QQT, s.r.o. Mgr. Ilona Čtvrtníková Telefon: 605 804 729 Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
Advertisements

Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
RVP a jejich transformace do školních vzdělávacích programů
Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. Jeseník
Pravidla tvorby a financování sítě sociálních služeb v Královéhradeckém kraji a jejich implementace v rámci tvorby sítě 2015 – 2016 a dotačním řízení na.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Monitoring dalšího vzdělávání
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. projekt CENTRA PODPORY INKLUZIVNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Individuální národní.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Transformuje Kraj nebo kraj ?
Podpora integrace příslušníků sociálně vyloučených romských lokalit v Pardubickém kraji II Registrační číslo CZ.1.04./3.2.00/B
Závěrečná konference k projektu
Informace o plánování sítě sociálních služeb v Jihočeském kraji.
1 Plánování rozvoje sociálních služeb v ČR a další perspektivy jeho vývoje Zlín
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Vzdělávání odborníků ze škol zapojených v projektu RŠPP
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu „Podpora vzdělávání a supervize v sociální.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
STANDARDY KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH „SKSS“. Proces definice SKSS Fáze – 2002 – hledání nastavení sociálních služeb v postkomunistickém období,
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
1 prezentuje : Mgr. Helena Adamcová vedoucí odboru zprostředkování a poradenství Úřad práce v Liberci Postup resortu práce a sociálních věcí v oblasti.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
„Zvyšování kvality života uživatelů soc. služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji“ Luhačovice Projekt Zvyšování kvality života uživatelů.
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
Prezentace služeb OPORA V roce 2014 poskytoval spolek OPORA občanům města Roudnice nad Labem tyto registrované sociální služby: Pečovatelská služba Odborné.
Alfa Human Service Alfa Human Service, I INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Přátelská školka CZ.1.07/1.2.00/ Výměna.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb Mgr. Ivana Stráská.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
„Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji“ Tento projekt je spolufinancován v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
Kvalita v sociálních službách jako proces
Individuální projekt OP VVV
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
QUALITAS PRO PRAXIS 2 Reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_007/
Domov pro osoby se zdravotním postižením
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol.
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Kvalita sociálních služeb Markéta K. Holečková, MPSV
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

QQT, s.r.o. Mgr. Ilona Čtvrtníková Telefon: Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

- Veřejná zakázka „Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb“ - Součást Individuálního projektu Pardubického kraje s názvem „Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji“ - Zakázka je zajišťována společností QQT s.r.o. - Období realizace: od prosince 2010 do dubna 2012

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Zakázka je zaměřena na rozvoj kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji a je realizována především skrze dvě aktivity: 1) Konzultace ke kvalitě poskytovaných služeb 2) Workshopy (vzdělávání) ke kvalitě poskytovaných služeb pro vedoucí a sociální pracovníky pečovatelské služby

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Add 1) Konzultace ke kvalitě poskytovaných služeb  Konzultace se bude konat u poskytovatelů služeb (max. 2x)  Rozsah jedné konzultace je max. 5 vyučovacích hodin.  Konzultace budou zajištěny odborníky na kvalitu sociálních služeb (inspektory kvality a hodnotiteli kvality).  Každé konzultace se může za poskytovatele zúčastnit až 6 pracovníků.  Oblasti standardů kvality  Podklady pro konzultaci a upřesnění témat  Podrobné instrukce - po přihlášení a finálním schválením účastníků zadavatelem zakázky

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Add 1) Konzultace ke kvalitě poskytovaných služeb Konzultanti JUDr. Tatjana Kašlíková Mgr. Ilona Čtvrtníková Mgr. Eva Medková Mgr. Miroslava Krejčířová Mgr. Iva Kuchyňková Mgr. Jiřina Kafková Mgr. Dagmar Kovaříková Niklová Mgr. Vladislava Vopatová Mgr. Martina Zimmermanová Mgr. Solařová Hana

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Add 2) Workshopy (vzdělávání) ke kvalitě poskytovaných služeb pro vedoucí a sociální pracovníky pečovatelské služby  Vzdělávání zaměřené na rozvoj kvality sociálních služeb pro pečovatelské služby.  6 setkání stálé skupiny vedoucích pracovníků a soc. pracovníků.  Nastavením fungování pečovatelských služeb v souladu se záměry Pardubického kraje, v souladu s pravidly pro poskytování veřejné podpory a jednotlivými oblastmi standardů kvality.  Skupina bude tvořena 12 účastníky.  Workshopy budou vedeny inspektory kvality sociálních služeb.  Vzdělávací program bude podán k akreditaci na MPSV ČR.

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Add 2) Workshopy (vzdělávání) ke kvalitě poskytovaných služeb pro vedoucí a sociální pracovníky pečovatelské služby  Vize služby, veřejný závazek a hodnocení jeho naplňování  Jednání se zájemcem o službu a základní sociální poradenství  Individuální plánování  Ochrana práv a systém stížností  Smluvní zakotvení, předávání informací  Personální standardy

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Přihlášky je možné posílat do na adresu  Zohlednění data přijetí přihlášky  Finální zapojení podléhá schválení zadavatele veřejné zakázky

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Děkuji za pozornost QQT, s.r.o. Mgr. Ilona Čtvrtníková Telefon: