUMu): Trvalky kvetoucí v létě D - G
Institut Celoživotního Vzdělávání
Název prezentace (DUMu):
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Tvorba webových stránek - tabulka
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Inovace v rozvoji zahradnických oborů obor zahradnictví
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Samostatné semestrální zadání v předmětu
Teplo Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_01_32.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_276_ČJ8
Název prezentace (DUMu):
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
PROJEKT ZAHRADA SNŮ práce ve dvojicích
Samostatné semestrální zadání v předmětu
Tržní květinářství.
Využití sociálních sítí v komunikaci organizace
Číslo projektu dum.KVĚTEM 0.7 Název školy Předmět Květinářství
Květinářství obecné - úvod
Číslo projektu dum.palmy1/1 Název školy Předmět Květinářství
PROJEKT ZAHRADA SNŮ práce ve dvojicích
Transkript prezentace:

Enviromentální výchova na zahradnických školách

Aktivita 05 učebnice květinářství

Garant: ing. Miroslav Malý Lektoři: ing. Miluše Šebestíkova ing Garant: ing. Miroslav Malý Lektoři: ing. Miluše Šebestíkova ing.Věra Nachlingerová ing. Rudolf Votruba Ing. Pavel Matiska

Hodnocení současné učebnice: Velmi mnoho textu Nevýrazné členění Málo barevných obrázků Chybí odkazy na Web Chybí příklady použití Zajímavosti

cíl učebnice: učebnice se zaměřením na věkovou skupinu střední školy učebnice by měla být stručnější a přehlednější v textu má umožňovat samostatnou práci studentů s textem bude obsahovat fotografie základních pěstovaných druhů květin

cíl učebnice: odborný text bude strukturalizován na základní učivo a učivo doplňkové a rozvíjející vytvoří se skupiny rostlin s podobnými nároky nebo s podobným způsobem pěstování před každou skupinou se zhodnotí význam podmínek a jejich úpravy pro získání konkurenceschopného zboží

Vzhled a členění učebnice: formát A5 a bude rozdělena do dvou dílů první díl bude věnován skleníkovým květinám; bude mít obecný úvod do skleníkového pěstování květin, kapitoly věnované květinám okrasným listem a okrasným květem, kulturám k řezu a zahraničnímu obchodu s květinami druhý díl bude věnovaný kulturám pro venkovní pěstování, květinářským cvičením a slovníčku odborných názvů; oba díly budou mít svou obecnou část a svůj rejstřík

Vzhled a členění učebnice: u každého popisu základních druhů bude vyobrazení rostliny – určuje počet stránek učebnice se bude také soustředit na rostliny s nízkými nároky na teplo nebo na technologii šetřící energii – zadaní projektu

Současný stav zpracování: Ing. Malý - všeobecná část květinářství Ing. Šebestíková - hrnkové květiny Ing. Nachlingerová – balkónové květiny Ing. Votruba - květiny k řezu Ing. Matiska - trvalky