Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Minulá noc noc Minulá noc noc Ležím, začínám na Tebe myslet a čekám na Tebe. Jak se náhle přiblížíš k mojí posteli, toužím, abych Tě co nejdřív mohla.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Minulá noc noc Minulá noc noc Ležím, začínám na Tebe myslet a čekám na Tebe. Jak se náhle přiblížíš k mojí posteli, toužím, abych Tě co nejdřív mohla."— Transkript prezentace:

1

2 Minulá noc noc Minulá noc noc

3 Ležím, začínám na Tebe myslet a čekám na Tebe. Jak se náhle přiblížíš k mojí posteli, toužím, abych Tě co nejdřív mohla uchopit a stisknout, neboť nemohu zapomenout na minulou noc, když jsi ke mně přišel tak nečekaně, uprostřed tiché a klidné noci. Co se stalo v mojí posteli, ve mně stále zanechává žhavou vzpomínku. Přišel jsi odnikud a bez zábran sis lehl na moje nahé tělo..., vycítil jsi mou bezbrannost, takže jsi mohl ukojit svůj hlad, kousl jsi mě bez náznaku viny, bez zeptání…..

4 Když jsem se vzbudila, už jsi byl pryč. Hledala jsem Tě, ale žádná stopa, jen ložní prádlo bylo svědkem minulé noci. Moje tělo ještě stále nese Tvoje stopy, takže je těžké na Tebe zapomenout, ale dnes v noci na Tebe budu čekat............

5 Ty zas..... komáre !!!


Stáhnout ppt "Minulá noc noc Minulá noc noc Ležím, začínám na Tebe myslet a čekám na Tebe. Jak se náhle přiblížíš k mojí posteli, toužím, abych Tě co nejdřív mohla."

Podobné prezentace


Reklamy Google