Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

P r o milovanou Autor Hanis.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "P r o milovanou Autor Hanis."— Transkript prezentace:

1 P r o milovanou Autor Hanis

2 Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá,
jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké sluníčko, co hřeje mé srdíčko, jsi mým snem a jsi mým dnem, snad navždy spolu zůstanem, mé poupátko.

3 Nezajímej se o bohatství I to odvane pryč . Najdi někoho ,
Nezajímej se o vzhled , Může klamat Nezajímej se o bohatství I to odvane pryč . Najdi někoho , Kdo tě přiměje k úsměvu , Protože stačí jenom jeden úsměv , Aby se temný den zdál jasnější , Najdi někoho Kdo přijme tvoje srdce aby se smálo .

4 Jsi ještě nepopsaný list, z kterého chtěl bych číst,
slova, která krásně voní a evokují spoustu tónin. Jsi nepopsaná řeka, vinouc se do daleka průzračná a čistá, kde nádherná jsou místa. Jsi nebe plné hvězd, já nemůžu se splést, když světlo, které hledám, já ukradnout si nedám. Jsi pohádka máje, která stále v nás je, a léta, která plynou, snad nikdy nezahynou.

5 každý den toužím stokrát to říct, že jen s Tebou lásku prožívám
Miluju Tě, jen Ty jsi láska má, tak něžná,vzrušující, jediná. Miluju Tě stále víc, každý den toužím stokrát to říct, že jen s Tebou lásku prožívám a s Tvým jménem na rtech stávám i usínám. Miluji Tě, tak nenechávej mne už samého, přijď a do mých dlaní vezmi ruku mou. Bez Tebe se mé srdce souží, zašeptám ti do ouška po čem toužím a jak moc Tě miluju...

6 Tvoje rty jsou jako paprsky slunce v nekonečné bouři, hřejivé a tak vášnivé, pulzující a hledající mě v nekonečné noci. Jsou jako záchraný člun pro tonoucího se v moři, podrží a spojují mě celou, neodchází propadají v touhu velkou. Jsou jako pramínek vody v rozpálené oáze co nenasytí tě jeden lok ale nekonečný tok.

7 S tebou všechno končí,všechno začíná,
jsi můj nultý rok,má první vteřina, s tebou všechno hledám,všechno nacházím, jsi má sbírka náhod,má sbírka nesnází!

8 Jsi zima, která mnou třese, jsi sen, co mě neunese.
Jsi růže, která svádí, jsi vánek, který hladí. Jsi zima, která mnou třese, jsi sen, co mě neunese. Jsi jediné o co stojím, jediné o co se stále bojím. Kdo tedy vlastně jsi? Světlo, které temnou noc rozrazí, stín, který mě všude provází. Anděl, který je se mnou v nesnázi, půlka mého srdce, která mi schází.

9 Štěstí,ty prchlivý rarachu. Ty dámo bez strachu
Štěstí,ty prchlivý rarachu. Ty dámo bez strachu. Daruj mi smítko lásky, daruj mi moudré vrásky. Vezmi si lidskost, vezmi si radost. Okus si lidský hřích, okus si radost a smích. Okus to proč žijeme...


Stáhnout ppt "P r o milovanou Autor Hanis."

Podobné prezentace


Reklamy Google