ANIMACE V PowerPointu 2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PowerPoint Založení nového souboru .pptx Tlačítko Office, Nový
Advertisements

Pomůcka pro tvorbu prezentací závěrečné a diplomové práce
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
Jak tvořit prezentace?. Při tvorbě prezentace dbáme na pár základních pravidel.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Obsah: Vytvoření nového souboru Seznámení se šablonou,výběr prázdného dokumentu Vložení krátkého textu, obrázku Uložení souboru Uzavření souboru Kontrola.
Výpočetní technika Akademický rok 2011/2012 Letní semestr Novák Petr
Veronika Lexová. - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky.
Power Point– pracujeme se snímky
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.06 Téma: PowerPoint Číslo.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Jak vytvořit vlastní prezentaci ?
PowerPoint. PowerPoint Co je to PowerPoint? Program PowerPoint slouží k tvorbě prezentace. Pracuje se zde s tzv. snímky. Každý snímek tvoří jednu obrazovku.
VLASTNOSTI TROJÚHELNÍKŮ
Power Point– správa prezentace
Animace v PowerPoint u Ročník: 7 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: PowerPoint - animace Ověřeno ve výuce: 1.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Práce s textem v objektech prezentace Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Microsoft Powerpoint Microsoft Word.
FORMÁT PÍSMA V MS Word 2010.
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Moderní učitel.
Power Point– popis prostředí
Práce s textem (Word 2010)-kopírování
Milý Ježíšku, k Vánocům bych si přál/a…
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Přechody a animace VY_32_INOVACE_7C21. Pravidlo Důležitý je obsah prezentace, přechody a animace mají být příjemným, nikoliv rušivým doplňkem! Nekombinovat.
SOUČET (SUMA) V MS Excel Tvůj úkol K vytvořené tabulce výšek chlapců a dívek (List1) přidej sloupec součtu výšek chlapců a dívek. Graficky uprav.
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ V PowerPointu Jak vložit obrázek? Klikni na kartu Vložení Poté klikni na položku Obrázek.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
Jméno autoraZdeňka Sudová název projektuModernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ číslo šablonyIII/2 Inovace.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet MS Explorer – oblíbené stránky VY_32_INOVACE_03 Sada 12 Základní.
VKLÁDÁNÍ HUDBY V PowerPointu 2010.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
PRŮMĚR V MS Excel Tvůj úkol K vytvořené tabulce výšek chlapců a dívek (List1) přidej sloupec průměrné výšky chlapců a dívek. Graficky uprav.
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ, KLIPARTŮ, OBRAZCŮ
MINIMUM MAXIMUM V MS Excel Tvůj úkol V souboru výšek chlapců a dívek vytvoř kopii Listu1 a přejmenuj ji na min_max. Z tohoto listu odstraň graf.
Animace Příběh vítězství Strom života
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 3. ročník oboru.
Autor:Mgr. Martin Ošmera Téma:Obrázek v PowerPoint 2010 Číslo materiálu:ICT2_17-40 Předmět:Informatika Věková skupina:2. stupeň ZŠ Anotace: Prezentace.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 7– KLIPART V PREZENTACI. Název školy:
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 2– NOVÁ PREZENTACE. Název školy:
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 4– POWERPOINT – PRÁCE S TEXTEM Název školy:
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 13– ZVUK V PREZENTACI. Název školy:
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 17– PŘECHODY SNÍMKŮ V PREZENTACI. Název školy:
PowerPoint – animace VY_32_inovace_01_infpoweranimace_07
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 11– WORDART V PREZENTACI. Název školy:
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 6– TVARY V PREZENTACI. Název školy:
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 3– POWERPOINT - SNÍMKY Název školy:
PowerPoint.
Animace v aplikaci PowerPoint 2007
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 16– ROZŠIŘUJÍCÍ EFEKTY V PREZENTACI Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín, příspěvková.
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 15– EFEKTY V PREZENTACI. Název školy:
Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_3_13_20 Vložení I.   Najdi záložku „vložení“. Vlož libovolný obrázek. Nastav jeho výšku na 5cm. Uprav ho tak, aby s ním.
5 tipů pro zjednodušení práce
Pixlr Online Editor.
Prezentace v Power Pointu
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Název: VY_32_INOVACE_ICT_7B_12B Škola:
Transkript prezentace:

ANIMACE V PowerPointu 2010

Proč používat animace? HALÓ TU SEM SE DÍVEJ  Potřebujeme-li upoutat pozornost na konkrétní místo prezentace je velmi vhodné použít animaci. TU JSEM TADY TADY JSEM

Jak přidat animaci? Vyber si text, obrázek, klipart či jiné místo, který chceš animovat a označ jej kliknutím. třeba Klikni na kartu Animace Poté klikni na vybraný typ animace. Rozvinovací šipkou můžeš přejít na další typy animací.

Můžeš také nastavit různé možnosti animací. Podokno animací ti umožní je přeuspořádat a další možnosti nastavení. Klikni na položku Možnosti efektu

Tvoje práce? Doplň svou prezentaci o stádiích vývoje žáby textem a použij také různé druhy animací.

Vytvořila Mgr. Silvie LUKŠOVÁ