Křesťanská myšlenka a činnost Minulou neděli jsem šel s manželkou do kostela, když jsem uviděl jednu nešťastnou osobu v roztrhaných šatech. Jedni se na.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přítel je osoba, se kterou se odvažujete být sami sebou
Advertisements

Levým tlačitkem můžeš přecházet mezi snímky
Ježíšův dar lidstvu (Z pohledu vědy) Ježišová smrť Z pohľadu vedy.
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
Ve zprávě je napsáno, že níže uvedený seznam přestupků zachycených bezpečnostními kamerami nepomohl a na výzvy a napomenutí zaměstnanců SBS reagoval p.
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Pronouns in the Accusative & Dative Insert the appropriate pronouns into the sentences below. Vzor: Prosí ___, abych vyšel z pokoje. Prosí mě, abych vyšel.
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
KDYŽ RODIČE ZESTÁRNOU 8 Clickar.
Medvídek Pú.
Caine - Slon Bojíte se, že jste opravdu vznikli z opice? Nevadí! U nás na faře je dost místa pro všechny! Bojíte se, že jste opravdu vznikli z opice?
Člověk zašeptal: „Bože, promluv ke mně.“ A zazpíval slavík. Ale člověk neslyšel.
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků. Ženatý 7 dní Miluji Tě! Ženatý 7 měsíců Samozřejmě Tě miluji. Ženatý 7 roků Když jsem tě miloval, měl jsem odejít.
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Mgr. Michal Oblouk SOUVĚTÍ SOUŘADNÉ.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Události narození Ježíše Krista Více očima Vyškov
Ledová kráska.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Smutný příběh alias Bad dreams. Bylo to takhle S Sheila byla jenom obyčejná holka do té doby než se jí zdál jeden sen…
Dopis od Boha.
Prvních 17 let mého života jsem žila na vesnici. Začala jsem se nudit... Teď chci poznat život ve městě! Jmenuji se Zuzka (jméno je přeložené z německého.
O B L I Č E J O B L I Č E J HLAVA TRUP DOLNÍ KONČETINA PAŽE NOHA HORNÍ KONČETINA KRK.
O červené Karkulce Zpracoval: Jan Krejčí.
Minulá noc noc Minulá noc noc Ležím, začínám na Tebe myslet a čekám na Tebe. Jak se náhle přiblížíš k mojí posteli, toužím, abych Tě co nejdřív mohla.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
JARO V březnu je první jarní den. My s tátou dáváme mámě kytičku sněženek, obyčejně nějakou najdu na zahradě. Vystrčila zelený klíček z hlíny a já ji.
Medvídek Pú.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Červená karkulka Lucie Novotná.
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
Pár vtípků.
Dlužíte-li bance Kč, jste v prdeli. Dlužíte-li bance , je v prdeli banka. Chci jednou zemřít pokojně ve spánku jako můj strýc a ne v.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_334_Zájmena AUTOR: Mgr. Šárka Kubáčková ROČNÍK, DATUM: 7.,
ZVONY ZVONÍ JEN CHVÍLI Zvony zvoní jen chvíli.
Jaký je naše tělo Kontrola
Způsoby modlitby II Vyrobilo centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
O zlé koze vyprávění podle obrázkové osnovy.
Napsala a vytvořila: Madlenka
POMÁHEJ BLIŽNÍMU SVÉMU
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Kdo byl Náman? BOHATÝ PÁN, GENERÁL VOJSKA 2. Čím trpěl Náman? MALOMOCENSTVÍM 3. Kdo poradil Námanovi, jak se uzdravit?
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Byl Elíša stejného ducha jako Eliáš? ANO 2. Kdo přišel za Elíšou? VDOVA 3. Oč byl požádám Elíša? ABY POMOHL VDOVĚ.
1. Šly z rána ke hrobu Marie Magdaléna a matka Jakuba a ještě jedna žena, sobě pro útěchu, mrtvému na památku, šly z rána ke hrobu dva dny po Velkém pátku.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Středem a vrcholem mše svaté je eucharistická modlitba. Eucharistická modlitba Centrum pro katechezi.
Říkejte mi Hopinka A mně Sorbon. Ty jsi fakt ten můj malý bráška s červeným obojkem? Ty toho napovídáš… jasně že jsem.
Opakujeme vedlejší věty 3 Český jazyk 2. stupeň 1 Eva Beranová, Základní škola, Čapkova 126, Klatovy VY_32_INOVACE_06_Opakujeme vedlejší věty 3.
Souvětí Celek složený ze dvou a více vět. Věta hlavní (VH) – mluvnicky nezávisí na jiné větě Věta vedlejší (VV) – závisí na větě řídící, doplňuje její.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Etiketa = pravidla slušného chování
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
NA JEDNÉ LODI Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Nápisy na našich tričkách, či spodním prádle
SKLOŇOVÁNÍ PODSTATNÝCH JMEN
2. Oddáni Bohu a vladaři Na těle patnácte mu zeje hrozných ran,
Křesťanská myšlenka.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
ZVONY ZVONÍ JEN CHVÍLI Zvony zvoní jen chvíli.
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
Levým tlačitkem můžeš přecházet mezi snímky
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Levým tlačitkem můžeš přecházet mezi snímky
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

Křesťanská myšlenka a činnost Minulou neděli jsem šel s manželkou do kostela, když jsem uviděl jednu nešťastnou osobu v roztrhaných šatech. Jedni se na ni jemon dívali, druzí odvraceli tvář, aby se nepošpinili....

V té chvili jsem si vzpoměl na našeho faráře, abychom dali jíst hladovým a šaty otrhaným.... Nějaký vnitřní hlas mi říkal, abych se dotknul té nešťastné osoby. Tato osoba měla tělo zakryté roztrhanými hadrami a věci ve dvou igelitkách....

A ten vnitřní hlas mi říkal : „Vystrč k té osobě ruku a dotkni se jí...! A zatím co jsem byl takhle na vážkách, znovu se ozval ten vnitřní hlas: „Vystrč k ní ruku a dotkni se jí...!... a v tomto okamžiku jsem již neodolal tomuto hlasu a dotknul se jí...

...a v té chvíli i moje manželka si vystrčila ruku a dotkla se mne...

... No, a v nejbližších týdnech asi do kostela nepůjdu. Špatně se mi chodí...